Глобавят шофьори със застрахователни стикери по колите

Санкцията за провинилите се на пътя е 50 лева
6 окт 2012 12:32, Петя Славова
81
Глобавят шофьори със застрахователни стикери по колите
Снимка: Булфото

От 6 октомври влиза в сила забраната на стикери, на които се вижда коя е застрахователната компания на автомобила им, припомня БНТ.

От  "КАТ - Пътна полиция" предупредиха, че всеки шофьор-нарушител може да се изненада неприятно с глоба от 50 лева.

Санкцията за застрахователните компании, които от този момент нататък карат клиентите си да поставят някакъв знак върху или в самите коли ще бъде между 30 и 60 хиляди лева за първо нарушение и до 120 хиляди лева, ако
то се повтори.

Представители на асоциацията на застрахователите единодушно подкрепят промяната. Taкa браншът според тях щял да се прочисти от фирми, които създадоха лошо име на бизнеса им през 90-те години на
миналия век.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
26
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
А за стоп палка на видно място в колата глоба ще имали? А за полицейска фуражка на задният прозорец и жилетка с натпис ПОЛИЦИЯ ?
39
0
 
31
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Значи политиците и полицаите отгледаха "застрахователите на прехода" , грижиха се за тях 20 години , те се трансформираха от мутри до модерни бизнесмени , ние се нагодихме към тях ( започнахме да си плащаме каското ) и сега пак ние трябва да оправим кривото в тяхната система, понеже намалели били кражбите на коли с 40%, ами ако обесим всички политици сигурно злоупотребите с евро фондове ще намалеят с 100%.Преди да измислите поредното ограничение за гражданите, изчистете районните от корупция
38
0
 
8
 
! Отговори
samo da padat kinti преди 11 години
tas godina za stikeri,dogodina za neshto dr. ei tai si q karame nie ,posle sa 4udim shto iskali da emigrirat horata....
37
0
 
37
 
! Отговори
Питам аз... преди 11 години
А стикерите с надпис " Национална служба полиция " ще се махат ли? Какво търсят те по някои коли? Те не показват ли директно кой е "застрахователя"?
36
0
 
18
 
! Отговори
До 36 преди 11 години
Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-голям процент са купените и фалшифицираните гласове. Така че общо взето сами сме си виновни, че ни управляват мафиоти.По-добре си прецени кое е най-малкото зло и гласувай за него.
35
0
 
20
 
! Отговори
por преди 11 години
Полицай спира шофьор. Пита го: "Г-не, знаете ли защо ви спираме?"Човека отговаря: "Знам....за 20 лева"
34
0
 
13
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Полицай спира шофьор. Пита го: "Г-не, знаете ли защо ви спираме?"Човека отговаря: "Знам....ама нямам толкова"
33
3
 
17
 
! Отговори
Писна ми!!!!!!!!!!!! преди 11 години
Защо трябва да ме глобяват, наказват, продават скъпо, да си купувам винетка, да плащам за паркинг, данъци, такси, рушвети и каквото Ви дойде на ум? Писна ми, писна ми, скоро бая народ ще изтрещим и тогава какво ще стане, пак ще се криете като мишки зад охраната та тъпите милиционери ! Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ?- Така ли бе ***-политици?-Никога няма да гласувам ! НИКОГАААААААААААААА. САМО ОТ КЮТЕК РАЗБИРАТЕ.
32
0
 
15
 
! Отговори
KAT-аджия преди 11 години
Предлагаме по избор регламентираната услуга "глоба 50 лв" ако имате стикер на стъклото, или лична, приятелска услуга "премахване на стикера" , извършена с усмивка от наша страна, срещу дарение от 30 лева.
31
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
по модела и цената на колата и по номера си личи коя е застрахована и коя - не, на крадците им е ясно кой да изгори и без стикери
30
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в сащ няма катаджии с палки, ако иска ченгето да те спре трябва да те настигне с полицейския форд и да ти сигнализира да отбиеш.
29
1
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
в момента в който човек се качи вече във автомобила си..го дебнат всевъзможни глоби и бъркане в джоба от тази държава ..и то на всеки метър в милата ни татковина..какви времена доживяхме..а беше време когато се качваш с удоволствие и си пътуваш всякъде без да ти извиват ръцете и ти бъркат в джоба защото някой така е решил..*** то камери ли не щеш..куки ли по пътя не щеш..тия депутати вместо да работят за нас..те работят против нас и за джоба си..лоша дума е вече депутат мисля аз
28
0
 
24
 
! Отговори
Svetla преди 11 години
Абе тея се чудят вече за какво да глобяват. И като те спрат, започват - какво ще правим сега.....? А джигитие продължават да карат, сякаш са сами на пътя - за тях - нищо, а на нас къде ти е стикера, на коя страна си го залепил или отлепил.....Не знам до кога ще продължават тези простотии
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както е тръгнало тия комунисти както през турско и данък "диш хакъ"-зъбен данък ще въведат. Такива чудеса съм сигурен и през бай Тодорово време не е имало. Комунизъм в най-уродливата му форма.
26
3
 
19
 
! Отговори
върло гейберастче преди 11 години
охаа как ще се напапам от тлъсти глобичкииии да се свети името му на Бащицата ни -Б.Б
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами махат се стикерите за всякакви застраховки, за да не се улесняват крадците коя кола е застрахована и коя не е.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А баш ми дреме на резервната гума!А нека да дойдат да откраднат дъртия ми таралясник да ги видя докъде ще стигнат!
23
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А шофьори с полицейски стикери ще глобяват ли ???
22
3
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
*** си ти бе Пустиняк.
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички ченголяци са *** *** .. особено зелените на пътя да им *** майката смотана проституираща .. аз имам лепенки .. но не са на застрахователна компания .. нека да ми кажат " Ъ " и ще ги навра в на кучето гъзъ .. *** :)