29 пъти съм по-бърз от Станишев, сметна си Борисов

"Ние го правим за 1 г., другите години не могат да го свършат"
1 ное 2012 16:48, Екип на Dnes.bg
495

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


495
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
19
 
! Отговори
Поговорка преди 11 години
Бърза работа - срам за ...ъъъ... майстора ли беше, тиквата ли беше?
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Топ *** на Граб е пагубно да бъде допускан да говори пред подрастващите! С наглостта, безочието и лъжите си на нищо добро няма да ги научи!
22
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анонимните сайтове като този са много готини за изява на другарите.Сам си пишеш и после сменяш ника и сам си отговаряш на дивотиите.Така помпаш бутафорно самочувствие на балъците съпартийци .
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TI SI NAPRAVIL TI OT TVOITE MILIARDI LI DADE BE CARVUL ????? TI DORI NEMOJESH DA GOVORISH KATO HORATA TOLKOVA PROST AMA PROST UJASSSSSSSSSSSSS HAIDE VE4E 4E NIS E POVRASHTA OT TEB STAVA LI ????
20
22
 
5
 
! Отговори
Присира преди 11 години
Присира ми се като ви чета коментарите, отивам да разтоваря! На всички червени писачи пожелавам такава нищете и бедност каквато описвате чрез коментарите. Дано я изпитате.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали сте чували притчата за таралежа и заека? Може заека да е по бърз но таралежа стигна пръв!
18
2
 
21
 
! Отговори
Тиква Лицемерна преди 11 години
Тиквуня мрази комунистите и затова ги назначава в конституционния съд !!!!??? Тиквата мрази и Съсела, но това е омраза между престъпници !!!!
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** журналисти вече съвсем се оляха. Това е вече 3-та или 4-та "новина" днес за тиквата. Имам чувството, че някои от тях вървят от сутрин до здрач с него и цитират всичко, което е казал през деня, като новина. Ужас. А казват, че имало култ към Тодор Живков. Ами че сега денонощно ни занимават само с тиквуна.
16
1
 
26
 
! Отговори
дмт преди 11 години
.... ни па сме 14 пъти по-ниско заплатени (в сравнение с истинските държави от ЕС)... мен какво ме топли колко си бърз???
15
3
 
32
 
! Отговори
Иван преди 11 години
До ПатриотДопуснал си грешка: не "Градим" а "Грабим"!
14
0
 
26
 
! Отговори
До патриот (3) преди 11 години
Абе подтикво, тука не са ти децата от детската надпревара в Пазарджик. Тези кухи лозунги не вървят вече и пред тях... :)
13
1
 
33
 
! Отговори
му-ха-ха преди 11 години
Бърз си, ама на мач! И то преди, като не беше толкова охранен!
12
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човекът просто страда от политическа шизофрения
11
4
 
51
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
Бойко Борисов: Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак.Ваньо Танов: Да?Бойко Борисов: В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.Ваньо Танов: Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: Аз карам влака, да дойде при мене.Бойко Борисов: Да.Ваньо Танов: И аз го изпратих и повече Сега в момента ми се обадиха, че някакъв гражданин звъни, че туй работи, Бирената. И има и дежурен телефон, че са изпратили мобилната група да види какво правят през нощта вътре в завода. В смисъл, казва, че работи заводът при отнет лиценз. Аз му звъннах по мобила и му казах: Тази бира, която е налична, бутилирай я, докато оправим нещата го извика и аз не знам те какво са се разбирали.Бойко Борисов: Аз го видях Дянков и го пратих при него да се разберат.Ваньо Танов: Аз звънях на министъра и му казвам: Г-н министър, имахме уговорка с премиера по този въпрос. Вие го извикахте, кажете ми какво сте се разбрали последно. Той ми вика: Нищо не съм се разбирал с него. Казах му да си извади тази бира, която е останала там и това е. И аз сега не знам какво да им кажа. По принцип звъннах и няма да щото аз заминавам утре за Македония, тъй като има три дена среща на Световната. И им казах: Хората са писали, няма да го завеждат и искам да ми го докладват на мене. За да мога да разговарям с вас и да видим какво даБойко Борисов: Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не...Ваньо Танов: Да, де, обаче работим в различни посоки. Аз правя едно, а министърътБойко Борисов: Не бе. Аз го виках и му казах и точно това съм му казал. Затова, кой е пратил групата там?Ваньо Танов: Ами то е станало по обажданеБойко Борисов: Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говоримеВаньо Танов: защото, ако ги заведа, той няма лицензБойко Борисов: Да. И това да се направи в момента.Ваньо Танов: Аз това казах. Материалите да бъдат на моето бюро и няма да се прави нищо, докато не се върна да взема решение по въпроса.Бойко Борисов: Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.Ваньо Танов: Разбрано. Сега ще звънна на министъра и ще му кажаБойко Борисов: Кажи му на министъра. Значи звънни му на министъра, кажи му какво съм казал и същото и на Мишо му се обади и му го кажи
10
46
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Бойко е наи добрият премиер за последните 1300 г. Да живей!
9
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kak e vuzmojno edin neobrazovan, ogranichen, bezkraino tup i nagul chovek da stoi na miastoto na ministre-predesdatel?? Predstaviam si reakciite v Bruxelles kogato tova podobie na Hommo sapiens e tam.I kakvo si misliat za nas, tezi koito sttradame ot tupotata, naglostta i berzobrazijata mu??TOI dokara durjavata do sustojanie na GENOCID, a edna durjava se poznava po otnshenieto kum starite hora!!Kude e to u nas i TOVA lli e choevak koito shte izvede Bulgaria po putia na progresa?Kategorichno NE!!
8
3
 
13
 
! Отговори
До Българин преди 11 години
Дървеният философ, интернет-*** се чуди къв коментар да сложи.Тая също не е лоша!
7
43
 
40
 
! Отговори
ИВЕЛИН преди 11 години
В ДЕНА НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ , ШЕПА АНОНИМНИ МИЖИТУРКИ РУГАЯТ ,КАКТО СА СИ СВИКНАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ , ПРОТИВ ОТКРИВАНЕТО НА НОВА СГРАДА НА УЧИЛИЩЕ. ЖАЛКО, ЧЕ СЕ ПИШАТ БЪЛГАРИ !
6
27
 
51
 
! Отговори
Българин преди 11 години
" Бързата *** слепи ги ражда "Знаете ли я тази поговорка г-н премиер?
5
35
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Луда тиква!