29 пъти съм по-бърз от Станишев, сметна си Борисов

"Ние го правим за 1 г., другите години не могат да го свършат"
1 ное 2012 16:48, Екип на Dnes.bg
495

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


495
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЙКО, ДНЕС ЧУ ЛИ СЕ С ПЛЕВНЕЛИЕВ ?????????ългарските институции трябва много сериозно да възприемат посланието на Европейската комисия за допълнителен доклад преди края на 2013 г. заради избора на членове на Конституционния съд. Това заяви президентът Росен Плевнелиев по повод предупреждението на ЕК за за възможността за междинен доклад за България по механизма за сътрудничество и оценка заради избора на нови членове на КС. Плевнелиев посочи, че е сериозно обезпокоен от коментара на ЕК и нейния говорител по темата.
183
2
 
19
 
! Отговори
Who is next? Why? преди 11 години
Страната е във Фалит Отново!Представителните политици си играят с Нас, защото Гражданите просто Нямат Постоянна Власт.Затова Вземете Всички Вие-Вашата Съдба в Своята Ръка!Пряка Демокрация е Решението за Това.Тогава и само тогава - политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите!Референдум за представителна или пряка Демокрация -това е изходът за ДЕМОКРАЦИЯ.Кой Тип Демокрация ще има утре и у Нас? Референдум със Своят Глас ще Реши Това за Нас!Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици".Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряка Демокрация.Когато стане това - то Времето на Досегашните Безумни политици ще Свърши и ще Настъпи Времето на Обикновените Граждани.Докогато това е истина, това ще е Истината!
182
2
 
18
 
! Отговори
Георги-НЗ преди 11 години
29 пъти съм по-бърз от Станишев, сметна си Борисов===================================По скоро си 29 пъти по-гъзоблизец от Стърнищев. То не бе близане на еврейски ***.......
181
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото и да ви боли гадни *** истината е такава,а от догодина още четири години ще ревете.Хахахаха
180
1
 
12
 
! Отговори
до 218 преди 11 години
Вили не е ли рано да си надрусана и пияна или то това е нормално за наркоман или алкохолик по това време и ти си некой мендил като Бойко
179
0
 
5
 
! Отговори
ДО DDD 67 преди 11 години
НИЩО НЕ ОБЯСНЯВАШ- КЪДЕ, КОГА, КОЙ ГО ОРГАНИЗИРА- ДАЙ МАЛКО ИНФО.
178
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пък умник Цецо обявил в Русе, че "България е оазис на организираната престъпност...", *** парчета та дрънкат! Кои ли бяха на власт последните три и половина година? Кажете мушмороци ***? Надпреварвахте се само да ръсите глупости и да "пречупвате" гръбнака на мафията! Няма ли най-после вашите жалки кратуни да уврат малко? Срам, срам за народа! Не е ли време да покажем на тези човешки подобия Боце, Цеце и компания, че територията България е населена с Народ?!
177
2
 
26
 
! Отговори
666 преди 11 години
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СИ 29 ПЪТИ ПО БЪРЗ И ПО КРАДЛИВ.С как си Цветелина превърнахте България в еднолично дружество.НАРИТЕ ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ ПОСТЪПВАТ НАПРАВО ПО СМЕТКИТЕ НА "БЪЛГАРОАМЕРИКАНСКАТА КРЕДИТНА БАНКА" Милиарди за зелена енергия влизат в банката на кака ти Цветелина.За дрогата и анфетите да не говорим. Там нещата така смърдят че все още никой не си е позволил да попита :"КОЙ И КЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВЕЖДА КАПТАГОНА"Не са ли това заводите за лекарства и не е ли биткага мужду тях за това
176
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОКО,ПИЛЕ ШАРЕНО......КАКВИ СА ТЕЗИ ЕКСТРЕМНИ ТУРИСТИ КОЙТО ВАЛЯТ ОТ НЕБЕТО, БЕ ДУШКО.....НЕЩО МАЦКИ ЩЕ ИМАЛИ..ЕКСТРЕМНИ..ЦИРК...И ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!!
175
28
 
5
 
! Отговори
вили преди 11 години
Поклон пред българските будители!Поклон пред Вас г-н;Борисов!Всички истински БЪЛГАРИ Ви поздравяваме за всичко,което правите и това е явно,вярваме Ви!надяваме се винаги да бъдете така твърд,непреклонен пред другарите ,които опустошиха хубавата ни България.Ще дойде ден,когато и най върлите другари макар и не открито ще го осъзнаят.Дерзайте!!!!!Ние сме с Вас!!Българския народ,който още неможе да забрави КОМУНИСТИЧЕСКОТО РОБСТВО!!!Да сте ни жив и здрав!!!!!!!!!!!!!!!
174
0
 
0
 
! Отговори
Гочо преди 11 години
До DDD 67Къде?
173
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАТОВА ЛИ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЗАПЛАШИ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ИЗВЪНРЕДЕН МЕЖДИНЕН МОНИТОРИНГОВ ДОКЛАД ПРЕЗ ЮНИ- ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИ ГЕРБ, Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. АКО НИЕ ТУК НЕ ГО ЗНАЕМ, ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ГО ЗНАЕ.
172
0
 
8
 
! Отговори
Гочо преди 11 години
Дребна душица е Той...
171
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние го правим за 1 г., другите години не могат да го свършат"........................краденето де да не си помислихте друго
170
1
 
18
 
! Отговори
даскал по бягане преди 11 години
много бърз по ликвидирането на БЪЛГАРИЯ и особено на пенсионерите
169
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДИ 23 ГОДИНИ ТОДОР ЖИВКОВ КАЗВАШЕ- ТОВА, КОЕТО НИЕ ПРАВИМ ЗА ЕДНА ПЕТИЛЕТКА, ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ПРАВЯТ ЗА 20 ГОДИНИ. НО ТОЙ НАИСТИНА ПРАВЕШЕ И 23 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗГРАБЯТ ТОВА, КОЕТО ОСТАВИ ТОШО. ТОЗИ НА СНИМКАТА ЗА ТРИ ГОДИНИ ПРОФУКА 15 МИЛИАРДА НАРОДНА ПАРА И НИЩО НАСРЕЩА, ОСВЕН ЕДНИ МАГИСТРАЛИ. ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ПИТАТ КАК ТАКА 15 МИЛИАРДА, ОБЯСНЯВАМ- 8 МИЛИАРД В РЕЗЕРВА, 2,5 В ЗДРАВНАТА КАСА, 2,3 В СРЕБЪРНИЯ ФОНД И 2 МИЛИАРДА ЗАЕМ НА ДЯНКОВ.
168
0
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
До optimist 185,Парламента пише законите, парламента е под контрола на ГЕРБ, могат да приемат всичко, което отговаря на международните договорености.Изпълнителната власт - в частност полицията е в ръцете на ГЕРБ, могат да съберат необходимите доказателства.Съдът единствено потвърждава или отрича съвпадението на събраните доказателства с приетите закони. Съдът не може да изсмуче присъда от пръстите си или да си измисля.Прехвърлянето на отговорността за несвършената работа към Съда е без покритие, защото съдиите са също под тежестта на Закона
167
1
 
21
 
! Отговори
9689 преди 11 години
Да,29000 пъти по крадлив.
166
1
 
25
 
! Отговори
ДИМ ДА ГО НЯМА преди 11 години
Ейй доживяхме, да дойде некадърната Тиква та да оцениме Станишев
165
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РАВНОСМЕТКАКазах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.Защо бе братя нискочелиизбрахте тоя главанак.Не го ли виждате-не фели,не става даже за чирак.Дадохте му много време,да седне да се обучава.Но къде ти, няма начин,свикнал е да поучава.Проблеми купища се трупат.Прииждат нови на пълчища.А министрите нещастни,са като пилета в калчища.Прекарал се е и си трае.Такъв е нашият народ.Одери му десет кожи,няма да се мръдне пак.