13-годишна роди в болницата в Благоевград

Момичето е от ромски произход и бебето е желано
27 ное 2012 16:52,
217
13-годишна роди в болницата в Благоевград
Снимка: МБАЛ-Благоевград

13-годишно момиче роди днес в болницата в Благоевград, съобщи доктор Огнян Митев, шеф на родилно отделение пред „Фокус“.

„Всичко мина нормално, бебето и майката са добре”, каза Митев. Момичето е от ромски произход, има мъж и бебето е желано.

Тя е от Разложко, но местните лекари са я изпратили в благоевградската болница, тъй като имало риск при раждането.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Благоевград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сУПЕР! дА ИМ Е ЧЕСТИТО..., НО НАМА ЛИ ЗАКОНИ ЗА НАКОЙ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ТОВА НЕ Е ЛИ ПЕДОВИЛСКО ДЪРЖАНИЕ?
184
0
 
31
 
! Отговори
Минков преди 11 години
Единственния нормален път е да се образуват ромите и да станат нормални граждани на страната.
183
0
 
34
 
! Отговори
защо преди 11 години
Питам,но знам отговора.Защо работещите българи,плащащи данъци трябва да осигуряваме мед.грижи на неработещите ***,израждания на 14 г.деца,после изплащания на детски на майката с детето,което на 14 ще роди и то.Защо тази държава не поеме задълженията си да наказва по адекватен начин неспазващите закона за секс с малолетни,в случая и родилката,а оставя безнаказани многобройните престъпници.Още по-зле,тя ги награждава,грижейки се материално за тях с помощи,изтръгнати от работещи българи.
182
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е да ама после хелзинкския комитет съди държавата че са й завързали тръбите на горката женица.или докторите. иначе те го правят това с българките, щот тях няма кой да ги защитава.
181
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
детето си има дете да си играят и да си взимат детски...
180
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най ми е смешно когато заловят педофили в интернет със снимки и видео на комповете :) после ги осъждат на доста години ;) а ние тук си имаме почти 1 милион *** педофили на живо и никои не ги пипа с пръст :)
179
0
 
43
 
! Отговори
Gost преди 11 години
Ами да осъдят бащата, ако е над 18 г за секс с малолетна, има си закон и родителите също. има начин да ги спрат тия скотове да раждат безобразно, а чаветата да *** от глад, а "родителите им" да взимат помощи
178
7
 
39
 
! Отговори
млада ромка преди 11 години
Самотна майка съм на 6 деца, общо едва събирам 1000лв. от помощи. Това е крайно недостаъчно, Уорлик каза, че ние сме бъдещето, трябва да се увеличат детските, поне 100лв. на дете. Да се намалят пенсиите на българите, а те да се облагат с още данъци, ракията и кебапчетата поскъпват, малко пари давате на нас ромите. Дъщерята е бременна, ще ставам млада баба, а нямам още 30. Голяма радост е това за нас ромите, сега дъщерята и тя ще взема детски, а е само на 14. Не е ли пракрасен живота, обичам Тотю
177
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 194-анонимен Искам да ти сложа много плюсчета на точния ти коментар,но не мога.Браво-много точно казано
176
12
 
41
 
! Отговори
ние ромите сме бъдещ преди 11 години
Да е жива и здрава младата майка и да си роди още поне 10-15 сладки ромчета. И те да си родят така поне 10-15, та да се види и тя на 30 като млада баба. А вие дасове работете, българи и турци, арменците и те, повече работете, много сте мързеливи, какви да тези *** (пардон детски), само 35лв. Кой ще ни храни децата, ни ви оправяме раждаемостта, а вие ще плащате. Не разбрахте ли, че ние сме националното ви богатство, всички ни обичат и ДПС, БСП, СДС, Герб-вече 22г. само за нас мислят, ние сме
175
0
 
53
 
! Отговори
PETROVA преди 11 години
ЗАЩО ТАЗИ "ПРОСТА"БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ СЪБУЖДА !?!!!ДОКОГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ ,А ЗА НАС"БЪЛГАРИТЕ"НЯМА ДА СЕ ПЛАЩА ЗА ДОРИ ЕДНИ ДЕТСКИ.АЗ НАПРИМЕР СЪМ МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА И НИКОГА НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛА ОТ "МАЙКА"БЪЛГАРИЯ НИЩО ЗА 18 ГОДИНИ.ДОКАТО НЕ СЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ИЗПЛАЩАТ МАЙЧЕНСТВА СЛЕД 18 ГОДИНИ НАВЪРШЕНИ ТОВА ЩЕ ГО НАБЛЮДАВАМЕ ВСЕ ПО ЧЕСТО!МОЖЕ БИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ СА НЕОБХОДИМИ ТЕЗИ НИСКО ИНТЕЛЕГЕНТИ МАЛЦИНСТВА,НО ДАЛИ ЩЕ СА УДОБНИ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ!
174
0
 
59
 
! Отговори
стават страшно! преди 11 години
*** се очертават като основна заплаха за националната ни сигурност и не само. Какъв Южен поток, какъв Дунав мост 2, АЕЦ Белене. След 10г. ще е страшно, подивяли *** орди ще грабят като полудели и вече % им ще е толкова голям, че ни полиция ни армия ще ги спре. Кой ще опази тези съоръжения, освен всички други, преди месец *** се опитаха да откраднат основи на Дунав мост 1, тези *** мръсни се превръщат в заплаха и за цяла Европа. Помните откраднатите радиокативни източници от Полим
173
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако държавата го остави така ВСЕ ЕДНО КАЗВА - *** ДЕЦАТА! Ооо светли райхски времена! Къде сте?
172
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в България е наказуемо полов акт с момиче под 18 години , а за *** не важат ли законите в България , това им е било традиция , сигурно част от традициите им е да крадат и да убиват възрастни хора , като ни е шиб.ана полицията е така , пак ще дойде времето когато имаше убити *** за това че е откраднал шише ракия в магазина или е влязъл в чужд двор , това бе нормално преди да влезем в ЕС и пак ще стане така.
171
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виновни са тези които са уж "елита" на държавата , че продължават със нашите пари от данъци , да плащат и издържат тези кърлежи.Докога ще ги търпим???Всяко нещо си има граници.
170
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-вероятно е и самотна майка, поне по законите на държавата. Иначе цялата махала е присъствала на сватбата и три дни ядене, пиене и музика на живо! Сега държавата ще ги издържа.
169
1
 
55
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
А че е "желано" няма съмнение - нали сега ще плащаме за издръжката му, както все още плащаме "детски" за това същество, дето го е изкен*зало !!! Трябва да се спрат ВСЯКАКВИ помощи за нисшата раса, *** да започват да работят или да умират от глад - а престъпниците управляващи, развъдили тая черна чума с потта и кръвта на Българския народ и за сметкан а Българските деца, да бъдат свалени от власт и да бъдат съдени за геноцид !!!Български Патриотически Фронт
168
0
 
57
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
Доколкото зная Наказателният кодекс още не е отменен, нито в него пише някъде, че не се отнася за *** !!! Но и не съм чувал досега някой *** да е вкаран в затвора за педофилия, въпреки че ежегодно хиляди такива малолетни *** маймуни дрискат чаавета, за да ги храним ние.Демонстративното бездействие на прокуратурата продължава и продължава, за наша сметка - и вместо някой да потърси сметка на вече бившия "главен прокурор", хомосексуалистът Велчев, направиха го конституционен съдия!
167
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде...още едно избирателче за изборите...Браво, браво! Развъдиха ги умишлено.Едно време ако някой *** слезеше на центъра.....тежко му...В заведение ако седнеше не му сервираха...А сега само такива.То българи няма....и малкото останали не можем да си позволим да отидем на ресторант, защото мизерите ни заплатки....са ограбени от циганорията която издържаме.И аз искам 3, 4 5 деца.....Ама няма...Гледам си едно дете...и издържам поне 4 ромчета.
166
0
 
51
 
! Отговори
малееееее! преди 11 години
Поредната фабрика ...!