Затварят участъци от Русе-Варна до утре в 10.00 часа

Да се пътува само при крайна необходимост, препоръчва АПИ
Обновена: 12 дек 2012 22:28 | 12 дек 2012 22:28,
4
Затварят участъци от Русе-Варна до утре в 10.00 часа
Снимка: архив Булфото

Път І-2 Русе-Варна, в участъка Русе-Шумен се затваря поради обилно снегонавяване и за отстраняване на аварирали автомобили, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Участъкът ще остане затворен за всички видове МПС до 10.00 сутринта на 13.12.2012 г.

От АПИ препоръчват на всички водачи на МПС да се въздържат от пътуване през нощта в областите Русе, Силистра и Разград заради усложнената пътна обстановка - силни ветрове и снегонавявания.

От агенцията препоръчват да не се пътува освен при крайна необходимост, защото се очаква през нощта обстановката да се усложни. Ако на водачите все пак им се наложи да тръгнат на път, е добре да се информират за актуалната пътна обстановка в региона.

В областите Велико Търново, Враца, Видин, Габрово, Ловеч, Плевен, Разград и Русе същи  има временно затворени пътни участъци, които се почистват от снегонавяванията. Тежко е положението и около Силистра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
селски карач преди 11 години
Що ги затваряте бе,че е по лесно нали.Ами ако пак завали напролет ли ще се минава.Сняг няма и 5 см.
3
3
 
0
 
! Отговори
KESHZATEB преди 11 години
ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.
2
3
 
10
 
! Отговори
R преди 11 години
Мошеници ,нали бяхте готови за зимата,ЗАЩО ВИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ДА ГИ КРАДЕТЕ ,А НИЕ ДА МРЕМ ОТ СТУД ПО НЕПОЧИСТЕНИТЕ ПЪТИЩА......РАЗСТРЕЛА ВИ Е МАЛКО КРАДЛИВИ ГЕРБЕРИ....
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо с ловенето на снежинките не се получава...