Поискаха оставката на кмета на Варна

Искането на оставка е сериозно предвид ситуацията, коментира Йорданов
20 фев 2013 12:44,
74
Поискаха оставката на кмета на Варна
Кметът на Варна Кирил Йорданов Снимка: архив, Булфото

Борислав Гуцанов, председателят на БСП-Варна, поиска тази сутрин оставката на кмета на града Кирил Йорданов.

Това се случи в началото на сесията на Oбщинския съвет, на която трябва да бъде приет бюджетът на града.

“Министър-председателят Бойко Борисов е подал оставка. Варна се събуди и няма по-добра новина от това да осъмне с оставката на Кирил Йорданов", подчерта лидерът на местната опозиция.

Думите му бяха посрещната с освирквания и ръкопляскания от гражданите, които бяха препълнили зала “Пленарна” на общината.

“Зная, че тук има много платени провокатори”, отговори Гуцанов на освиркванията.

По това време кметът Йорданов не присъства в залата. Минути по-късно обаче, очевидно научил новината, дойде на общинската сесия.

“Имам  нужда от още информация, която да събера и ако се наложи, ще споделя с Общинския съвет и с медиите. Искането на оставка е сериозно "предвид създалата се ситуация"”, отговори варненският кмет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: кметварна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
diana преди 11 години
vreme be6e :-)
53
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БУДА- ДА ДОЙДАТ ТРАКТОРИТЕ !
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая мъжка *** си е боядисал косата?Съвсем е изперкал!
51
1
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Ще му е трудно на следващия кмет. Първо трябва да обнародва декларация, че няма да обслужва *** и че никога не е имал нищо общо с БСП.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
49
0
 
14
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Живях 10 години във Варна и докато бях там все същият кмет е на власт,*** ни задължаваха да гласуваме само за него и никой друг,искайте и остаявайте на вашето варненци,не се предавайте аз съм извън Бг и ви подкрепям от тук,разкарайте *** и корумпираните ,видях градът в ужасно състояние миналата година ,отврат а мутрите и жените им с бели скъпи коли силикон от-до,но *** прости необразовани и елементарни персони......!!!!!!!!
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sled kmeta da se izkat ostavkite na varxyshkite narecheni partii i razpyskane na narodnoto sabranie ,izmenicite v zatvocra.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как не ги е срам, когато майките и бащите ни ровят по кофите за ***, не могат да си платят тока, водата, лекарствата, а сега и нови данъци!
46
0
 
7
 
! Отговори
варненка преди 11 години
Да прав е Иван Димов за новите местни данъци, и не само за кк Чайка, в нови зони попадат и кв.Галата, Прибой, Траката, Евксиноград, св.Кост. и Елена, кк Златни пясъци.Така че ВАРНЕНЦИ, излизайте навън! Искаме оставката на Киро и отмяна на новите данъци.
45
0
 
19
 
! Отговори
a преди 11 години
Г-н Йорданов превърнахте Варна в един мръсен ,занемарен град все едно сме след война!!!! Кални градинки,разпадащи се улици и т.н. и това благодарение на Вашето безхаберие и неадекватност !!!!Община Варна винаги е закъсняла с подаването на документи по кой и да е проект или финансиране!!!!!! Време е да си ходите ! Гордея се моите съграждани !Благодаря Ви
44
0
 
20
 
! Отговори
До Варна преди 11 години
Винаги съм харесвал и продължавам да харесвам морето и вашия град. Изумен съм от размера на вашия протест. От Родопа планина искрено ви желая и вярвам, че ще успеете. Но имам една препоръка. Не се цепете на партии и цветове. Не е важно кой как помага. Важен е крайният резултат - победата. Защото доколкото знам, Кирил Йорданов и *** някак си развалят пейзажа. Сега е времето за действие. Отново пожелавам УСПЕХ!!!
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
46,сега средният и дребен бизнес ще дръпне осезателно-като се върнем във времето на васалния феодализъм-не си платил на местния васал-изсипва се колата с мутрички и започват да трошат методично и всичко,а ти си спомняш,че е имало някой,който се опита да наложи правила-но беше представен за Диктатор.Честито на малкия бизнес-виждам ви цъфнали!Заслужаваме си и Галеви и Гергови,и Доганчо и момчето естет-покаещия във фонтани,айде вече няма да има безредици-банкерите платиха само за свалянето на ББ
42
1
 
10
 
! Отговори
Хм... преди 11 години
Кмета на Варна е едно от лицата на октопода.Дали ще се смени кмета,ако октопода си остане същия,няма никакво значение.С друго от пипалата си,октопода ще ви поднесе друг кмет и виеще захапете стръвта.Така,че,...октопода,октопода.Другото ще си дойде само...А,да добавя-другите пипала са партиите.Имат различен цвят и вече 23 години ви омайват,след което виподнасят за закуска на октопода.Така,че,...партиите,партиите.
41
5
 
7
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 11 години
КАКВО РЕВЕТЕ, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ БЕШЕ УНИЩОЖЕН МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС, ЧЕ ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ СКОЧИХА ОСЕЗАТЕЛНО, ЧЕ НИ ВДИГНАХА ГОРИВАТА С 30% , ЧЕ АКО ОТИДЕТЕ ДНЕС В БЮРОТО ПО ТРУДА ИМА ОПАШКА ОТ ХОРА, ЧЕ ЕДВА ОЦЕЛЯВАТ НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ С МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ ,ЧЕ ПРИЯТЕЛИТЕ НИ СЕ ИЗНЕСОХА ДА РОБУВАТ ЗА ЧУЖДЕНЦИ....ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ГО ТОВА...НА МАГИСТРАЛИ ЛИ СЕ РАДВАТЕ??? ПО ГОЛЯМА ПОБЕДА НА НАРОДА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО!!!!!!!!!!
40
2
 
10
 
! Отговори
PROTEST преди 11 години
SABORIHME GERB,SHTE SABORIM I TEB..KVO SA PRAISH NA NEVINEN KRADLIV KU4I SIN
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варна, сега като се пробудихте от дълбок сън, давайте, не спирайте! До пълно прочистване , без компромиси! Без милост, както толкова години я нямаше и към гражданите на този хубав град.
38
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Пенчо Николов"Гуцката" си е чиста гуцка, т.е. ***!
37
7
 
17
 
! Отговори
Пенчо Николов преди 11 години
Айде, Варна! Да разкараме кмета! опропасти ни града заедно с ГЕРБ! Гуцка, евала,бате! Харесах те тоз път!Бравос!
36
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестите във Варна не спират вече 11ден(довечера), "село" Варна обърна каруцата на ПП Гроб!
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чао кмете *** си или ***!