Кметът на Варна не ще да хвърля оставка

Щяло да е в ущърб на варненците, които са гласували за него
25 фев 2013 13:52,
250
Кметът на Варна не ще да хвърля оставка
Кирил Йорданов Снимка: Булфото

Кметът на Варна няма да подава оставка, стана ясно на извънреден брифинг на градоначалника.

“Евентуалната ми оставка трябва да е от полза на тези, които настояват за нея, и не бива да бъде в ущърб на тези, които са ми гласували доверие. На последните избори 70 000 варненци са дали своя вот за мен”, обясни Йорданов.

Той каза още, че следи отблизо събитията и прави анализи, но за момента не можело да се говори за оставка и ако дойде моментът да я подаде, щял веднага да я сподели с журналистите.

Кирил Йорданов каза също, че е на разположение на инициативните комитети, които организират протестите във Варна и че е готов да им предостави възможност при взимането на решения за града, които предстоят в най-близко бъдеще.

“Това, което каза тази сутрин Николай Бареков по ТV7, приемам като клевета и ще подам тъжба срещу него”, заяви кметът на Варна по повод коментарите на Бареков за имотното състояние на Йорданов.

В сутрешния блок на TV7 Бареков поиска оставката на кмета на Варна при пряко включване от морския град. След като част от нициаторите на протестите отказаха да го подкрепят, Бареков обяви, че Йорданов притежава имот в Швейцария и би било по-добре да си подаде оставката.

По повод въпрос за варненската групировка ТИМ Кирил Йорданов обяви, че откакто е кмет на Варна, между нея и oбщината има три сключени сделки, но неговият подпис не стоял под документите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
6
 
! Отговори
il_cho преди 11 години
е то един избор та боже... мутрата маГАрешки или тоя гнусен гербаджия. Избор голям!Поздравявам хората от Варна за големия протест, който направиха. Направо засрамиха София!И да се смени горния ***, кой може да бъде добър градоначалник на Варна, кой?
145
3
 
11
 
! Отговори
аз преди 11 години
Против *** би се навил да вика само няйой който е човек от тълпата.. Никой не би се съгласил да стане лидер на простест против ***, много интересно защо видни варненски "бойци за свобода" викат и псуват против всички политически сили президента и кого ли не но попитани за *** си мълчат и не смеят да кажат нищо. И наистина е много лесно да се философства от страни без човек да е живял във Варна. Хората които помнят града преди 10 години могат да кажат!
144
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***!!! Бургас е градът с най-добро управление но в задълженията на кмета не влиза и това да ти намери работа. Всеки в града се кефи на това което кмета направи с него и как с всеки изминал ден обликът му се променя, но винаги има някой като теб да реве и плюе. Марш от тук и не ни излагай.
143
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кире, сорри брат ,ама аз съм един от тези дето гласуваха за теб.Ти обаче си знаеш само *** и нищо друго.И аз не те искам!
142
1
 
1
 
! Отговори
85 до 151 преди 11 години
Имам право и ще ти кажа, защо. От много време се говори за новата индустриална зона, за много сериозни инвеститори от сорта на BASF. До момента нищо не е направено. Може би неправилно се изразих, че точно от кмета очаквам нещо...чакам от общинския съвет и кмета. Бургас разполага с много подготвени кадри в химическата промишеност и трябва да се работи в тази насока. Сам се сещай, че привличането на сериозни компании ще повиши доходите на цялото население на града...
141
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Говорим си открито за групировки ,а държим сметка за това ,че Варненци са посочили проблема ,но държавата е мижитурка за да го реши!
140
1
 
13
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Никой здравомислещ от Варна не е гласувал за Киро. Той да не заблуждава, а да изпълни исканията на стачкуващите.
139
1
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Как да подаде оставка,ако знаете колко е сладък кокъла само.Само три договора ли са.А кой еподписал другите договори с ***.Той като строзагорския Желев има участие в всички фирми по 1процен,сигурно.
138
1
 
3
 
! Отговори
85 до 149 преди 11 години
Ако това е вярно...тъжно ми е да го кажа, но всеки да си носи кръста. Не може някакъв дъртак да ви мачка толкова години и вие да мрънкате, че нещо трябва да се промени, но когато дойде време да си казвате - Какво да гласувам, то всичко е ясно...Въпреки това с оглед на протесите в града ви се съмнявам нещата да стоя точно по този начин. Иначе на вашия балотаж и аз нямаше да гласувам...
137
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
za varnenci 10-ti noemvri o6te ne e do6al ...I NIAMA DA DOIDE SKORO !
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаеми НЕварненец, изборът на този кмет се дължи на дежурните гласовете на по-възрастните варненци, които са тези 70 хил. Младите и хората в активна възраст просто не ходят да гласуват на местни избори, защото само това им се предлага вече толкова години. Така, че в този смисъл може би си прав?
135
2
 
8
 
! Отговори
147 преди 11 години
Не можеш да ме убедиш, че има толкова много *** във Варна...Страшното за вас е, че ако на Киро *** му се обаждат по телефона през ден, то Марешки е на заплата при тях и всеки ден си пие уискито със шефовете си. Ако направите подобна глупост да замените Йорданов с Марешки ще бъда дълбоко потресен. ;)))
134
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами то варненци не са гласували за тоя, а само ***!
133
4
 
5
 
! Отговори
85 преди 11 години
Варненците си мислят, че в Бургас живеем в друга реалност. Съседи, почти същото е да ви кажа....че откъм работа е по-зле....вижте колко обяви има за Варна, за Бургас...АЗ гласувах втори път за николов, защото съм доволен от първия мандат. Но ако след този не е вдигнал нивото на заплащане и възможностите за работа в града силно ще се замисля...
132
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами да не си ходи, аз не съм виждал кмет с дупка в главата.
131
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kire ... kakvo stana s specialnata s-klasa s specialnia nomer 111111111kupena ti ot edni specialni hora ?
130
3
 
4
 
! Отговори
85 до 135 преди 11 години
Сега я намери и ни я покажи, защото аз не помня някога Борисов това да го е казвал. Нито който и да е друг политик! То трябва да си страшен *** да настроиш цял един голям град срещу себе си. Виж какво пишат нормалните варненци по-надолу...проблемът ви не е премиерът/управляващите (които и да са те), а е трибуквен...
129
1
 
17
 
! Отговори
void преди 11 години
Тук човек се поля с бензин пред сградата на общината и си драсна клечката. Познати от кметството разказаха, че коментарът на кмета бил "тоз пък точно тука ли реши да се запали". И как очаквате да си пусне оставката такъв човек? Лошото е че всеки ден протестираме но не му я искаме 30 000 души в един глас
128
2
 
23
 
! Отговори
Бургазлия преди 11 години
Този и той е изгубил връзка с реалността. Един кмет на *** превърнали Варна в западащ град с разбити улици и застроена морска градина. Съседи, пожелавам Ви скоро да се отървете от тях.
127
2
 
12
 
! Отговори
до дидо преди 11 години
Бургас по най-естествен начин се превърна в морска столица защото целия бизнес избяга от града заради монопола на ***.. Те вземат най-добрите места и искат луди пари за наем, ти ако си държал хотел / заведение и изведнъй дойдат и ти кажат че наема ти скача 10 пъти какво ше направиш? И вобще не им пука, стига им да държат 2-те счупени смотани дискотеки където може да се пребиеш по дупките в дъските и да повърнеш като видиш тоалетната, стига да лапат само те и да държат монопола.