Не и не! Кметът на Варна няма да хвърля оставка

"Тръгвам си, ако се докаже, че Пламен се е самозапалил заради мен"
Обновена: 1 мар 2013 13:09 | 1 мар 2013 13:03,
194
Не и не! Кметът на Варна няма да хвърля оставка
Кирил Йорданов Снимка: Impact Press Group

Кметът на Варна Кирил Йорданов обяви за втори път тази седмица на извънреден брифинг, че няма да подаде оставка.

„В момента се правят сериозни опити справедливите искания, с които започнаха протестите във Варна, да бъдат загърбени и нещата да бъдат сведени до провеждането на трети тур на местните избори. Разбира се, без моето участие", обясни той, визирайки протестите в града, насочени и срещу него.

Той каза още, че веднага ще напусне кметски стол, ако следствието докаже, че Пламен Горанов се е самозапалил заради него. По време на срещата си с журналистите Йорданов съобщи, че ежедневно се информира за състоянието на младия мъж.

Според национални консултанти лечението на Пламен е много добро, дишането и контактността му също се подобряват.

Още по темата
Варненският кмет призна, че хората, които вече почти 20 дни излизат на улицата, са недоволни и от местната власт, и лично от него. „Ако политически трябва да назовем нещата, не мога да не спомена фамилията на господин Гуцанов. Няма как да не спомена и фамилията Марешки, който се надява, че макар и скромно, помагайки на Гуцанов да изтръгне оставка от кмета въз основа на резултатите от последните избори, да надделее над Гуцанов", допълни Кирил Йорданов.

Той каза също, че тази сутрин се е срещнал с обществен съвет на инициативния комитет на протестиращите в града, които са му поставили определени искания, които е обещал да изпълни.

В отговор на въпрос за децата от спортните клубове, които издигнаха плакати в негова защита, кметът отговори: „Останах приятно изненадан, че спортистите изразиха подкрепата си за мен. На такава среща обаче децата нямат място, не знам как са се появили там".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: варнаКирил Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя 2ен агент в герб!!!! Играе за комуните, не ви ли е ясно! Най- добри приятелчета с Румен Петков,аа? Но и Герб направиха грешката, че късно го отлъчиха. Но като се замисли човек хич не е лесно да измиеш червената помия като те *** и техния хрантутник Бг мафията са пуснали пипала навсякъде!!! От Прокуратурата до всяка общиничка! Ако влезнат и в МС на 12ти май мн сериозно ще го закършим!!!
104
1
 
17
 
! Отговори
В ЗАТВОР преди 11 години
НА ТОПЛО ЩЕ МУ Е ДОБРЕ,ЗАТВОР ЗА ТАКИВА КРАДЦИ!
103
0
 
17
 
! Отговори
ВАРНА преди 11 години
*** Е ВАРНА ТОЗИ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ,ВСИКИ НЕГОВИ СЪПЪРТИЙЦИ-КОМУНИСТИ НЕ СДАВАТ ПОСТА,НО КЪДЕ БЕШЕ БОЙКО КАТО ГО ЛАНСИРА В РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ,НА ВСИЧКО МУ КАЗВАТ ВЛАШКА ПРЕСТИЛКА,САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСТ,ЗАТОВА И БОЙКО ЩЕ БЕРЕ СРАМА НА ***,А И ЩЕ БОЛЕДУВА,КОМУНИСТ ЗНАЧИ УБИВАЙ И СЕГА КИРИЛ ЛИЧНО НЕ ВИНОВЕН ЗА МЛАДЕЖА,ДАЙТЕ ШАНС ДА КМЕТУВА,ОЩЕ ДА ГРАБИ.
102
1
 
17
 
! Отговори
??????? преди 11 години
*** ги има не от вчера и от днес.Докато ГЕРБ не хванаха да управляват Варна нещата си вървяха и бяхме чудесен град.Защо го избрахте тоя хамелеон за кмет??? Разберете, че не Герб управлява Варна, а тоя мерзавец се промъкна в листите им! Има си има дружбичка с Румен Петков, Румен Петков чие чедо е??? На бсп-то! Същият този министър на мвр, който охраняваше мутрите докато влизат в Съдебната палата! Беше само преди 6г., но тогава защо никой не скандираше МАФИЯ???? Кажете ако можете?????
101
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ami to zaradi tova bjaha tezi naglaseni protesti..da go svaljat !!Edin kradez da stane , za da sedne drug kradez !!
100
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 11 години
Махай се
99
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво значи да се докаже бе, кмете?! Пламет ти написа плакат, че се пали заради тебе.Айде, марш от Варна!
98
1
 
5
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 11 години
В ДАРИК НЮЗ,РАЗДЕЛ РЕГИОНАЛНИ НОВИНИ,ПО НАДОЛУ.СТАТИЯ С ЗАГЛАВИЕ:КИРИЛ ЙОРДАНОВ: МАРЕШКИ И ГУЦАНОВ ,ИСКАТ НОВИ ИЗБОРИ НО БЕЗ МЕН
97
1
 
9
 
! Отговори
NIKO преди 11 години
От какво не сме доволни не знам ....асфалтирал е всички улици , плаща наема на общината на *** , Варна изпревари Бургас , да бре .....ама не
96
0
 
14
 
! Отговори
NIKO преди 11 години
Оставка и дирено в затвора......ако ли не предлагам да го линчуваме публично пред общината ....
95
0
 
25
 
! Отговори
Миро преди 11 години
Киро е кнусен ***, който знае само да краде и лъже хората! Трябва да го линчуват варненци, а не да го търпят!
94
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре ве, няма ли *** като Брайвик да ги метне тия, що закон не ги лови? Има доста отчаяни хора, направо се чудя как е жив тоя ***?
93
0
 
21
 
! Отговори
До 95 преди 11 години
В наше село,на такъв му викаме МЪЖКА ***.ВА!*** ДОЛЕН!
92
1
 
18
 
! Отговори
ран-ът преди 11 години
до СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 8 минути - не пиши НИЩО в ДАРИК!!!...........................Киро не ще да подава оставка! Разбрахте ли защо е необходим закон за отзоваване на *** във властта?
91
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алтернативи??? Само с отрицание не върви...И с какво да се смени системата? Нещо липсват читави и реални предложения. Синдикалисти, кариеристи и вся остальная *** вече драпат за разните "консултативни" и "граждански" съвети.И не защитавам някого или нещо, но "пременил се Илия, погледнал се пак в тия" и "от трън та на глог" са много вероятни. Дано греша:(
90
0
 
20
 
! Отговори
преди 11 години
Еманация на цялата политическата *** от прехода. Само оставка е малко. Искаме мъст
89
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отивай си бе НАГЛЕЦ с добро!Искаш да хапнеш дръвцето?
88
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хах , Кирето е голям бе драскачи прости ! Той надживя Костов ,Царя , Станишко , Доган и Боко ше надживее , ни бойти са :))
87
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като не иска да хвърли оставка, да го хвърлим ние от Аспаруховия мост.
86
0
 
15
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 11 години
МАЛЕ,ПРЕДИ МАЛКО ВИДЯХ ПЛАКАТ НА ТРИМЦАТА В ДАРИК:ЛЬОЛЬО,МУТРА И МАРКОМАН/това е антично племе/.ВСЕ ***...ВАРНЕНЦИ ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ.ИЗБОРЪТ ИМ Е СЪСРЕДОТОЧЕН МЕЖДУ:СПИНА,ЧУМАТА И ХОЛЕРАТА...