Учител "изгоря" заради Harlem Shake в школо

"Голяма веселба стана, но съжалявам, че изгубих работата си"
Обновена: 5 мар 2013 19:03 | 5 мар 2013 19:03, Екип на Dnes.bg
351

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Пловдивучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*ати тъпанарите. Какво лошо е направил? Поденсили са малко в училищният двор.Та дори танцът не е неприличен или пък порно.Просто забава.Така е по провинцията.Гърч,еснафщина и псевдоморализъм.
44
5
 
16
 
! Отговори
onz преди 11 години
директорката да се награди с орден "ленин", да и *** ****** ленина. да не сме шеасета година да гонат с педагогическа стая и мелиционери тия дето слушат бийтълс?аман от комуняси! на кладата!
43
4
 
11
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
Ако това е единственото нещо, за което ще съжаляват мисля, че родителите трябва да черпят учителя. На това по скоро бих се смяла след години, но не и да изпитвам неистов срам. За мен е доста по-срамно да кажеш на детето си, че си пропушил на 14, че си правил секс на 14, че са те изгонили от училище, че си бил на няколко поправки и т.н.
42
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хората са облечени и само се кълчат... като в Харлем. абе, ние сме по-зле от Харлем, бе!!! това са искали да покажат - уродливостта на всичко наоколо, а не са са си правили просто кефа. кво се правите на пансион за благородни девици, върнете човека на работа!!!! не виждате ли, че е сериозен и интелигентен, което е рядкост и съжалява, че не е преценил какви сте лицемерни и подли моралисти
41
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто много съм възмутен.....На запад това му се казва теам билдинг......много ясно ,че учениците ще възприемат по добре урока ,като отношенията им с даскала не се развиват само в рамките на урока.......ама тва един селски *** като тоя директор никога не може да го проумее.....баси ***.......
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хората от инпокетората под ножа!!!
39
18
 
7
 
! Отговори
ЗАЩО ? преди 11 години
Защо Родителите не сезират прокуратурата . След време , когато порастат децата , на 20-30-40 години , ще се срамуват от тази глупост . Когато станат Родители .
38
7
 
24
 
! Отговори
Ученик преди 11 години
Леле, много е зле българското образование! Разни пенсии, които се държат ужасно с учениците и дори понякога прибягват до физическо насилие (виждал съм го с очите си), не ги уволняват, а печени хора като този биват изпъдени. Е какво е това? И после защо не искаме да ходим на училище... ами няма как да искаме.
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен хубаво е само това, че голяма група хора са се организирали да свършат нещо. Това не е малко в днешно време. Но самият танц е една тотална простотия и не мисля, че трябва да подражаваме на всяка задгранична проява на безмозъчност.
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с този псевдоморал. Много сме морални като видим как едни деца танцуват някакъв си танц - веднага какви *** имало и т.н. А колко от младите родители псуват пред децата си, пушат пред децата си, кълчат се по заведения и т.н. За това всеки си затваря очите. Най-добре да се залъжем, че точно този танц влияе отрицателно на децата ни и ги прави невъзпитани. Нека децата си растат тогава с учителите от 50-те и винаги да възприемат училището като мъчилище. Далеч сме от алтернативно обучение
35
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от училищен директор по-мръсно и просто няма.
34
5
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Па тез шебеци кво са са раскачали бе,то ша им фръкнат главите на некъде и савсем ша са испразни и тва що има вътре бе...па тоз даскал и на него му изпила чавка акълат та решил место да учи дяцата да додат на неговият акъл-той да иде на техният...ми то кой муй дал книжка за даскал бе,ми той сий кат една Калинка отишал в школото да уйдисва на сички само и само да го аресат,па на тез папчасалите лиглювци и лигли да им турят униформи и кат видат даскал-мирно да седат а не да са гъзат...
33
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ръководството на училището трябва да подаде молба за напускане май !!! Вместо да го похвалят човека, че вместо хлапетата да крадат или правят други модерни простотии ги кара да правят нещо което малко или много е колективно и каквото и да говорят закостенелите им прости комунистки мозъци това го правят много по интелигентни хора от тях, защо не и те ???? Директорееее скочи през прозореца и освободи хората от своето присъствие завинаги !!!
32
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това че американците са *** не значи ,че и ние трябва да ги следваме!
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Cenzor Достойнствата на един учител не са в пуританския морал,а в ерудицията, в широкия поглед, в свободомислието,в морала, но не фарисейския...Повечето днешни учители са случайно попаднали в бранша,с еснафски морал, тесногръди и ниско културни. Как да спечелят уважението на децата? На какво да ги научат?
30
7
 
34
 
! Отговори
boqn4o преди 11 години
И какво лошо е направил тоя човек???? Значи на Запад може университети и училища да организират Harlem Shake, оценява се като качество, като оригиналност, има стотици хиляди гледания в Youtube, но тук това се приема като простащина?! Че миналата седмица имаше един Харлем с Фулъм, на който Бербатов стои с фланелка: Keep Calm and Do The Harlem Shake. А снощи даже гледах клип от не знам си коя болница в САЩ, където главните лекари танцуват. И какво лошо - забавляват се хората! На никого не пречат!
29
4
 
27
 
! Отговори
vvv преди 11 години
Егати глупоста - жалък опит на училищните отговорници да покажат активност. На какво основание уволняват човека?
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кой е тоя Кольо Терориста дето се пее в парчето!?
27
18
 
9
 
! Отговори
Cenzor преди 11 години
Учителят не е просто чистач на тоалетни или мияч на прозорците на училището! Той представлява нещо много повече от себе си. Не е допустимо един учител да организира подобна олигофрения.
26
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А уволниха ли всички некадърници и крадци от властта -айде моля ви се върнете пича на работа , щото след 20г, точно този учител ще си го спомнят децата, а не някоя мухлясала сухарка с промит мозък, дето им е писала формули и уравнения на дъската.Учителят е преди всичко личност и неговата мисия е да накара учениците да мислят, независимо какви средства използва за това.