45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива

Това е основната версия за открития вчера овъглен труп в Пловдив
Обновена: 15 мар 2013 21:57 | 15 мар 2013 21:57,
144
45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива
Мястото, на което бе открито тялото на фризьорката. Снимка: Bulphoto

45-годишната Даниела Накова се е самозапалила. Това е основната версия, по която работят разследващите, след като откриха овъгления й труп на една от алеите на Младежкия хълм в Пловдив.

В четвъртък около 7,40 часа сутринта минувачи сигнализираха за обезобразеното тяло на едно от пловдивските тепета. Прокуратурата е назначила съдебно-медицинска експертиза.

Още по темата
„Самото дело, което водим е срещу неизвестен извършител, който евентуално е склонил лицето да се самоубие, но ние сме длъжни да изчистим всички възможности.”, заяви за Dnes.bg говорителят на Районна прокуратура – Пловдив Атанас Илиев. „Има голяма вероятност заради свои заболявания жената да се е самозапалила.”, добави прокурорът.

По информация на разследващите тя е имала психични отклонения. Поискана е справка от диспансера за психични заболявания в Пловдив.

Аутопсията обаче е отхвърлила версията за убийство.

Близките на жената, която е работила като фризьорка, са потресени от случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
2
 
! Отговори
987 преди 11 години
И без самоубийства нацията се топи - всеки ден у нас умират 264 души,по 11 човека на час! По смъртност БГ е на първо място в Европа-14,32% и на 10 място в света/между Сомалия и Свазиленд/.Психични проблеми вече имат 64% от българите.
118
0
 
7
 
! Отговори
човек преди 11 години
Велик си Вапцаров !Нека все пак освен да засегнем акта на неуважение към Никола Вапцаров, който днес се появи в интернет, да си припомним и едно от най-прекрасни му стихотворения - "Вяра"Ето аз дишам,работя,живеяи стихове пиша(тъй както умея).С живота под веждисе гледаме строгои боря се с него,доколкото мога.С живота сме в разпра,но ти не разбирай,че мразя живота.Напротив, напротив! Дори да умирам,живота със грубителапи челичниаз пак ще обичам!Аз пак ще обичам!Да кажем, сега ми окачатвъжетои питат:"Как, искаш ли час да живееш?"Веднага ще
117
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
Ако някой е решил да се самоубива не е ли по-логично и естествено да избере друг начин за самоубийство, а не самозапалване? При това самозапалване в гората, в изоставен фургон??? Странна работа......
116
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само за информация - това е подножието на иначе неземно красивия Младежки хълм. В момента цялото място е превърнато в сметище от ползвани презервативи, салфетки и всякакви други гадости. Всички пътечки в парка са пълни с тая гледка, като минах оттам веднъж бях потресен. ***, които висят на "алеята на любовта" (срещу ЖП гарата) явно работят там под пълна пара. Почти същата мизерия е и в околните квартали. Дори по детските площадки е същото. Някакъв кошмар и свинщина е.
115
4
 
4
 
! Отговори
Волтер преди 11 години
До susi Дали от "Журналята" или от грозния Глад .на който е подложен 80 процента от населението дебела Тикво,която се возиш в лъскава Лимозина и не си даваш сметка кво те чака като резултат за в бъдеще...Хм ,защо ли е избухнала Френската революция..Пази си Дебелоия *** и бедгай некаде надалеко,нещастнико,щоато само да те докопам...
114
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки опит за политическа окраска в случаите на самоубийство е не неуместен, а направо роден мъките на слабоумието.
113
1
 
6
 
! Отговори
Ралия преди 11 години
Имам информация за жената и случая по някакъв начин. Здравословните и проблеми не са измислени, реални са.Няма манипулация, никой никого не лъже както се пише по долу.
112
0
 
6
 
! Отговори
Ралия преди 11 години
В този случай основната причина не е обстановката в страната, а здравословни проблеми.Не защо толкова се намесва тук мизерия управляващи, до къде ни били докарали като случая не е точно такъв.
111
1
 
17
 
! Отговори
Ралия преди 11 години
Не е нужно да се развяват имената на самоубили се по всички медии, много е грозно. Надали те също биха искали това.Представете си детето ви е болно от болест съсипваща живота му и реши да си сложи край на живота, бихте ли искали да ви научи цяла България, или без много афиширане да си преживеете мъката. Хайде самозапалилите се или хвърлили под влакове по могат да ги усетят журналисти, ама примерно натровилите се с хапчета ми е чудно как разбират журналистите за тях, лекарите ги информират ли
110
17
 
3
 
! Отговори
будист преди 11 години
Само ГЕРП И БУДА !!!
109
3
 
16
 
! Отговори
човек преди 11 години
да емигрираме -тук няма живот
108
1
 
3
 
! Отговори
DO 127 преди 11 години
AVE KUKU SAMO NENORMALEN 4OVEK MOJE PO TAKAV JESTOK NA4IN DA SE ZAPALI DRUGO OBQSNENIE NQMA NENORMALNICI
107
7
 
26
 
! Отговори
тя преди 11 години
Най- лесно е, да се искарат всички посягащи на живота си - луди.Това е добра версия за упрамляващите.Те просто направиха един цял народ "луд".Да им тежат на съвестта ,ако имат такава.
106
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже,боже до къде ни докараха-пълна мизерия и отчаяние
105
6
 
13
 
! Отговори
за 4 години преди 11 години
то българия е преминала какво ли не, обаче за 4години будизъм за пръв път в историята ни/от хан аспарух до днес/има масови самоубийства част от тях с най жестоката форма самозапалване. и най интиресно в весниците на първа страница ссе следи кръвното на вожда буда с прякор ,,тиква,,
104
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще се самоубиеш по тоя начин, тия хора съвсем изтрещяха. По-мъчителна и гадна смърт няма, какъв трябва да си, за да избереш този метод.
103
4
 
10
 
! Отговори
до 121 преди 11 години
Всеки ден се замозапалва някой, какво да правим - да ги крием ли?! Да се правим, че не се случило, напротив, добре е че медиите съобщават за тези случаи- хубаво да се види на какъв хал е милото ни общество...
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ako iska6 da ybiiesh nqkogo prosto go ybii i my drasni kle4kata posle ste mine za samoybiistvo .tupa durjava ei tova e bulgaria ,koi normalen 4ovek posiga ei taka na jovota si ,jivotnite v prirodata ne go praviat
101
7
 
12
 
! Отговори
Ivan преди 11 години
Престанете да съобщавате за самоубийства!
100
6
 
18
 
! Отговори
Мусолини преди 11 години
Както е писал и историк по- долу!Братя, българи, защо не използвахме историческия момент да променим решително страната си?Защо сме такива нихилисти и се държим като стадо със злокобните явления на нашето съвремие?Защо се оставихме една шепа западни ***- лихвари и собственици на корпорации да използват техните маши в България и да продължават да водят геноцид спрямо нас, като народ?Не ни ли стигнаха векове турско и комунистическо робство да се научим как да се борим?Събуди се братко!