Пациент се хвърли от 6-ия етаж на болницата в Смолян

Бил приет в здравното заведение за лечение на пневмония
19 мар 2013 12:33,
48
Пациент се хвърли от 6-ия етаж на болницата в Смолян
Снимка: архив, Булфото

Пациент в смолянската болница сложи край на живота си, съобщиха от болничното заведение.

43-годишният мъж от Настан бил приет през изминалата нощ за лечение във вътрешно отделение на МБАЛ-Смолян с диагноза пневмония. Около 6.00 часа тази сутрин тялото му било забелязано да лежи в двора в северната част на двора на лечебното заведение, за което веднага е подаден сигнал на тел. 112, отбелязва "Фокус".

Рано тази сутрин той е напуснал стаята си. Впоследствие се установило, че бил излязъл на терасата на шестия етаж на отделението, в което се лекувал.

По неизвестни причини той прескочил през парапета, което се оказало фатално за живота му. По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: болницасамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
31
 
! Отговори
freeoldmen преди 11 години
Да бе," неизвестни причини". 9 от 10 българи знаят какви са причините само като си погледнат в портфейла или се огледат около себе си. Да не дава господ да се разболееш!
20
6
 
16
 
! Отговори
Goshi преди 11 години
dorde ni dokaraha GERBerite, izponaizhvyrlqhme se ot etajite...
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както е тръгнало половината българи ще се самоубият а другата ще се преселят в англия и до след няколко години ще е останал тук там някои ***
18
3
 
40
 
! Отговори
с. преди 11 години
Абе напоследък новините са ужасни!Самоубийства,убийства,самозапалвания!Хората направо са изкукуригали от немотия!И всичко това на фона на безполезното плямпане на гадните продажни политици!
17
4
 
2
 
! Отговори
x преди 11 години
Настан е рауионът на Доган
16
0
 
34
 
! Отговори
Катастрофата! преди 11 години
България не само е в политико-икономическа криза, а е и в дълбока морална криза. Криза на политическата система. Криза на нацията. Криза на личностите, останали без надежди и без перспектива. Това не е просто деградация, а национална политико-икономическа и морална катастрофа, трета след "промянат"!!!
15
0
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Който няма пари,, по добре е да не влиза в болница - там на 99% ще свърши неговият житейски път !! Нека Господ дава здраве на бедните българи !!
14
1
 
27
 
! Отговори
Излекуван от пневмон преди 11 години
Пневмонията е тежка болест и понякога се налага скъпо лечение!За съжаление имам личен опит. В крайна сметка резултата беше следния:Здравната каса плаща на болницата за 5 дни лечение. Да ама се да лежа 15 и вносните антибиотици трябваше да си ги платя сам. Излезе ми някъде около 1800-2000 лева, повече отколкото касата плаща на болницата. И това беше преди 8-10 години..., имал съм късмет!Никак не е чудно, че в днешните дни човекът се е хвърлил от терасата!
13
2
 
1
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
do 7 aide da ti kaga nqkoi neshta qvno ne gi znaesh ta v ispania imash si licen lekar obace....za edin pregled mogesh da cakash i meseci i tova e normalno abe da ne si bolen ot neshto losho ce si umirash,tuk v italia e sashtoto misalta mi e i tuk malko hora si pozvolqvat pregled v castna klinika zashtoto e ot 120 i nagore evra!nqma go onova po toshovo vreme hora razberete nqma vrashtane nazad samo da se miolim da stane cudi za da ni e po leko v givota
12
1
 
21
 
! Отговори
ШАПКА НА ТОЯГА преди 11 години
Нас ни облъчват!Първо се опитаха през електрическата мрежа,но трансформатора в Бургас гръмна!И до сега крият причината!След това смениха електромерите с цифрови!На много хора,когато погледнат електромера и показанията му,им става лошо!Даже хора когато минат покрай ел.табло и си помислят за следващата сметка получават главоболие!На *** им няма нищо,защото техните електромери са на високо,пък и в главите нямат нищо,което да ги боли!Пазете се от сигнал с дяволска честота 666 !!!
11
0
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Престоят в болница на здравно осигурените е 5 лв - това е "безплатното" здравеопазване - също така трябва да си носят термометри хавлии чаршафи памперси тоалетна хартия и много други неща ,,, Положението е ТрагиКомично !!
10
0
 
20
 
! Отговори
Забравяте вчерашния! преди 11 години
59-годишният миньор, който се запали пред сина си в Бобов дол, е с 22 % изгаряния в областта на главата, лицето, шията, раменете и ръцете. Състоянието му е тежко, тъй като е вдишал пушечни газове, които са много токсични. 59-годишният миньор се запали вчера пред сина си в Бобов дол. Съкратеният миньор пламнал като факла пред очите на сина си. Малко преди отчаяния акт той се обадил на жена си, за да й каже, че се чувства безполезен за себе си и за семейството си. Симеон Симеонов полял главата си с бензин и си драснал клечката на улица "***" в Бобов дол
9
8
 
5
 
! Отговори
Лили Иванова преди 11 години
Ветровеееееееееееееееееее
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да те е страх да гледаш новини.....
7
0
 
40
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Какво политиканстване бе, ***?Пишман демократите разбиха здравната система за 23 години и я превърнаха в търговия.Плащаш - лекуваш се и живееш, нямаш пари - мреш като куче.
6
1
 
44
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Обслужването в болниците е меко казано страшно - всички те гледат накриво все едно ти си виновен за тяхните заплати - със злоба и ненавист медицинските сестри посрещат болните пациенти !! А човека явно е скочил доста по рано -явно чак на сутринта са забелязли неговата липса !! Молете се да не влезете в болница !! Ще излезете или през терасата или с краката напред в дървен костюм !!
5
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1 - А ти пък много знаеш какво му е било на човека.Айде без политиканстване, моля!
4
2
 
38
 
! Отговори
бирнка преди 11 години
показали са му касовата бележка
3
8
 
1
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
aide pocnahte sas svobodnite sacineniq
2
8
 
13
 
! Отговори
Летящият холандец преди 11 години
Да беше скочил с двама *** под ръка!