Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние

Лекарите във Варна го оперират
Обновена: 20 мар 2013 13:54 | 20 мар 2013 13:54,
186
Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние
Снимка: архив, Булфото

Самозапалилият се 40-годишен мъж в силистренското село Ситово вече е във варненската Военноморска болница, потвърдиха оттам. Той се намира в Клиниката по изгаряния, където докторите се борят за живота му.

Пациентът е в критично състояние и в момента е в операционната зала. Той е с над 90% изгаряния и живота му е в опасност.

По думите на лекари от клиниката състоянието му е много по-тежко от това, в което е бил приет Пламен Горанов.

Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

Още по темата
По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално е приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
0
 
! Отговори
Дико Соколов преди 11 години
!!!, ДО РАЗСЛЕДВАНЕ И ИЗЯСНЯВАНЕ НА ПОДРОБНОСТИТЕ ПО ТОЗИ КЪРВАВ АНТИЧОВЕШКИ ПЕРМАНЕНТЕН АКТ!!! ОБРЪЩАМЕ СЕ КЪМ ОМБУДСМАНА, ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ПРЕЗИДЕНТА И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! УВАЖАЕМИ ГОСПОДА-ИЗПЪЛНЕТЕ СИ ДЪЛГА - ЗАЩИТЕТЕ НИ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО ТВЪРДЕ КЪСНО!!! БЪЛГАРИЯ ОТИВА КЪМ КЪРВАВ СОЦИАЛЕН КОНФЛИКТ!!! ЗАЩИТЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! А ДОКАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ДЪЛГА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НИЕ НЯМАМЕ АЛТЕРНАТИВА- ОБЯВЯВАМЕ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ!!! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ:facebook/groups/227002814110421/
155
0
 
0
 
! Отговори
Дико Соколов преди 11 години
Дико Соколов facebook/profile.php?id=100001616748886&ref=tn_tnmnУВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ, БРАТЯ И СЕСТРИ, ПОРАДИ ФАКТА, СТАНАЛ НА ВСИЧКИ НИ ПРЕДЕЛНО ЯСЕН-ОПИТ ЗА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ-УСТАНОВЕНА "УЗАКОНЕНА" ДЪРЖАВНА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г-ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ - НИЕ, ОСЪЗНАТИТЕ БЪЛГАРИ, ОБЯВЯВАМЕ "ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ", ИЗРАЗЯВАЩО СЕ В СПИРАНЕ НА ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ КЪМ "ДЪРЖАВА",БАНКИ И МОНОПОЛИ!!!, ДО РАЗСЛЕДВАНЕ И ИЗЯСНЯВАН
154
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
TREPETE POLITICI BRE NE SEBE SI
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българи не позволявайте на политиците да ни изкарват луди.
152
0
 
4
 
! Отговори
25 годишен преди 11 години
Много е страшно , на хората им писна от тази немотия. 3 години съм работил в щатите и се прибрах , отказах и работна виза ... не искам да мия чинии и тоалетни , но пък и тук няма светлина в тунела . Затриха ни милата родина тези *** , плаче ми се като гледам какво е положението. Дано не се мъчи човека.
151
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали никой нормален човек не вярва, че разумен човек ще се запали от глад? От глад може да се запали само някой побъркан. Не че му се подигравам, човека е бил за психиатър.
150
2
 
8
 
! Отговори
edi преди 11 години
До до 161Ми дай тогава всички да си палнем клечката, а? Защото всички водим много лесен живот.... С това ли намериха да блеснат"? И за какво? Единият- баща на 3 деца, другият- на 1, третият- и той... и какво постигнаха като се самозапалиха? Че им споменаха името в новините? Че децата им ще растат без бащи? Че ще носят за цял живот травмата, която са им оставили? Че жените им ще носят сами цялото тегло? ***, най- голямата болка причиниха на близките си, а за другите са просто ден до пладне...
149
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
..отиваш си отиваш си,,що не гръмна един чорбаджия поне бе ? че като възстанем след време..а то наближава..да са с 1 по малко
148
1
 
2
 
! Отговори
До кога ще търпим? преди 11 години
Припомняме, че 43-годишният Здравко М. се самоуби рано сутринта във вторник. Той е бил приет за лечение през нощта във вътрешно отделение на МБАЛ Смолян с диагноза пневмония. Рано сутринта той е напуснал стаята си. Впоследствие се установило, че бил излезнал на терасата на шестия етаж на отделението, в което се лекувал. Той прескочил през парапета, което се оказало фатално за живота му.Преди години снахата на Здравко умира малко след раждането на детето й от белодробна емболия. Скърбящият му брат се самоубива, а за детето поели грижите Здравко и неговата майка. Мъжът бил безработен,
147
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този не е глупав,повярвайте ми.Според мен е изкарал едни много добри пари.
146
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От младежкото БКП подготвят революция...Жалко само,че няма кой да им се върже.
145
7
 
8
 
! Отговори
Буда-простете ми той преди 11 години
На изборите към бюлетина 1 ще се дава безплатна запалка+ ЛИТЪР БЕНЗИН личен подарък от *** Бойко Борисов и ташака му Цветанов шестака .Гарантирано от ГЕРБ подпис Дянкоф запалкоф
144
0
 
3
 
! Отговори
до 162 преди 11 години
Ти пък какво знаеш?????? И аз имам висше,но знаеш ли колко тоалетни съм измила?????????
143
4
 
9
 
! Отговори
ГЛАфчо преди 11 години
Какво искате при управление на МУТРАТА - ПОЖАРНИКАР, ДОКЪДЕ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА
142
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилното:На стадионите Пиночет ликвидира червени ком. ***!Неправилно:Комунистити маскирани като демократи докарват хора до там, че да се самоубиват на стадиона!
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Годишно се самоубиват над 1 милион души или на всеки 40 секунди се самоубива по 1 човек. В България за година живота си отнемат над 1000 души.Що се отнася до най-висок брой на самоубийствата челните места заемат съответно страните Литва, Южна Корея, Казахстан, Беларус, Унгария, Япония, Латвия, Китай, Словения, Шри Ланка, Русия, Украйна, Сърбия, Естония, Швейцария, Хърватска, Белгия, Финландия, Молдова.
140
2
 
6
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Е другари от ДС доволни ли сте от делата си?Дали вече разбирате какъв е резултата ?Има ли смисъл от ограбването ако нещата се обърнат срещу вас?Алчните лакеи които набутахте в управлението се оказаха неспособни да решават елементарните проблеми на ежедневието.Зомбирахте децата ни с чалга и наркотици.Бумеранга винаги се връща.
139
3
 
18
 
! Отговори
до 161 преди 11 години
Акъл е много добре да се дава отстрани, само човека е знаел какво му е...Ще копае лозе, хора с висше образование ще копаят лозя, докато една мамолетна и неграмотна *** си докарва по над 500 лева само от помощи!
138
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато се делите на БСП, СДС, ГЕРБ и т.н., така ще бъде...*** ще се множат, арабите ще строят джамии и ще ги турцизират, а младите ще бягат в чужбина, защото са същите страхливци като родителите си!
137
1
 
22
 
! Отговори
Йордан преди 11 години
Не му е било леко, за да стигне до това решение, завалията... До тук стигнахме, образовани хора да стоят без работа, тарикати да си въртят далаверите, а *** да живеят на наш гръб...И стига сте сравнявали България със Северна Корея, в България никога не е имало такъв комунизъм и култ на личността! Като студенти си разказвахме вицове за Бай Тошо и си купувахме долари от арабите, за да си пазаруваме в Кореком, само ненормален може да сравнява България с Корея!