Янев се стяга да е фундамент на следващия кабинет

Ще вкараме 20-25 депутати в парламента, отсече лидерът на РЗС
Обновена: 4 апр 2013 07:14 | 3 апр 2013 19:34,
301
Янев се стяга да е фундамент на следващия кабинет
Яне Янев във Варна Снимка: БТА

Убеден съм, че след изборите ще има дясно-центристко правителство, по-скоро дясно-консервативно, и гарант и фундамент на това правителство ще бъдат между 20 и 25 депутати на РЗС. Това каза лидерът на партията Яне Янев при посещението си във Варна.

Между 2 и 5 милиарда лева е незаконно притежаваното имущество на варненския политически елит, изчисли Янев.

По думите му най-големият проблем на морската столица е "замърсяването, натрупването на камара боклук на политическата сцена".

„Когато ние разобличавахме варненския фараон, другите му поднасяха венци приживе и го легитимираха като най-успешния кмет на Варна. Цялата истина трябва да излезе по време на предизборната кампания. Всички варненци трябва да знаят кой кой е в обръчите и дългогодишни схеми на варненския фараон. Ще разкрием как Кирил Йорданов запазваше толкова години поста си и как изборите се случваха зад гърба на варненци”, обясни той.

Янев каза още, че неговите юристи лично ще се занимаят с проблема и ще го придвижат към съдебните зали, а оттам към следствените арести и затворите. По повод предстоящите парламентарни избори лидерът на РЗС коментира, че листата за Варна скоро ще бъде оповестена.

“Тя е съставена от млади хора, които ще работят за своя град”, уточни той. И докато беше на вълна избори, не пропусна да хвърли следващата “бомба”, като обяви: “На миналите местни избори протоколи на секционни избирателни комисии са подправяни и в тях е записвано невярно съдържание. В момента между партиите от статуквото и Кирил Йорданов текат задкулисни разговори, за да може неговите схеми за купуване на гласове да бъдат дадени на концесия за предстоящите парламентарни избори”.

Яне Янев е категоричен, че във Варна трябва да има предсрочни местни избори не само за кмет, а и за Общински съвет, тъй като настоящият в по-голямата си част бил от “фараонския модел”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: варнаЯне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
2
 
1
 
! Отговори
стамен преди 11 години
Яне продължаваи да ни осведомяваш за всяка нередност ! Ти винаги си бил глашатаи на на нрода
238
2
 
2
 
! Отговори
петър преди 11 години
Само РЗС!
237
0
 
1
 
! Отговори
Босимеонов преди 11 години
Тоя е като Боби Турбото на българската политика
236
3
 
2
 
! Отговори
анелия преди 11 години
Примирете се - Бойко е вън с единия крак.Надеждата вече ни е Янев.Замислете се - има ли някой по подходящ?Доган ли? Хаха
235
2
 
3
 
! Отговори
ненчо преди 11 години
Дано бившите комунисти, дето все Съветския съюз сънуват и са готови да ни направят енергийно зависими, демек 16 република и ония, дето се наричат демократи и кръжат около Костов, а са готови да ни направят американска колкония и да надупчат земята ни със сонди за шистов газ да не се коалират и да си развъртят енергийните интереси, чеееееееее, жална ни майка. Поне Яне не е бил маша на т.н. "велики сили". Долни експлоататори и капиталисти.
234
5
 
2
 
! Отговори
баи пешо преди 11 години
даваи Яне, наритайчервените ***!
233
3
 
2
 
! Отговори
дарина преди 11 години
Най-добрата алтернатива на управлението дотук е правителство на Яне Янев, защото не е овъртян в далавери, не се прави на умряла лисица, като му замирише на корупция и има кураж да казва истината. Колкото и да го чернят и маскарят платените журналисти, а те са легион, на Яне му стиска да остане в България и да казва истината.
232
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки, който не се подлага на бсп, за бспарите е *** на герб! Много сте жалки! Яне е пич!
231
2
 
2
 
! Отговори
иван преди 11 години
Истински граждански контрол над политиците засега упражнява единствено Янев от РЗС. Взех решение партията му РЗС да е моя фаворит на изборите.
230
2
 
1
 
! Отговори
ренета преди 11 години
Това е пример как трябва да се прави политика в България какъв да бъде българския политик-открит и честен с гражданите. Ще гласувам за Яне този път. ШЩе дам шанс на умния политик
229
2
 
3
 
! Отговори
дора преди 11 години
Кво не ви кефи Яне???кво ви е напраил бе, злобари? Хората са го пратили в парламента. Що па да си седи като мишок? идеен си е човека, иска депутатите да ги гоним без разните там проблеми. кат имаш досие ВЪН! кат си крал МАРШ. Що народ затлъстя в това народно сабрание, а на вас само Яне ви боде очите. Така е свесните не се котират, братче.
228
1
 
3
 
! Отговори
породавачка преди 11 години
Това е пример как трябва да се прави политика в България какъв да бъде българския политик-открит и честен с гражданите. Ще гласувам за Яне този път. ШЩе дам шанс на умния политик
227
1
 
4
 
! Отговори
куманка преди 11 години
Всички от Атака са *** начело с лаиното Сидеров
226
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другите партии си смениха старите лисици с вълци, а Яне прие наистина млади хора, сега завършили. Лъжа ли е, бе/
225
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
ЗА ЯНЕВ -ФАКТИ ! Кой СЕ ИЗПРАВИ ЕДИНСТВЕН РЕЩУ МОГЪЩАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ...!!!! КОЙ ИЗВАДИ МУРГИНА НА СВЕТЛО със злоупотлеби за 2 млрд лева и сега е подсъдима ... !!!КОЙ ПЪРВИ НАПРАВИ ПОДПИСКА ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ЗА 120 ДЕПУТАТИ !!!Има ли друг в БИВШИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ОТ Я Я... !!!????...И НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ФАКТИ ИМА ХОРА ,КОИТО ГО ПЛЮЯТ...КОИ СА ТЕ ,АМИ *** ПРЯКО ЗАСЕГНАТИ ИЛИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ !!!
224
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До filibeliecЗа куманите гей е най - висшата степен за обида. Само до там работят ограничените им мозъчета!
223
3
 
2
 
! Отговори
filibeliec преди 11 години
Обидите не са аргументи и не променят факта че Яне е един от малкото качествени политици в България. Червените интриганти много обичат да изкарват някои които не им е удобен - геи така си измислиха това за Сергеи - Гоце го спретна и за много други Но няма да попречат на мислещите да решават сами кого да изберат
222
4
 
4
 
! Отговори
Petrov преди 11 години
Яне доказва, че е единствения политик у нас, който назовава нещата с истинските им имена. Браво, Яне, мачкай корумпираните комунисти
221
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който не му изнася, Яне бил луд?! Е, добре де, защо не се обосновете, а мишоци?
220
3
 
1
 
! Отговори
nikolova преди 11 години
Влез в политиката - смени системата!" Евала на РЗС!