Пак протести срещу областния на Благоевград

Протестиращи блокираха общината, той не дойде на работа
18 юни 2013 11:31,
7
Пак протести срещу областния на Благоевград
Снимка: БТА

Новият областен управител на Благоевград не дойде на работа в сградата на областната управа за втория си работен ден на фона на продължаващите протести срещу назначаването му.

Протестиращи срещу назначението на  Палев от ДПС отново се събраха тази сутрин пред областната управа. Групата имаше намерение да блокира входа на сградата и да не допусне новия областен управител до работното му място, но той така и не се появи за началото на работния ден. Отново имаше скандирания "Долу ДПС" и "Оставка". Искането е за оставка не само на новия областен управител, но и на правителството, което го е назначило, заявиха участници в протеста.

След 9.00 часа протестиращите решиха да видят как работят служителите от областната администрация и да разберат защо Палев не е на работа. Няколко души от протестиращите и журналисти бяха приети в заседателната зала от главния секретар на областната администрация в Благоевград Дияна Атанасова и от експерта Росен Георгиев, но не не можаха да получат отговор къде е Муса Палев и защо не е на работното си място. Разбра се, че отсъстват и са в отпуск и двамата заместник-областните управители от мандата на предишния областен управител Костадин Хаджигаев.

Продължава да стои и палатковият лагер пред сградата на областната управа на друга група протестиращи, които са решени да останат там, докато Муса Палев не бъде отстранен от поста областен управител. Протестните действия продължават и тази вечер в 19.00 часа пред сградата на областната администрация в Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Не става въпрос ГЕРБ да идва, не искаме, не искаме да се подиграват с кръвта ни. БСП и ДПС управляват, така да е, но да не искат да забравяме набиванията на кол и изнасилванията. Още помним разказите на бабите и прабабите ни. Да сложат друг човек и да направят, каквото могат. Турчин не искаме.
5
5
 
0
 
! Отговори
Прилеп преди 10 години
Можете ли да ми обясните с какво се е провинил г-н Палев,та не го искате?
4
3
 
3
 
! Отговори
часовника цъка преди 10 години
Палев вън,ГЕРБ вътре!.....да бе да!...нито Палевци,нито ГЕРБ!...бъдещето е това,запомнете го и не се хабете,ако дават някой лев вземайте,но по- агале,по-здравословно е!!!
3
0
 
7
 
! Отговори
ДАРДАМАНА преди 10 години
КАДЕ СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ;ВОЕВОДИ'ЗАСТО НЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕСТУ ПОРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ АКО МОГАТ ДА ВИДЯТ ТОВА ПРЕДЦИТЕ ИМ СТЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА САБУДИТЕ СЕ ПОСЕРИЧИ /ВОЕВОДИ/
2
0
 
11
 
! Отговори
xax преди 10 години
ами щом не е отишъл на работа какъв областен управител може да е ? направо повече да не ходи на работа ми да се запише на борсата за безработни
1
22
 
1
 
! Отговори
истината преди 10 години
Какъв коментар-то е ясно протестират тези на които им е платено от ГЕРБ защото не могат да простят и приемат колко пари и усилия хвърлиха в родното село на Муса Палев и в община Белица но не успяха да уплашат хората и да спечелят нищо.И ние не сме искали преди Хаджигаев който само с подкупи и подигравски с хората управляваше но не протестирахме изтърпяхме го.Сега и Вие си съберете партакешите и дайте възможност на Палев да Ви докаже че е човек не хаймана като протестиращите.