Три момчета се удавиха край Кранево

Двама младежи били спасени
24 юни 2013 15:16,
36
Три момчета се удавиха край Кранево
Снимка: архив Булфото

Три момчета са удавали край Кранево, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 22 юни следобед, но едва снощи около 23.30 морето е изхвърлило последния труп.

Нещастието е станало на Централния плаж в селото, когато група от петима мъже влиза да се къпе. Малко след това те започнали да викат за помощ и спасителите успели да извлекат двама на брега. Пострадалите са реанимирани и откарани в болницата в Добрич.

След няколко часа на брега е изхвърлено тялото на 18-годишен младеж. В неделния ден екип от водолази и служители на Гражданската защита открива трупа на 15-годишно момче, а малко преди полунощ е изхвърлено и тялото на 17-годишен младеж, посочват от полицията. И тримата загинали са от Тервел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
21
 
! Отговори
УточнениеотБургазлия преди 10 години
ДО всички, които "кликват" отрицателно! Моят коментар не е политическа ,или икономическа агитация!!!!!! Това е добронамерен съвет, към всички гости на нашето Черноморие- да не забравят, че ПРИРОДАТА Е ПО-ГОЛЯМА ОТ НАС! ДА И ОТГОВОРИМ С РАЗУМНО ПОВЕДЕНИЕ! ПРЕКРАСНО ЛЯТО НА ВСИЧКИ!
8
2
 
31
 
! Отговори
допълнение о БУргазл преди 10 години
Не достигнаха "символите" на сайта за целия коментар, но ! Внимавайте и разумно! -всички любители на нашето Черно море! Иракли, Силистар,Перла,Аркутино със Змийския остров... Прекрасни малки заливчета, но са ОТВОРЕНИ към Морето и са МНОГО ОПАСНИ! НЕ ВЛИЗАЙ , ако не си подготвен!! На север сигурно има още такива ! Жалко за децата! Старите рибари казват-"Моряците понякога се давят и на брега".Мир на праха им!
7
39
 
15
 
! Отговори
Gog преди 10 години
А момчетата момчета ли са или ***?
6
1
 
9
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЯ преди 10 години
В нощта на 20 с/у21 в Бургас се появи не типичен за този сезон, силен вятър от посока~ изток. На 21.06.13г , в Бургаския залив имаше "Висока" вълна- т.н. "Сологан", не типичен за тези месеци. На 22 и 23 Морето беше ПРЕКРАСНО нито "МАЛЪК СОЛОГАН, НИТО ГОЛЯМ"/3,съотв.9дена/-залива на Сл.Бряг, Бургас...Всички "плажов" на север са ОПАСНИ за подводни течения-на юг-ИРАКЛИ СИЛИСТАР АРКУТИНО ХАРМАНИТЕ КАВАЦИТЕ АРАПЯ
5
2
 
66
 
! Отговори
до 4 уточнение преди 10 години
При течение се плува успоредно на брега неголямо разстояние, докато се измъкнеш от тягата
4
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О,Боже...Нелепа работа,Бог да прости момчетата!
3
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ужас мир на душите им
2
0
 
114
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този плаж има много силни мъртви течения. Веднъж замалко да се удавя, добре че спасителите ме извадиха. Никога няма да го забравя!
1
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
:(