Един до друг погребват децата от пътния ад в Елин Пелин

Стенли, Мирослав, Виолета, Иван и Борислав загинаха след удар с кола
Обновена: 18 юли 2013 08:40 | 18 юли 2013 08:40,
94
Един до друг погребват децата от пътния ад в Елин Пелин
Снимка: архив, Булфото

Петимата тийнейджъри, който загинаха при жестоката катастрофа край Елин Пелин, ще бъдат погребани днес, един до друг.

Опелото ще се проведе от 11 часа в храма "Св. Николай Чудотворец". Очаква се траурната церемония да започне в 12 часа и ще премине през града, където днес е обявен ден на траур.

Още по темата

Зам.-кметът на Елин Пелин Йордан Йорданов съобщи, че общинският съвет е гласувал да се отпусне парична помощ на семействата на загиналите в размер на 2000 лв.

Стенли, Мирослав, Виолета, Иван и Борислав загинаха преди два дни след удар в бетонен скат край пътя, докато тестваха посред нощ тунинговано BMW.

"Колите му изядоха главицата, обожаваше ги, ходеше да се състезава и вечно беше над капака", разказва пред "24 часа" бащата на Иван Ушколов – Илиян.

"Ваньо беше слънце за нас, трудолюбив, техничар във всяко едно отношение. Завърши с отличен семестъра си. Беше студент втора година по икономика на транспорта и тъкмо се бе прибрал да ни помага, но Господ си го взе", допълва през сълзи и дядото.

Причините за ада на пътя все още се изясняват, но една от версиите на разследването е, че автомобилът се ударил с висока скорост в пресичащо платното куче, което след попадането си под гумите, причинило загубата на контрола над колата.

Високата скорост и това, че шофьорът на ВMW-то Борислав едва от 2 месеца имал книжка, най-вероятно се оказали фатални, смятат полицаите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Елин Пелинкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
25
 
! Отговори
Кики преди 10 години
EJ. добри и съвестни, ама да не си им на пътя. Да се спре отглеждането на камикадзета.
22
4
 
41
 
! Отговори
до der преди 10 години
А ако това БМВ беше прегазило твоето дете, все още ли нямаше да намираш нищо лошо в действията им? Законът трябва да се спазва от всички!
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До CartmanТи ли ще има даваш? аз те мислвх за клошар- неудачник!
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4okoКъде ти е БОКО-ТО?
19
55
 
5
 
! Отговори
Der преди 10 години
Децата са правили тест на тунингования автомобил на неподходящо място, затова е станал инцидента. Трябвало е да се сетят че мястото не е подходящо, но деца, какво да ги правиш.Иначе, аз не намирам нещо лошо в действията им. Нека утре вечер, като се съберем на "Тракия под 2 часа" да ги почетем и да си спомним за тях. После всеки да се тества дали ще успее да измине Тракия за под 2 часа - от София до Бургас. Като гледам засега във фейсбук групата сме се събрали около 350 човека за теста.
18
17
 
34
 
! Отговори
EJ преди 10 години
СПРЕТЕ СЕ!!! ТОВА СА ДЕЦА БЪЛГАРЧЕТА, ДОБРИ И СЪВЕСТНИ. ВСЕКИ КАТО МЛАД Е ПРАВИЛ ГЛУПОСТИ, НО Е ИМАЛ КЪСМЕТ, ТЕЗИ ДЕЦА СА НЯМАЛИ. КАК НЕ ВИ Е СРАМ КАТО БЪЛГАРИ ДА СЕ НАХВЪРЛЯТЕ ТАКА ЗЛОБНО? ТЕЗИ ДЕЦА ИМАТ ЖИВИ БЛИЗКИ, КОИТО ИСКАТ ДА СА НА ТЯХНО МЯСТО В МОМЕНТА...ДАНО НЕ ЧЕТАТ ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШЕТЕ. СМЕЛОСТ И ПОДКРЕПА ИМ ТРЯБВА, НЕ ФИЛОСОФСТВАНЕ И НЕПРИРЯЗЪН
17
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, млади хора. Бог да се погрижи за душите им! Амин!
16
6
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
абе 14, голям си мозък, какво искаш, до всеки да има денонощно полицай за да налага закона? не корпорациите, а ей такива като тебе ще докарат тоталната полицейщина и контрол!
15
3
 
2
 
! Отговори
Дарвин преди 10 години
Не, естествения отбор е лъжа, майтапих се с едни приятели на маса, нали виждате че реално нищо такова няма?
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 14 Няма как да се следят всички хора какво правят във всеки един момент на денонощието. Да, закон има, начинаещ шофьор не може да кара по тъмно без придружител. Страшна трагедия :(
13
6
 
34
 
! Отговори
майка и баба преди 10 години
Вчера една руса хубавица с БМВ караща по трамвайната линия едва не ме отнесе искайки да се завре пред мен. Като и направих забележка ми каза, че съм невъзпитана и че трябвало да и направя път. Иначе жалко за младежите. Моя малкия син и той беше луда глава, но вече поолегна -33 г. Не бъдете толкова строги и безкомпромисни - млади, не са преценили - жалко.
12
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лека им пръст на младежите, но къде е държавата, нали имаше някакви изсквания в закона, ако си млад шофьор не можеш да караш вечер с придружител, но понеже и децата знаят, че в Б-ия можеш да си правиш каквото искаш и то абсолютно безнаказано, последствията ги виждаме всички. Ако има камери навсякъде и едежденво чуваш как твои близки познати са платили солена глоба, биле са за кратко в затвора, положили са общестне-полезен труд или др. назаказане, бая ще се замислиш пред да натиснеш газта.
11
8
 
34
 
! Отговори
. преди 10 години
Мир на праха им! Много нелепо,много,но на миньорите от Ораново им отпуснаха 325лв.Просто права съпоставка,защото нещо ми е странно.
10
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Деца ли?
9
3
 
32
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Какво беше това чудо с тези коли.Всички сякаш са пощурели.Да се направят някакви състезателни писти и там да се пускат такива откачалки.
8
11
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
от къде на къде общ съвет ще плаща 2000 лв на данъкоплатците за последствиятана *** младежи и техните родители да плаща семейството на шофьора с бмв
7
26
 
19
 
! Отговори
лекар-психолог преди 10 години
Случайно или на БСП-ДПС-ДС са проклятието на България. Дойдат ли на власт почват да умират млади хора, от катастрофи, от инциденти в мините и в предприятията, гладни стачки, проблеми и режим на тока. Това говори, че и съдбата ни ги иска. Бог да пази България.
6
2
 
16
 
! Отговори
dimo преди 10 години
jalko........
5
14
 
41
 
! Отговори
Cartman преди 10 години
Само не разбрах защо трябва да им дам по 2000 лева?
4
3
 
31
 
! Отговори
макето преди 10 години
не е убаво така да се дума но сега макар и с ного мъничко си карам по спокойни оти у гръцко не видех един да превищи ограничението барем с 5км