Кон уби 4-годишно дете

Момчето хвърляло камъни по животното
Обновена: 20 авг 2013 14:00 | 20 авг 2013 11:43, Камелия Цветанова
130
Кон уби 4-годишно дете
Снимка: Булфото, архив

Кон уби 4-годишно момченце в Чирпан, съобщиха от полицията.

В 19.55 часа в понеделник в РУП – Чирпан е получен сигнал за инцидент с 4-годишно дете.

На мястото е изпратен екип, който провежда беседи с близките и 5-годишното момченце, с което е играело другото дете минути преди да загине.

Установено е, че двете момченца отишли на поляната в близост до къщите, където живеят и започнали да целят с камъни вързания на дърво кон.

Конят се отвързал, след което ритнал в главата със задните си крака 4-годишното момченце.

Детето е откарано от близките си в Центъра за спешна помощ в Чирпан, където е констатирана смъртта на момченцето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 82= Samo vuprosa ti e pravilen. Kakvo praviatsami deca na 4 i 5g= Inache z a keleshite e goliama glupost. Ti dete na 4g= spored teb dali moje da ima pravilna precenka?
70
1
 
66
 
! Отговори
Истината преди 10 години
*** сами са си виновни! Що за *** постъпка да отидеш да целиш кон с камъни! Конете са добри и умни животинки! А и какво рпави 4 годишно дете без надзор на поляната?! родителите да се чувстват виновни!
69
2
 
23
 
! Отговори
xph преди 10 години
до 66: Отиди и го обясни това на коня, може би няма да рита повече след твоите "силни разсъждения". Лека му пръст на детенцето, ама тук родителите може би са проявили безхаберие и са го оставили да прави тези неща
68
2
 
51
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Конят се е защитил! Ще го нарита едно хубаво и това е. Конете обикновено са добри, но стават лоши като ги предизвикат. Минавал съм покрай кон и нищо не ми направи, само подуши чантите и мен :).
67
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
конете са умни и благородни животни за разлика от родителите на 4 годишното ***.
66
6
 
31
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 66Абе умник, като децата на 4 годишна възраст нямат разум и не осъзнават според теб постъпките си, що не тръгнат да хвърлят камъни по някое голямо отвързано куче?
65
1
 
35
 
! Отговори
фсб преди 10 години
До iPokolenieна 31 съм, играл съм къде ли не и съм имал прашка - никога не съм стрелял с нея по животно, освен това на 4 години винаги съм излизал с придружител, ти на 4 сам ли си се разхождал?
64
3
 
17
 
! Отговори
IO преди 10 години
Жалко за детенцето. Още толкова малко. Това обаче е още едно доказателство за родителското нехайство в този случай отново ромско. Нали има изисквания в закона за закрила на детето, където се казва, че до толкова години не може да се оставя САМО, до толкова - без придружители и т.н . Защо никой не глобява тези родители? На 4 и 5 г. по улиците. То ако не беше кон, щеше да се изгубят и да ги търси цялата полиция в региона или нещо друго. Всеки има деца и знае, че не могат да се вържат,но все пак.
63
0
 
16
 
! Отговори
fsb преди 10 години
детето има известна вина, да, но основната вина е на родителите - я кажете колко 4 годишни деца сте виждали само да си се разхождат и да правят каквото си иска - къде са били родителите му и защо е оставено без надзор?!
62
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който копае гроб другиму , сам пада в него ! Каквото повикало , такова се обадило !С неговите камъни , по неговата глава !няма значение колко си голям,каква раса си , от каде си ...това са неписани закони и това е.
61
35
 
10
 
! Отговори
_ преди 10 години
Децата на тази възраст все още не осъзнават напълно понятията "добро" и "зло", нито имат напълно формирани ценности и морал. Те са все още в етап на опознаване на света и експериментиране. Повечко мисъл и емпатия, и по-малко първосигнално лепене на етикети по форуми на никого не са навредили.
60
3
 
27
 
! Отговори
outlaw преди 10 години
До АнонименАми да са го научили майка му и баща му възпитание се дава и се придобива до 4 годишна възраст
59
3
 
22
 
! Отговори
Оня с коня преди 10 години
Разследването показва, че коня се е родил и е отгледан по времето на ГЕРБ. Сега Цветанов от свидетел ще става обвиняем, защото не е упражнил контрол върху поведението на коня!
58
24
 
11
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
"Да се научат на уважение към животните и природата. Това, че е дете не го оправдава за безмозъчното му поведение, което е най-вече в следвствие на родителска грешка."Абе ***, става дума за 4 годишно дете!!!!!!!!Как мозъчето ти , гладко като топките на НДК роди тази мисъл?????????????????????
57
2
 
8
 
! Отговори
dsds преди 10 години
haide sega deteto se purji v ada.ako beshe porasnalo shteshe da ubiva hora.Bog si znae rabotata
56
2
 
37
 
! Отговори
Deqn преди 10 години
А къде са били родителите на 4 годишното дете, което е оставено да малтретира животното? Не съдя постъпката на детето, а на родителите. Бас държа, че се е оплождала със Салито за следващото. Следващата стъпка от тяхна страна е "споко, ще си направим ново".....
55
0
 
36
 
! Отговори
Иван Пешев преди 10 години
Конете могат да са много опасни животни. Шега не бива с тях, още повече да хвърляш камъни. Това все пак е животно, което тежи няколкостотин килограма, инстинкта трябва да ти подскаже че може да те нарани.
54
5
 
42
 
! Отговори
Narcoleptic преди 10 години
Да се научат на уважение към животните и природата. Това, че е дете не го оправдава за безмозъчното му поведение, което е най-вече в следвствие на родителска грешка.
53
1
 
21
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 39То детето не осъзнава постъпката си, но КОНЯТ я е осъзнал доста правилно!
52
4
 
8
 
! Отговори
iАнонимен преди 10 години
До менДа и към онзи 17 годишния дето заколи и разфасова съученика си съчувствие му е майката !20 години затвор вместо присъда до живот получи Николай Арабаджиев, който през май 2008 г. разфасова съученика си Атанас Атанасов със скалпел и трион броени дни преди абитуриентския им бал. Това е решението на Софийския апелативен съд.Касапинът грабнал нож и го наръгал 14 пъти. След това облепил хола с найлон и се заел с разфасоването......