Борисов възнегодува от Рибново: Тук има голям страх!

ДПС уволнявали хора на ГЕРБ, които отказвали да гласуват за ДПС
Обновена: 20 сеп 2013 17:31 | 20 сеп 2013 16:55,
127
Борисов възнегодува от Рибново: Тук има голям страх!
Борисов в Рибново. Снимка:ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че в смесените региони масово се уволняват хора на ГЕРБ, които отказват да бъдат в структурите на ДПС или да гласуват за ДПС.

Пред привърженици на партията му в Рибново той обяви, че тук, сред населението, има голям страх.

"В тези региони има твърде голям страх, а виждате колко много неща са направени", допълни Борисов.

По думите му страхът, който насажда ДПС ще им изиграе много лоша шега.

"Всяка година сме давали по 74-75 млн. на тютюнопроизводителите. Това е основният поминък на хората тук, за които само ние сме се погрижили.А ДПС печелят тук със страх",отсече той.

Според него района може да се развива и със сектори като туризъм и пчеларство, "но ако ГЕРБ се върне на власт и довърши АМ "Струма", допълни той. Пред своите симпатизанти Борисов даде оценка за кабинета Орешарски: "Оценката ми за това правителство е слаб две", отсече бившият премиер.

В Рибново бившият премиер представи пред жителите на общината кандидата за кмет на ГЕРБ за Гърмен Верхад Ислямов.

Пред хората, дошли на площада, той призова всички партии, участници в изборите, към толерантност по време на кампанията.

"Изборите идват и си отиват, но вие трябва да продължите да живеете заедно", настоя Борисов.

Обърна се и към медиите и ги попита дали не виждат съглашателство между ДПС и останалите партии в това, че срещу ГЕРБ има единствен кандидат и той е от ДПС.

"Освен ДПС и ГЕРБ, няма други партии, които да са издигнали свои кандидати. Колегите от БСП и Реформаторския блок да помислят дали няма да издигнат кандидати или това е някаква договорка с ДПС", заяви още Борисов.

Dnes.bg припомня, че до изборите в Гърмен се стигна, след като досегашният кмет Ахмед Башев бе избран за депутат от ДПС.

Преди месеци Минка Капитанова бе посочена от бившия кмет да изпълнява временно задълженията му в общинския център, докато президентът не насрочи дата за предсрочния вот.

Впоследствие бившата учителка прие номинацията на ДПС и стана кандидат на партията.

Така на частичния вот на 29 септември един срещу друг ще се изправят Верхад Ислямов от ГЕРБ и Минка Капитанова от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
7
 
! Отговори
rosica.mladenova.77 преди 10 години
gerb napraviha kakvoto mojaha,q sega da vidim tiq kakvo 6e napravqt?
42
13
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Обществото търпи от 2001 г. един сикаджия да вилнее в тази държава и същият той да се прави на морален критерий. Това за мене е недопустимо и затова се притеснявам за състоянието на обществото - към какво е търпимо и към какво е нетърпимо.
41
13
 
8
 
! Отговори
digidigi преди 10 години
Просто са неграмотни. За това ги махат. Само герберите не го разбраха.
40
12
 
10
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
До ShopДо толкова и разбираш, сам го каза. За жалост, нивото на защитниците на каузата герб е много ниско. До толкова си можете. А срещу наглостта хората имат лек - бият ви шута. повече няма измислени бюлетинки, няма кокал...
39
1
 
10
 
! Отговори
Dimitar преди 10 години
е за това са изборите като има да се гласува защото турци *** и комунисти винаги са там !!!
38
6
 
18
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 10 години
пожелавам успех на кандидата на ГЕРБ
37
11
 
8
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
Минусите на 40 означават, че държавата е трябвало да не се издължава на бизнеса ли?! Явно герберчетата още бленуват за всяка неоткрадната стотинка, знаете за гладната кокошка и за просото, нали герберчета?!
36
2
 
8
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До Мехмет мечоДоколкото разбирам основната опозиция на ГЕРБ са такива с неполучено ДДС. Тоест едри крадци.
35
13
 
9
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
До ShopНе, просто държавата му се е издължила по ДДС сметката, което е трябвало да направи преди доста време, а не да ги върти по мутренски банкови машинации. Справка - Дянко Пицов.
34
15
 
19
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов е манипулатор. Същото това недоразумение на природата изригна от възмущение "Как може да назначават сикаджия за заместник министър на МВР". Той употреби думата "сикаджия". А той самият какъв е? Нали той е сикаджия. Щях да разбера възмущението му, ако беше висаджия, да речем.
33
4
 
3
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До Анонимният 31Искам да поживея малко поне спокойно с нормални доходи , без натиск от измислени хора.------------ Че откъде пък ти дойдоха толкова доходи? За 100 дни стана едър бизнесмен ли, кво? :)))
32
13
 
12
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Явно само за Тъпите Тикви чашана е наполовина пълна! Като се има предвид опосканата хазна, за всички останали, чашата е наполовина ПРАЗНА!
31
6
 
12
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Борисов възнегодува от Рибново: Тук има голям страх!...Страшно няма, саденето на картофи и гледането на овце е препоръчано лично от Асфалт паша - слава на името му, алах здраве да му дава!
30
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 22.ти на сляп ли се правиш,Клошарски не зи знае министрите не иска да признае че ДПС-Доган и Местан дърпат конците в тази държава,в тези селски смесени райони наистина има страх и никой не коментира защото ДПС ги държи из късо -ако някой проговори остава гладно семейството,шапка им свалям на тези които се опълчат срещу ДПС-КАКВО НАПРАВИХА НА БИЯЧИТЕ НА ЕНИМЕХМЕДОВ,ИМА КАДРИ,СНИМКИ КЪДЕТО СЕ ВИЖДА ВСИЧКО-има ли наказан,дори няма обвинение
29
20
 
20
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Знаем, че ГЕРБ мачкаха държавни служители, за да правят подписки за касиране на изборите и друти. Знаем, че ги принуждават да ходят на протести. Спрете да тормозите хората. Това няма да даде резултат
28
15
 
17
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
До МАРИС какво са по различни Башевци, Галевци от Бойковци, Цвъковци...?!Запомнете едно, мутра пари НЕ ДАВА, само ВЗИМА!!! Било то даже под форма на даване. При Биби няма събиране, има умножение.
27
18
 
16
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов няма да се върне на влас повярвай ми та дори и 10 избори да направим . Сега имаме правителство и аз като обикновен гражданин искам да се заемат и да решеват проблемите. Искам да поживея малко поне спокойно с нормални доходи , без натиск от измислени хора .
26
14
 
9
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
Вече си мисля да взема да му чукна две яйца, че да миряса. нещо нервен ми се вижда, значи някой не си изпълнява "семейните задължения". С обиколки по "Резаново" няма да му мине нервата. Нито ще предизвика ревност при Онзи.
25
17
 
20
 
! Отговори
Рони преди 10 години
Страхуваме се от Герб, г-н Борисов. Вие сте тези, които уволнявахте и там, където имате свои кметове продължавате да го правите! Съсипвате човешки съдби заради партийните си интереси. Не ви ли е срам?
24
17
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов и ГЕРБ нямат нито морално основание, нито интелектуален капацитет да са опозиция на това, което прави правителството на Орешарски!