Шофьор на камион уби трима млади мъже в катастрофа

Той е отнел предимство и е ударил колата на загиналите
Обновена: 4 дек 2013 14:01 | 4 дек 2013 11:37, Камелия Цветанова
37
Шофьор на камион уби трима млади мъже в катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Трима 23-годишни младежи загинаха в катастрофа тази нощ на пътя Пловдив – Пазарджик, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив.

Около 01.00 часа на регулирано кръстовище „Ортахан” товарен „Мерцедес” с полуремарке, управляван от 62-годишен Н.И. от град Попово, отнел предимството и се блъснал с лек автомобил „Ауди”.

Водачът на „Ауди”-то и единият от спътниците му, които са от Пазарджик, са починали на място.

Третото момче в леката кола, което е от село Росен, е починало по-късно в болница в Пловдив.

Шофьорът на товарния автомобил е тестван за алкохол и наркотици и пробите са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
12
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
*** а за какво са тия ограничения на скоростта за красота ли.затова има знак 60 .
12
16
 
11
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До fagyЕ ти направо го оневини водача на камиона. Написано е ясно - камионът е отнел предимство. С колко са се движили е второстепенно обстоятелство - сега щяха да са живи, но ИНВАЛИДИ двама от жертвите, да речем - тогава никой ли нямаше да е виновен?!Или ако бяха хвърляли боб 3 километра преди кръстовището, щяха да знаят с какъв *** ще се засекат и направо щяха да спрат да го изчакат на кръстовището?
11
0
 
7
 
! Отговори
Информация преди 10 години
Fagy, от къде разбра, че колата е минала под камиона? Питам, защото както обикновено в тези статии не пише абсолютно нищо (в типичен за Вчера.бг стил).
10
0
 
39
 
! Отговори
а преди 10 години
Бай *** живее по българските пътища. Той винаги трябва да е първи, той не спазва знаци. Некви *** фигурки и цифрички ще му казват кво да прави аааа ***-ха. Няма да се даде той на некви правилници дето са ги мислили ония от "голямото дубрутру"
9
7
 
39
 
! Отговори
fagy преди 10 години
Преди да плюете шофьора на камиона,се замислете с колко км. е карало аудито,щото за да мине под камиона и да изхвърчи на 100 метра след това,при ограничение за кръстовище 60км...Ако е карал с 60км,трудно ще мине под камиона.Иначе жалко за момчетата,млади хора,ама не мислят като карат.
8
0
 
18
 
! Отговори
Zeitgeist преди 10 години
Младите не спазвали закона за движение по пътищата?! И млади, и стари са в кюпа
7
1
 
43
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Само гадни неща в тази *** Бг - нито пътища нито култура на каране нито спазване на знаци и предимство - млади момиченца искарали книжка без да ходят ха курсове -карат бясно по градски улици - въобще е някакъв ужас в БГ - дори в Бангладеш имат по малко жертви -а там няма нито светофари нито знаци - българина се качва в автомобила си не да управлява а за да отмъщава -неграмотни и глупави шофьори крещят през стъклата си и после се бият пред очите на хората - Парадоксите в Бг нямат край -
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите нямаме никакво възпитание на пътя и извън него всеки гледа да те прекара, да е пръв, да бърза, да се направи на голям и ето това е един от резултатите, както и цялото ни битие. Отговорност на пътя и извън него пък се среща сууупер рядко. Жалко за момчетата, най-лошо е млад човек да си отиде и то по нелеп начин, по-страшно от това няма.
5
5
 
46
 
! Отговори
Шофьор преди 10 години
Абе, вие от последните 5 коментара чувате ли се какво говорите? При 60-70 км/ч ограничение, шоферът на колата с колко е карал? камиона спира и тръгва, няма да седи цяла нощ да чака кефа на *** дето карат със 150+ км/ч по 2ри и 3ти клас пътища! Жалко за човека, цял живот ще му тегне тази мисъл. Мир на праха на загиналите, все пак.
4
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде пенсията доживот в панделата....Жалко за пичовете.Аман от *** дето си мислят,че като кара камион е безсмъртен и всички други ШМАТКИ са длъжни да го пуснат.*** и *** дъртак,жалко че няма да можеш да се насладиш на 20-30 години пандиз....
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mig nevnimanie i cel jivot si mrtav!
2
15
 
9
 
! Отговори
Boby преди 10 години
Turchin e!!!
1
28
 
26
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Този е 100%-ов турчин!!!!!!!!!!!!!!!!! Резак!!!!!