Осемгодишно ромче почина в Кюстендил

Детето е прегледано в болница, пратено е за лечение вкъщи
54
Осемгодишно ромче почина в Кюстендил
Снимка: Булфото, архив

Осемгодишно момиче е починало в дома си в ромския квартал „Изток”, предаде „Фокус".

Според д-р Александър Величков, директор на кюстендилската болница, детето е преглеждано два поредни дни в неотложния кабинет, а след това е изпратено в приемно-консултативен кабинет на „Детско отделение”, където също е било прегледано.

Там е било е потвърдено и  лечението, което е провеждано на детето, като се е прибрало у дома с родителите си.

Д-р Величков заяви, че е назначил проверка по случая.

„След като бъдат проверени всички детайли, факти и обстоятелства, лечебно-контролна комисия ще изготви протокол, в който ще бъдат описани нещата”, посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
valiant преди 10 години
До anonimenПрез Втората световна война са използвали едни машинки наречени "огнепръскачки". Днес са подходящи за дезинфекция на *** катуни и квартали!!! Който се вози в градския транспорт ще ме разбере какво искам да кажа... Аман от *** (роми, ***), които даже и не ги проверяват, ама мен ДА!!!
43
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
extra edno po-malko!
42
0
 
4
 
! Отговори
valiant преди 10 години
До StrictВъв "Факолтето" не са плащали вода от 50 години, камо ли здравни осигуровки!!! Това са най-простите и нагли "български граждани". Виждам ги всеки ден и направо ми се повдига от тях!!!
41
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая с гьостериците да я беше интубирала. Жалко за младата плодна дама. Лека и пръст.
40
4
 
13
 
! Отговори
Росен преди 10 години
Докторите обичат *** .Приемат ги радушно в болниците.Прости са, повечето не могат да четат .Докторите надписват и правят пари на гърба на болните .Влиза за апандисит, пишат тумор на дебело черво .Престой от 4 дена, те пишат 20 дена .Изписват изследвания, който не са правили .Така ще бъде, докато не се поставят надзорници в болниците, представляващи здравната каса, в смисъл народа от който се събират парите.При подкуп на надзорник-смъртна присъда .
39
0
 
16
 
! Отговори
e1 преди 10 години
не само ромчета а и други деца и възрастни умират ежедневно от здравната ни реформа която стана ограбваша реформа!!! И пари да имаш умираш само малко по късно (докато не ти ги вземат)
38
0
 
14
 
! Отговори
Ромей преди 10 години
До дилема (44)Ти май сам/а си отговори с това обяснение!*** до един трябва да се отделят в резерват, иначе няма да има оправия и все ще си я караме посредствено.
37
0
 
24
 
! Отговори
дилема преди 10 години
Сложен казус...от една страна това е дете, макар и ***...От друга има позната, която бе брутално изнасилена от група ***. 99% са престъпници или кърлежи. И така - да се радвам ли, да плача ли?
36
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
xa,xa deteto li 4e te na po 13 se jenqt
35
7
 
2
 
! Отговори
st преди 10 години
До Strict Здр осигуровки нелащат и 800 хиляди българи също.
34
1
 
26
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Когато не си плащаха здр. осигуровки не ревяха, сега ще ми реват
33
9
 
3
 
! Отговори
st преди 10 години
Въпреки всичко все пак нормалните хора са повече тук тоест има изгледи за нещо,очаквах повече диваци и расисти.
32
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги е тъжно да умират деца, но ... Ако беше оцеляло след още 8 г. щеше да е вече многодетна майка с поне 3 деца. Тези нови гърла, барабар с това на майката ще се издържат от вашите данъци. В това време престарелите ви родители ще мизерстват с пенсии от по 200 лв. Редовно ще ви обират в автобуса и редовно ще тарашат градината на родителите ви. Редовно ще пребиват инкасаторите дръзнали да им засекат електромера или водомера. Не, не ми е жал драги толерасти ...
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kasno zagrqh !Mneniqta sa na Atakisti ! Chista predizborna agitaciq po forumite , ot strana na falshivata Ataka ! Ne poveche ot 2% glasove vi se podchertavat na sledvashtite izbori ! A mojebi i pod 1% do togava ! Da da *** , ama prez kriv makaron !!!
30
3
 
28
 
! Отговори
Ромей преди 10 години
До пияниятМного си прав, ама много. :)Това, че УБИХА желанието на милиони българки да имат деца някак се премълчава. За справка - днешната новина за демографската катастрофа.Ама умряло едно *** (кой знае как са го гледали и с какво са го хранили) и ВАЙ ВАЙ ВАЙ, ще опищищ целия свят!Много се разпасаха тия ***!
29
4
 
15
 
! Отговори
Онанимен преди 10 години
А дали има и осемгодишно коняче? Ромчето ми идва малко в повече...
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do Ataka Dase radvash na chujdo neshtastie e nechoveshko !
27
2
 
21
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Е какво толкова се чудите на коментарите,на народа яко му е писнало гадния *** да ни прави на балъци,майка му и баща му са с изрядни здравни вноски,социално осигурени и т.н.,всеки здраво мислещ сам се сеща какво имам в предвид....Плодят се като зайци,все са с претенции за нещо,задължения никакви нямат и все някои с нещо им е длъжен на тях...Не е добре че се случва на дете което с нищо по-горе казано не е виновно,но те бита им е такъв,не че не може да се случи на всеки.Болно общество и това е
26
10
 
7
 
! Отговори
... преди 10 години
Не искам да бъда груб но наистина тук долу има доста не човеци. Как може да си позволите да пишете такива неща. Починало е дете бог да го прости и дано намерят покой тези който са отговорни за това. Няма никакво значение дали е ромче българче, сирийче ние сме хора, и това ни прави различни от животните! Опомнете се такава злоба никога не е имало дори и във време на война. Дано намерим верния път майко България, защото българите стават все по-малко.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Diskriminiran romi !Edin den kogato doide kraq na sveta , vsichki shte badem pri gospod sashto taka i razpitani za zlodeqniqta si ! Zatova nikoi dane se misli za velik ili bezsmarten ! Pravete dobro i goverete istinata , zashtoto strashniq sad nablijava ! Leka ti prast malko momichence .