Продават цяло село в интернет

То върви с "местни крадливи мургави жители"
Обновена: 26 яну 2014 09:01 | 26 яну 2014 07:49, Камелия Цветанова
163
Продават цяло село в интернет
Снимка: Булфото, архив

Видинското село Черно поле е обявено за продан в интернет. Офертата предизвика небивал интерес в нета: за денонощие обявата, публикувана в сайта bazar.bg, бе прочетена близо 3000 пъти, пише „Труд”.

В текста продавачът, представил се като Иван Смърданов, посочва, че продава цялото село Черно поле заедно с местни крадливи мургави жители. Последните обаче, при строга ръка, можело да се вкарат в релсите и да работят.

 "Селото е много красиво и много голямо. Има три махали и много голямо землище...", посочваСмърданов с пояснението, че обявата е само за сериозни клиенти и цената ще се коментира след оглед на място.

"Заповядайте по всяко време!", завършва офертата, подкрепена със снимка от центъра на селото.

Кметският наместник на Черно поле и с изненада разбра, че селото му се продава.

"Никой няма да ни купи!", каза с усмивка, но и с малко тъга в гласа кметът Тодор Тодоров. Той предположи, че авторът е свързан родствено със селото. Още повече, че в Черно поле има и местност като фамилията на продавача - "Смърдан".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
59
 
! Отговори
оре-шар-ски преди 10 години
продават се манговците на България.Могат да събират желязо,жп релси ,добри крадци са с дългогодишна практика,умели тел. измамници ,добри гадатели на ръка,да ядът и пият целогодишно за сметка на гърба на народа.БОНУС КЪМ ТЯХ-не плащат ток вода и данъци.
4
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние българите сме големи наивници. Знаете ли, че тази земя е благословена отгоре?Има ли сравнение с Китайските отслабени почви, където вирее само ориз или Индийските и Африканските земи където хората се борят с кобри или мамби за съществуването си?Ако сме ***, скоро, съвсем скоро ще дойдат пришълци от Китай, Индия и Африка и ще ни изтрият от историята.Мислите, че това е добре - наивници, питайте Перу за "Японския" им Президент Алберто Фуджимори, управлявал 10 години с невероятна корупция и терор.
3
3
 
23
 
! Отговори
ASI преди 10 години
ostavi selotoa BALGARIA koga shtese obiavi za prodan ?????te ia razprodadoha no na chastikiamali koi da kupi cialata na vednaj ???
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е изкупил землището на цялото село. Ако е изкупил всички къщи с дворовете. Ромите живеят под наем. Може и да го продаде. само улиците и тротоарите ще са на селото.
1
67
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората вече се чудят по какъв начин да се забавляват, а иначе намирам тоя Иван за голям *** щом се кефи на тази си своя обява.