Горя бивша столова на пловдивски пехотен полк

Помещението не се използвало от години
Обновена: 16 апр 2014 20:46 | 16 апр 2014 20:26,
9
Горя бивша столова на пловдивски пехотен полк
Снимка: Архив, Булфото

Помещенията на бившата столова на 9-и Пловдивски пехотен полк, които се намират в близост до хотел „Санкт Петербург” в Пловдив, бяха обхванати от пожар предаде агенция "Фокус". Няма пострадали при инцидента.

Пожарникарите съобщават, че са горели стари дрехи и дюшеци, трупани от бездомници.

Помещенията са превърнати в бунища, в които се трупат отпадъци. Ползвани дълго време са били използвани от бездомници и наркомани, от тях се разнасяли неприятни миризми. След сигнал на жителите от квартала преди две години те били заключени и не се ползват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Горя бивша столова на пловдивски пехотен полкПомещението не се използвало от години"Явно на някой му е трябвало мястото.
8
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 10 години
hm
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
някой може ли точно да даде адрес на тая столова ?
6
2
 
4
 
! Отговори
ЕЖКО БЕЖКО преди 10 години
БИВШАТА СТОЛОВА НА 9-ти ПОЛК, Е НАСТОЯЩА СОБСТВЕНОСТ НА НЯКОЙ КОЙТО ВЕЧЕ 10г. НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е, АМА ВИЕ ЗНАЕТЕ НАЛИ ? ЗАГЛАВИЕТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ,,БИВШАТА СТОЛОВА И НАСТОЯЩА СОБСТВЕНОСТ НА ГОСПОДИН ,,Х '' СЕ САМОЗАПАЛИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОЯТ НОВИ КООПЕРАЦИИИ...'' И Т.Н. И Т.Н. .
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само ти си готов на всичко за България. Има и други. Точно това обърква сметките на някои.
4
1
 
6
 
! Отговори
койчо преди 10 години
За жалост от цялато ни икономико и военна мощ останаха само бивши ........?! В каква държава жевеем?! На *** и родоотстъпници!!! А бяй и все още съм готов да си дам живота за БЪЛГАРИЯ!! Ще създам грипа във Фейса - "ЧЕРНИТЕ АНГЕЛИ"! На такива като мен - ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
3
4
 
4
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Путин е виновен!!!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не можаха да пригодят тези помещения за подслон на хора,останали без покрив.И сградата да бъде под надзора на общината,да има охрана. Общината да преценява кого да настани там, с регистрация. Срещу това, че са получили сигурна квартира,макар и скромна, закъсалите хора могат да отработват определен брой общественополезен труд.Така трябва да се постъпи с голяма част от неизползваните помещения - независимо дали са собственост на Военното министерство или са бивши предприятия,които вече не работят
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на девети полк тупано