Зверска катастрофа край Враца, 15-годишна загина

Осем души са ранени, шофьор без книжка навлиза в насрещното
18 апр 2014 13:37,
85
Зверска катастрофа край Враца, 15-годишна загина
Снимка: архив, Булфото

Неправоспособен шофьор е предизвикал тежката катастрофа вчера край Враца, при която загина 15-годишно момиче и други осем пътуващи в автомобилите пострадаха, съобщиха от  полицията.

Катастрофата е станала към 18 часа на второстепенния път от Враца за Оряхово при разклона за село Веслец.

По първоначални данни от полицията лек автомобил "Нисан Примера", управляван от неправоспособния Г.А. /42 г./ от Враца, навлиза в насрещното движение и се удря в насрещно движещ се "Сеат Кордоба", управляван от В.Г. /33 г. / от Борован.

При удара на място загива 15-годишната Г.А. от Враца, която е седяла на предната седалка на "Нисан"-а. Спешните медицински екипи са транспортирали в тежко състояние и с опасност за живота 6-годишно момиченце от Борован, пътувало на задната седалка на "Сеат"-а, както и 46-годишна жена от другия автомобил.

Детето и жената са настанени в отделението за интензивно лечение с черепно-мозъчни травми и множество фрактури. С различни наранявания, но без опасност за живота, в хирургично и ортопедично отделения на врачанската болница са настанени още четирима пострадали, сред които и водачите на автомобилите.

Най-леко са пострадали 29-годишна жена и двегодишно дете.

Двамата шофьори не са изпробвани за употреба на алкохол заради състоянието им, но са взети кръвни проби за изследване, уточняват от полицията.
Продължава изясняването на причините за тежката катастрофа, но най-вероятно водачът на "Нисан"- а се е движил с висока скорост, несъобразена с мокрия път, и затова е загубил управлението на автомобила и е навлязъл в насрещното движение, посочват от ОД на МВР във Враца. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Врацакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4oveka na 42 godini ima knijka i ne e nepravosposoben edva li nqkoi na tezi godini 6te si kupi kola a nqma da ima knijka koi prav koi kriv niki ne znae bog da prosti deteto mu i jena mu
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да.
40
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
39
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До УЖАС!!!Незнам тези които слагат минусите що за хора са !
38
1
 
9
 
! Отговори
съседка на зеления преди 10 години
До АнонименМацката е дъщеричката му! Бог да прости детето!
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това шосе е само дупки и не е ремонтирано от 30 години.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименВижте БЪЛГАРСКИЯТ док. филм Духовен Апокалипсис - Автомобилните катастрофи са Световен Проблем и вижте какво РЕШЕНИЕ предлага екипът на филма youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДо Анониме Вижте БЪЛГАРСКИЯТ док. филм Духовен Апокалипсис - Автомобилните катастрофи са Световен Проблем и вижте какво РЕШЕНИЕ предлага екипът на филма youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A
34
0
 
0
 
! Отговори
Кан Аспарух преди 10 години
До Анониме Вижте БЪЛГАРСКИЯТ док. филм Духовен Апокалипсис - Автомобилните катастрофи са Световен Проблем и вижте какво РЕШЕНИЕ предлага екипът на филма youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A
33
0
 
21
 
! Отговори
до 37 преди 10 години
Абсолютно си прав в предположението си. Само че ***, който освен неправоспособен е бил и пиян, е отнел живота на собствената си дъщеря, а днес разбрах и на още една от пострадалите жени.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До УЖАС!!!А пък какъв автогол са си вкарали родителите ти, че не са ползвали предпазни средства и са те създали, а после - не са те възпитали... Ужасен ужас! Ужасно ужасен ужас!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
еййй преди 10 години
кво е тва краче, дето се подава от колата, Днес, шегобийци такива !!!
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И защо неправоспособен водач вози толкова много хора, включително деца?
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За превишена скорост, наркотици и алкохол - никаква милост. Тези хора са изключително опасни на пътя.
28
0
 
28
 
! Отговори
Баце преди 10 години
Не павоспособен водач причинил катастрофа трябва да се наказва като умишлено убийство ! Ако няма смърт като опит за умишлено убийство ! Употреба на наркотици и алкохол да се наказват с обществено полезен труд , лишаване от права за правоуправление и затвор приравнен с най-тежките престъпления! Книжка да се връща след психо тест ! А тези които продават книжки присъдата за убийство по три умножен срокът при доказване!
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"може да е заспал човека или да му е прилошало, може детето да го е разсеяло. Веднага се сипе хейт - малка ***, комплексар, селянин."Да, може, случва се. Но ако караш без книжка, ако караш след консумация на алкохол, ако караш с превишена скорост - оправдания като "прилоша ми" и "детето ме разсея", са жалки и смешни.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
може да е заспал човека или да му е прилошало, може детето да го е разсеяло. Веднага се сипе хейт - малка ***, комплексар, селянин.И вечните коментари "софия-провинция". Голяма гордост да имаш апартамент в софия и да ходиш на мола събота и неделя. София е град за бачкатори. Мен не ми харесва живота ми да мине на работа в офиса и в апартамента - това прави ли ме селянин ?
25
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 10 години
v dva avtomobila - 8 dushi , Borovan, bez knijka - 100% TZIGANI
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Джигити с малки ***, избиващи комплекси с големите си коли и малко мозък зад волана.
23
2
 
16
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Това е поредният Великден, който не минава без инциденти по пътищата. Подяволите, бе, хора, за къде бързате? Баща ми казва една умна приказка "Път срок няма". И си е много прав, бавно, леко, без особени изцепки по пътищата и демостриране на про шофьорски умения, и всичко ще е наред.