Община Бургас с призив: По възможност не излизайте на 5 и 6 юни

Очакват се лошо време с интензивни валежи
6
Община Бургас с призив: По възможност не излизайте на 5 и 6 юни
Снимка: Булфото, архив

Община Бургас предупреждава гражданите да бъдат особено предпазливи и при възможност да не излизат навън, защото метеорологичната прогноза на синоптиците показва, че на 5 и 6 юни отново се очаква лошо време, придружено с обилни и интензивни валежи, отчитат от общинската администрация.

Оттам призовават хората да бъдат внимателни и да приберат необезопасените предмети от балконите си, както и да затворят прозорците на терасите и вратите на избените помещения.

Община Бургас призовава търговците също да се погрижат и предприемат необходимите мерки за обезопасяване на своите обекти, а шофьорите да карат внимателно и при наводнени улици да използват обходни маршрути.

Строителните фирми, които имат изкопни работи, трябва да ги обезопасят и да оставят на място дежурни екипи.

Сигнали за всичко свързано с метеорологичната обстановка могат да бъдат подавани по всяко време на дежурните телефони в Община Бургас – 056/841 560 или 056/907 218.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По възможност не излизайте....айде стига де, това, че ще капне дъжд и ще си намокриш краката не е толкова страшно. Това предупреждене звучи все едно цунами ще мине, айде стига с това изкривяване на действителността.Типичен пример за "от мухата слон".
4
0
 
9
 
! Отговори
exxx преди 9 години
нищо против нямаме да си седим в къщи ако община Бургас ни плати за тия два дни надниците :)
3
0
 
7
 
! Отговори
от Варна преди 9 години
Браво на община Бургас!
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оскъде пък знаят, че и акъл дават.Умрях си от смях като видях блатото до тавана на така наречения подлез пред Альоша. Мисля, че един ден той самият ще си вземе шапката и ще се махне, да не гледа какво става наоколо. Сигурно му писна вече!Преди такова наводнение ставаше само под жп-линията при СОМАТ, а сега направиха ново място - на пъпа на града.Има коджа пари за крадене, това ще стане ясно, като цъфне безсмисленият тунел. Ровенето е заради двете нови сгради. Той си знае ...
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пътувах на 29.05 и такъв порой в Бургас не съм виждал, придружен с градушка и угасване на Меден рудник.Това лято ще бъде дъждовно. Гответе се с топли дрехи и чадъри.