Три жертви в катастрофа край Малиново

Други двама са в критично състояние
Обновена: 15 юни 2014 16:52 | 15 юни 2014 15:26,
34
Три жертви в катастрофа край Малиново
Снимка: архив, БулФото

Дете на около годинка и водач на автомобил загинаха в катастрофа край ловешкото село Малиново, предаде БНР.

Сигналът за инцидента е подаден около 13.00 часа.

Джип с русенска регистрация е навлизъл в насрещното платно и удрил челно лек автомобил с търговищка регистрация на стръмен участък. И двамата загинали са били в лекия автомобил. Детето се е возило на задната седалка, заедно с майка си, която е в критично състояние и се оперира. 

Жена на 62 г., която се е возила в джипа, е починала в хирургията на ловешката болница, съобщиха от "Спешна помощ" в Ловеч. В много тежко състояние е 64-годишният шофьор на джипа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
patuva6t преди 9 години
В4ера се прибирахме по съ6тиа обходен мар6рут и наистина има6е ниаколко 4овека които както писа по горе ниакои биаха като фурии по този тежък у4астък - изпреварваха БЕЗРАЗСЪДНО !БЪРЗАХА ХОРАТА......За къде бе БЕЗУМЦИ ! Не сте сами на пътя ! Изпреварват,тикат се между колите,нахални,безо4ливи,неразумни,безмозъ4ници,потенциални убиици .........Бързат за НИ6ТОТО !
25
2
 
10
 
! Отговори
D преди 9 години
Идиотията по пътищата е на n-та степен. Днес прибирайки се в същия този район, успяха да ни изпреварят на магистралата и от двете страни /ляво и дясно/.Не се чудете, в обходния алтернативен маршрут имаше няколко камикадзета летящи срещу автобуса, други пък дерзаещи да го изпреварят на пътно платно,на което с мъка се разминава автобус и кола.Освен това някои си позволиха лукса това да се случва на път с последователни остри завои. Изводите си направете сами.
24
0
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
Ами пробвай с малките неща (като правописа). Защото ако английският ти е като българския ---> трудно ще ти бъде.
23
3
 
3
 
! Отговори
До Dumb преди 9 години
Хахах Братле с Българския правопис, как точно да преуспея в САЩ, братле :D хахаха Аз тук се опитвм да им обясня че кирилицата не е руската азбука :)) хахах А и една "умнина" от мен . Това че можеш да пишеш и четеш, изобщо не те прави интелигентен.
22
0
 
12
 
! Отговори
petata_77 преди 9 години
Поредния Ужас!Всеки ден съм на пътя карам ТИР,НО тук в Германия е друго.Какво значение има дали са българи или турци това не го разбирам..Лека им пръст!
21
1
 
4
 
! Отговори
Dumb преди 9 години
до 24. С този правопис... разбирам защо не си преуспял. Нищо лично. И аз не съм. Със здраве.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е в САЩ железницата е яко да се пАтува винаги пАтувам с нея.По-евтино е.Признавам си аз не съм преуспял (милионер). Живея нормално и търся винаги по-евиното. И когато се прибрах пак пАтувах с железница в България. Да не е като Американската, но не е лоша.
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Денонощното каране на фарове увеличава броя на катастрофите и броя на жертвите. Статистиката го доказва, но в тоя *** на никой не му пука. В Държавите в които е отменена тази идиотщина, броят на загиналите отново се връща до предишни ниски нива.
18
5
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
Ами жалко, от 20 г. да живееш в САЩ, а да предлагаш да се "патува" с Ж.П.-то... Явно, че не си в час.
17
3
 
4
 
! Отговори
До Dumb преди 9 години
Съжелявам от 30 години живея в САЩ. Малко съм забравил правописа. Но се радвам, че все пак си ме разбрал. За разлика от новопристигналите Българи в САЩ, когато ми говорят на Български.. малко трудно ги разбирам. Явно българския в България се е променил малко
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е всичко си казва думата. Жалко е.
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това немога да го разбера. Живея в САЩ от години. Тук всички автомобили са над 3000 cc и минимум 200 конски сили. Дори старици на по 70 години карат автомобили 200-300 коня и всичко е мирно и тихо. Като се прибера в БГ и попадам в ад... всеки който си е купил автомобил над 150 коня (малолитражка за USA стандартите), се опитва по всякакъв начин да покаже за какво си е дал парите. Госптода автомобила е средство да достигнеш от точка А до точка Б. Но явно кръвта на прабългарина за когото коня
14
2
 
5
 
! Отговори
Dumb преди 9 години
Ако "патуваш", както пишеш, по-добре на пътувай.....
13
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас. Все повече ме е страх да патувам по пътищята в България. Дори бавно да караш и да спазваш правилата, все някой с джип ще те размаже. Май с влак е по-добре да патувам.
12
16
 
19
 
! Отговори
турчеещ се примат преди 9 години
Прочетох коментарите и се зарадвах от сърце, че това злобно племе балканско отмира бавно, но сигурно. Няма по-злобно и долно създание от българина, дето се радва на смъртта на едно дете! Шитняци!Ястреб
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kak da manali ne vijdash li che pishe na strumen uchastuk ,pak zaradi teq det karat hubavi koli drugite trqbva da stradat kak shte prejivee tazi maika smurtta na bebeto si zaradi nqkuv malumnik det e hvanal kolata i se pravi na bezmurten i velik ,nqma da se opravim dokato za ei takiva nqma dojivoten
10
4
 
1
 
! Отговори
ангел йовчев преди 9 години
Този с колата като вижда че онзи идва е трябвало да намали и да отбие в страни извън платното
9
0
 
32
 
! Отговори
бг преди 9 години
Доживотен затвор за убийците на пътя . Не е нормално това да продалжава що за държава сме...... Що за хора сме ....
8
2
 
29
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Не става само с "ФАРОВЕ" и "КОЛАНИ", вече на накладки отиваме :)!!!
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧОВЕКА Е С ДЖИП,.... ЗНАЧИ Е НЕВИНЕН ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ