Пак жертви на пътя - двама загинаха до входа на Варна

Ранени са петима след сблъсък на лека кола и микробус
Обновена: 26 юли 2014 13:10 | 26 юли 2014 12:58,
87

Снимка: Булфото

Черната серия с жертви на пътя в последните два дни продължава. Двама души - момче и момиче, са загинали при катастрофа на автомагистрала "Хемус" в посока Варна до входа за града.

От полицията потвърдиха за катастрофата. Сигналът за произшествието е подаден малко след 10.00 часа. Катастрофата е между лек автомобил с молдовска регистрация и микробус.

На място са починали двама от пътуващите в лекия автомобил.

Още по темата
В болницата "Св. Анна" са настанени петима души, двама от които са пострадали тежко.

Движението в района е сериозно затруднено, автомобилите се движат само в едното платно. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на "Пътна полиция" и "Спешна помощ".

Както Dnes.bg писа, тази сутрин около 5 часа двама младежи загинаха в Разградско, след като колата, в която са пътували, е излетяла от пътя и се е ударила в дърво. 18-годишният шофьор е седнал зад волана пиян и без книжка. Той се е отървал само с охлузвания.

Други четирима младежи пък намериха смъртта си вчера сутринта в Бургаско. Неправоспособен 17-годишен шофьор  се блъсна в стационарна цистерна с вода, намираща се на крайпътния банкет, от която се поливали лозовите масиви край пътя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: жертвикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
знаю водиеля молдавской легковушки он ездит аккуратно все они ехали из кишинева на море
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
като гледам този с буса е генералният ***,не мога да разбера регистрацията.изправят ми се косите вертикално като виждам ,че тази натура хора се увеличават по пътищатажалко за жертвите
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз до колкото виждам, инцидентър е станал след табелата за вход в града, където ограничението е 50км/ч!Кой е виновен е на 90% ясно.
55
0
 
5
 
! Отговори
шофьор преди 9 години
Ограниченията за скорост са затова за да помагат на всички.Ако карам с130 и изпреварвам някой който кара с 100 ми трябват няколко секунди.Как да преценя че някой *** лети с 200 след мен? Ако тоя зад мен спазва ограничението всичко е наред но ако кара по бързо ме настига за секунди и почва да свири комплексара.Сега всички коли вдигат 150-160 но нее разумно.Ако се спазват ограниченията можеш да прецениш разтоянието и времето то това е и тяхната цел.
54
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от 60 На *** които ще ми набият минуси само да им кажа, че в Германия на подобни участъци от Тракия, както тоя новия от Нова Загора до разклона за Карнобат е разрешено и с 300 да караш. Но там имаш 3 ленти, а в най-лявата се движат само автомобили от 180 км/ч нагоре. Затова пак казвам, че не пътят(особено тоя участък който споменах-най-новият впрочем от Тракия) , а трафика на Тракия е пречка да развиеш тази скорост.
53
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Христов, Тоя Алекс с една наистина стабилна мощна кола може да кара с 260 по Тракия по новите участъци, но проблема е че другите участници на магистралата ще му създадат проблем, защото ти му идваш за секунди на човека в лявата лента отгоре който кара с 130 примерно докато изпреварва друга барака караща със 110 и постоянно трябва да набиваш спирачки като за световно.Културата ни на шофиране не позволява да караш по тия участъци с над 220 даже. Иначе пътят дава възможност- тия новите участъци
52
0
 
12
 
! Отговори
Христов преди 9 години
До Алекс Дано не прочетем тук и за теб някой ден.Бъди жив и здрав и внимавай с невинните по пътя.Те нямат вина,че ти караш с 260-280 км.
51
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 58Е, не е нормално твоето, защото ти караш до дупка, а нашият случай е друг- със 150 км/ч с тези параметри на двигателя е съвсем нормална скорост. Иначе буса може да поддържа и 170-180 по магистралата, но започва да харчи и масло, защото колкото и да е нов, а нашия е на 1 година все пак не е спортна кола.
50
23
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
57 и аз карам 260-280 на магистралата (не знам точно километража стига до 260 но мина над него).
49
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от 54Пежо Боксер 2013-та година, 3 кубика TDI, 180 коня, дизел. Поддържа 2800 оборота при 150 км/ч. Напълно нормални обороти! И най-ми става смешно, когато изпреварим със 150км(понеже това е нормалното темпо на шофьора) на магистралата някоя барака тип БМВ или грохнал мерджан и ония дауват *** си до дупка..ще му хвръкнат буталата, но само и само да ни изпреварят със 170, защото им е обидно си някак бус да ги изпреварва. Много комплексари по пътищата ви казвам. Много.
48
3
 
7
 
! Отговори
da.... преди 9 години
kogato bg bese s moskvic i lada...drugi vremena.a,sega pazi boje *** da progledne.izmisleno pleme.....
47
4
 
2
 
! Отговори
info- преди 9 години
zigani v germania-napraviha feisbuk grupa-bg v germania,predstaviate li si,kakvo pisat................
46
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 50Напълно съм съгласен. Моята работа е свързана с пътуване 2 пъти Бургас-Варна и 1 път София-Варна през седмицата. Возя се в бус, но човекът който кара буса му имам пълно доверие въпреки че кара бързо. Просто то се усеща когато шофьорът е опитен. Човекът е на 40 години и кара всеки ден от 20 години. Има зад гърба си така като си ги сметна един ден(от километражите на колите които е карал) към 2 милиона километра. Просто кара бързо, защото работата го изисква. 150 средна скорост по магистрала
45
1
 
3
 
! Отговори
zarazata.. преди 9 години
se prenasia i v evropa, talpi ot zigani v germania,sasto taka brutalni i nagli....
44
1
 
4
 
! Отговори
hora.... преди 9 години
tova darjava li e,tova hora li sme.razgraden dvor.kakvi zakoni,kakva polizia. zialata sistemasatvorena ot ds-tova e apokalipsis...ubiizi s koli v kasti-jertvite vseki den, niama dori i na balkanite takova prokleto miasto -kto bg,narode izvadi toiagite i boi-na vsicki nistituzii........
43
8
 
7
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
Не е важно КОЛКО бързо караш, а КАК шофираш.Този с буса явно се е връщал от Германия с новата си придобивка и му са се събрали мнооого км. каране.Наближил е летището и в мигновенния си сън решил да вдигне самолета.Може да не е така, но може и да е.
42
6
 
3
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
Не е важно КОЛКО бързо караш, а КАК шофираш.Този с буса явно се е връщал от Германия с новата си придобивка и му са се събрали мнооого км. каране.Наближил е летището и в мигновенния си сън решил да вдигне самолета.Може да не е така, но може и да е.
41
13
 
4
 
! Отговори
Месарница Победа преди 9 години
Брех, тия и за пресна карантия не стават значи
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 45Досега пределно ясно 39 пъти някъде вече заявих, че не е нормално да караш със 150 или с 200, както си летял до разклона на летището, защото след разклона няма условия за да бъде този участък магистрала. И пак ти казвам...след разклона за летището влизаш в градска обстановка заради сградите отсрани, най-малкото. Трябва да си *** за да не намалиш скоростта, а не да бичиш с 150 и да ти изкочи първият светофар на Ел Пром.
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е защото всеки се мисли за мутра в бг,всички са хиликоптери,много здрави и много,много лоши.Преслава на шест и газ до дупка,такова възпитание им даде демокрацията,ТРЯБА ДА СЕ РЕЖАТ ПРАВА,ИНАЧЕ НЯМА СПАСЕНИЕ,ТОВА Е БЕЗУМНА СМЪРТ,НАЙ НЕЛЕПАТА,ЗДРАВИ ПРАВИ ХОРА