Затварят пътя Габрово - Шипка - Казанлък на 23 август

Тогава е честването на 137-та годишнина от Шипченската епопея
5
 Затварят пътя Габрово - Шипка - Казанлък на 23 август
Снимка: Булфото, архив

На 23 август - събота, по повод националното честване на 137-та годишнина от Шипченската епопея, се ограничава движението на транзитно преминаващите моторни превозни средства по път I-5 (E-85) Габрово – Шипка - Казанлък в двете посоки.

Ограничението е за времето от 10.00 часа до 22.30 часа, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”.

Транзитният трафик ще бъде пренасочван по път II-55 - Проход на Републиката, както следва: за пътуващите от Северна към Южна България - от Русе и Велико Търново през Дебелец - Проход на Републиката - Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас, за пътуващите от Южна към Северна България през Гурково - Проход на Републиката - Дебелец за Велико Търново и Русе.

Локалният трафик и идващите от запад превозни средства ще бъдат пренасочвани за Габрово през с. Поповци и с. Донино, обходния път на град Трявна – с. Белица – село Вонеща вода – Проход на Републиката и обратно. През прохода „Шипка” ще бъдат пропускани само автобуси и автомобили с участници и гости в събитието, както и организирания междуградски автомобилен транспорт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ШипкапътГаброво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
ДАНС преди 9 години
Движение "Смърт ***" е забелязано да се придвижва с кофи червена боя да украси паметника препразнично с тържествени надписи.Моля гражданите да уведомят органите на реда ако забележат въпросните.
1
2
 
8
 
! Отговори
Hells Bells преди 9 години
Професионални русофоби ще бъдат отклонявани и мятани в урвата на юг !