Мазилка падна в центъра на Лом, рани човек

62-годишният мъж е настанен в болница
5
Мазилка падна в центъра на Лом, рани човек
Снимка: архив, БулФото

62-годишен мъж е пострадал при падане на мазилка от фасада в Лом.

Рангел Б. от село Буковец е бил ударен от парчета, паднали от жилищна сграда в центъра на града, съобщиха от полицията.

Мъжът минавал по тротоара на улица "Славянска", когато върху него паднали отломки от мазилката на тераса на четвъртия етаж на блок.

С наранявания по главата и тялото той е откаран в болница, където му е оказана първа помощ и е настанен за лечение. Местната полиция е обезопасила района около сградата с предупредителна лента.

От общината в Лом съобщиха, че няколко блока в града имат нужда от ремонт на фасадите, но голяма част от собствениците на жилищата в тях са в чужбина или в други градове и не се интересуват от своите имоти, предаде БТА.

Преди два месеца част от панел се откърти от покрива на сграда в Лом и полетя към земята, но се закачи на тераса и нямаше пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Силви преди 9 години
аз съм от Лом. Наскоро купих имат на същата улица със доста зле потдържана фасада и се наложи да повикам алпинисти за да помогнат при премахването на разпадащата се вече фасада. Масово бях критикуван, че съм банкер с празна глава за да плащам за премахването на "тези глупости - те сами щели да си паднат" Дори и не се замислят че тези разпадащи се мазилки могат да наранят и техните деца ...!Надявам се дядото да се възстанови бързо и месната управа да премахне опасните участъци.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като сградите ни така и държавата ни се разпада!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоше, Тошеее, де си?
1
0
 
5
 
! Отговори
Cols преди 9 години
До AerНали знаете как е в нашата държава - има очевиден проблем и не се взимат мерки, стане беля и тогава се захващат с проверки и мерки (които лично аз смятам са с цел поддържане на имидж на местната управа или на някоя компания, корпорациика).