Спипаха двама ало измамници в село Попица

Отмъкнали от баба 1200 лв.
29 авг 2014 10:40,
2
Спипаха двама ало измамници в село Попица
Снимка: архив, Булфото

Полицаи от Враца задържаха двама мъже, които са участвали в престъпна група за извършване на телефонни измами в село Попица, съобщиха от полицията във Враца.

Вчера са задържани Т.К. и Р.Р., и двамата на 30-годишна възраст, от село Попица. На 8 август двамата са взели 1200 лв. чрез измама от 86-годишна жена от град Роман.

Жената получил обаждане от непознат мъж, който се представил за неин братовчед от Англия. Той щял да ѝ прати колет, а тя трябвало да предаде 1200 лева на преносителя.

Двамата извършители са задържани, а третият член на престъпната група все още се издирва. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
чугин преди 9 години
така ми се иска да набарам аз някой от тия ало измамници... обещавам, че след това няма да могат да се обаждат на никой и никога повече няма да вземат каквото и да е. И няма да им навирам нищо, никъде....
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ги хванат тези ало измамници, защо първо не приложат едно много лесно наказание - да им наврат мобилните телефони с които са се обаждали в задниците им, разбира се малко ще се затруднят, ако престъпниците са се обаждали от стационарен, но това е проблем на самите престъпници!