Слагат 5 легнали полицаи в Крушевец, където кола уби бебе

Неравностите ще са на пет възлови места в селото
17 сеп 2014 14:07,
23
Слагат 5 легнали полицаи в Крушевец, където кола уби бебе
Снимка: архив Булфото

Пет легнали полицаи ще има в созополското село Крушевец, където граничен полицай уби 11-месечно бебе. Новината съобщи кметът на селото Иван Иванов пред радио „Фокус“-Бургас.

Решението за поставянето на неравностите на пътя, който минава през Крушевец, беше взето от комисия, която направи проверка в селото след трагедията.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, миналата седмица граничният полицай Костадин Стоянов влетя със скорост в селото, не успя да вземе завоя и се качи на тротоара. Там помете количка с 11-месечната Краси, която загина на място.

Проверка с дрегер показа, че полицаят е карал с 0,63 промила, а според направения кръвен тест – с 0,3 промила.

Пътят, който преминава през Крушевец, е главният път между Бургас и Млако Търново, който  води към Турция. Той е един от най-натоварените.

Въпреки взетото решение за поставяне на неравностите по пътя краен срок за това все още няма, стана ясно от думите на кмета. „Доволен съм от това, което решиха специалистите, но това е само една стъпка. Докато не се изградят, няма как да съм спокоен”, каза Иванов.

Предстои тепърва да бъде направен проект за поставянето на неравностите. Те ще бъдат разположени на възлови места, където има много пешеходци - в центъра на селото, до здравната служба, площада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ОХО БОХО преди 9 години
..... ПРОБЛЕМА Е В ПОРЕДНИЯ ПИЯН ПОЛИЦАЙ.....
14
0
 
0
 
! Отговори
Бг малоумие преди 9 години
Проблемът не е, че няма легнали полицаи, а че има пияни полицаи. Алоу, ***?
13
0
 
0
 
! Отговори
Бантустан преди 9 години
Проблемът е в пияния шофьор, а не в пътната настилка! прави се опит да се оправдае пияния шофьор!
12
0
 
1
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Решението съвсем очевидно е друго - пътя да не минава през селото, както и през други населени места. Като изместят пътя може между всеки две кръстовища да има поне по една гърбица.
11
3
 
8
 
! Отговори
Жорко преди 9 години
Аплодисменти, господа! Международен път с нарочни бабуни... Смело, самоотвержено, граничещо с гениалността решение на проблема! Жалко, че не сме в КНДР - там тоз *** щяха да си го обесят публично на площада. За назидание... Обесваш 5-10 такива и след това, в нашата малка държава няма да се намира материал за бесене - народа ще престане да кара пиян. Гаранция.
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те добре ще сложат легнали полицаи,но какво ще правят с пияните полицаи?
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След дъжд-качулка! Как никой не се сети, че след като международен път минава през населено място има риск и трябва да се вземат мерки за ограничаване на скоростта? Ама не, чакаме да стане трагедия, че тогава да се размърдаме! И 10 полицая да сложат това няма да върне живота на това ангелче. Така, че защо трябваше да се стигне до тук, че някой да си свърши работата?!
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колата не е убила дете. Детето бе убито от пияното ченге,което се опитват да прикрият. И защо заради един пиян *** на държавна служба се мисли за недосегаем.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3, абсолютно си прав. В това международни пътища да минават през центъра на селото е имало смисъл преди 70-80 години, когато средната скорост е била 30-40км/ч. Сега е безмислено и опасно. Легналите полицаи са доста съмнително и половинчато решение. Истинскоро решение е пътищата да заобикалят селата и градовете.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От двете страни на всяка пешеходна пътека и около спирките на градския транспорт трябва да лежат по една рота полицаи. И камери. Пълно е с *** психопати, които се кефят да натиснат 200 км точно през пешеходна пътека, от светофар до светохфар, пред чакащи хора по спирките. Камерите да не чакат фатални случки, а да се прилага законът при всеки *** зад волана. Обаче има ли оправия в държавата Абсурдия?
5
0
 
8
 
! Отговори
кметът преди 9 години
Полицаите Марин, Драган, Петко, Сашо и Иво - легом в Крушевец!
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-добре вместо "легнали полицаи" да наредят юнака от гранична полиция и доблестните му колеги с киселото мляко
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, *** са толкова предвидими, че нямаше как да не "измислят" това - само не мога да позная наистина ли толкова нямат моозък, или нас ни взимат за безмозъчни? Пияният като мине през скрития полицай, сигурно хич няма да се забие никъде. Само още по-голяма опасност се създава (Плюс огромно неудобство), най-много и някой трезвен да направи беля. А и пиян да е, пак със скрития полицай има повече вероятност да направи беля.Ама за това никой никога не мисли, важно е нормалните хора да се тормозят
2
0
 
18
 
! Отговори
от пътното преди 9 години
Абе направо направете околовръстно бе,кво си играете с "отпочиващи" полицаи !
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След дъжд качулка. Бай ти *** ще продължи да си заобикаля "легналите полицаи", за да не му се чупи колата от тези неравности, че и без това пътищата са разбити, а той плаща винетки. Жалко за детето и семейството му. И милион "легнали полицаи" да се сложат вече...