Кола помете пешеходка във Варна

Загиналата пресичала неправилно
22 сеп 2014 19:42,
15
Кола помете пешеходка във Варна
Снимка: архив, Булфото

Пешеходка е починала след пътен инцидент във Варна, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайморския грайд.

Сигналът за блъсната пешеходка е подаден днес около 17.30 часа. Инцидентът е станал в близост до кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул."Акад. Сахаров".

На път за болницата пострадалата, която по първоначални данни е на 63 години, от  Варна, е починала.

На място е установено, че жената е пресичала пътното платно на необозначено за пресичане място, при което е блъсната от автомобил, управляван от 24-годишна жена.

Причините за произшествието се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Варнапешеходка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
19
 
! Отговори
Партизанката. преди 9 години
Вчера минах оттам и видях цялата катастрофа от начало до край.Искам да кажа,че статията,както и повечето от коментарите,са неуместни.Какво означава това,че жената пресякла неправилно?Шофьорката сляпа ли е?Значи,нас да ни газят като ***,и дори тогава ние сме виновни!В тази страна силният и палачът са прави,жертвата и слабият-виновни,и всички припяват.Жената си е изкарвала хляба,беше чистачка,нали видях.Така става,когато на жените им се дава книжка,че и на повечето мъже у нас.Нехуманно!
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безспорно много пешеходци вървят като овце... Но в пъти повече са шофьорите, дето карат като пълни ***. Така че спрете с тъпите коментари. Култура на българина му липсва не само на пътя, а във всяка една сфера, и му личи...
11
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 9 години
До АнонименТова с ръката го отмениха, тъй като бабите вдигаха ръка и скачаха на платното където им падне.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V vsqka edna zivilizovana darjawa , kato blusnes pechehodez- VINAGI SI VINOVEN.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, няма оправия в тази България. Пешеходците са като овце и пресичат навсякъде където им падне, без значение дали е безопасно или не. Бас държа, че над 95% от пешеходците дори не знаят, че преди да стъпят на платното за движение, ТРЯБВА ДА СИГНАЛИЗИРАТ ЗА НАМЕРЕНИЕТО СИ ЧРЕЗ ПОДАВАНЕ НА СИГНАЛ С РЪКА. През последните 10 години съм видял не повече от десетина човека, които да го правят.И после същите тези хора стават шофьори и продължават да не знаят как да се държат на пътя.
8
4
 
27
 
! Отговори
Мен преди 9 години
Жалко за жената.. и за шофьорката.Пенсионерите са напаст на пътя, или поне част от тях. Точно във Варна ми се случи двойка пенсионери да пресича на червено, че и наругаха тия дето им свиреха.. Просто си продължиха от тротоара по пътя, без въобще да погледнат свтофара.
7
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А и за да сте като швейцарците- като минете веднъж отгоре му, дайте назад и минете пак- щом е нарушител, все ще сте на кирия- може и да го гоните по платното ама гледайте да не стигне пешеходна пътека, понеже ще се наложи да му дадете предимство... ***%л% ах ще се върна в ***, колко смешковци ще си ползват застраховка и здравна пътека, слагам един видеорегистратор , наемам адвокат и само посмейте да ме засечете тогава- в правото си съм- ще те газя. По-българско от тва е само киселото мляко!
6
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като сте толкова отворени, знаещи и ядосани- блъскайте с колата всеки нарушител, ние пешеходците ще ходим с *** и ще правим работа на автомонтьорите за всеки неправилно паркирал гад. Има оправия, щом чалгаджийската ви кофа събира само толкова- останалото ще го напълним с мъка. Па като не ми спазват предимството на пешеходната пътека ще метам по една тухла в момента в който преминава. Аман от светци! Жената починала- те я дъвчат за престъпник- на мен делата ми за побой растат заради такива като
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
минах от там минута след като стана... грозна гледка :( жалко за жената и жалко за шофьорката/
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На място е установено, че жената е пресичала пътното платно на необозначено за пресичане място.....Причините за произшествието се изясняват...уот да фАК? какво има да му се изяснява? скочила на пътното платно на забранено място, а шофьорката или си е гледала червилото, или е говорила по телефона..
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Швейцария ако блъснеш пешеходец на пешеходна пътека-те вкарват в затвора доживот за предумушлео убийство.Но ако го блъснеш на друго място различно от пешеходната пътека - ако оживее ти плаща колата и обезщетение.Затова никой не смее да пресича където му падне.Тука всеки минава където си иска.Майка с дете минава на 20 метра от светофар и на 10 метра от пешеходна пътека - по средата. Много добре си учи детето.После защо ги блъскат.Аз винаги спирам на пешеходна пътека и не пресичам неправилно.
2
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова си и шофьор! Къде в правилника пише, че нарушителя трябва да го газиш бе калпак? Защо е ограничението в градовете и населените места?!- за да може да си правим предното стъкло с мозък на неправилно пресичащ, дядо или баба ли? 63годишна ако се замислиш, колко подлеза има дето са неизползваеми, заради изпочупени стълби или без направляващи релси за детски колички, то избора да си нарушител е 50/50. А тоя знак Д15 вкарва в недоумение половината шофьори като го питаш с колко трябва да кара.
1
15
 
38
 
! Отговори
Вълов преди 9 години
Пресичала неправилно на не обозначено място и причините ще се изясняват!? Алооо КАТ къде ви е мозъчето бе? В друга държава пешеходеца на неправилно място плаща щетите по колата дори за жалост да е починал наследниците му. Съжалявам за жената, но като шофьор съм твърдо зад водачката. Пешеходците са като овце и не мислят как може да ги сгазиш