В Катуница: Утрепаха го без време!

Хората почитат паметта на убития преди три години Ангел
Обновена: 24 сеп 2014 08:34 | 23 сеп 2014 22:02,
29

Снимка: Dnes.bg

Катуница отбелязва три години от убийството на 19-годишния Ангел Петров. За трета поредна година хората разпънаха плакатите с надпис "Няма да забравим, няма да простим".

"Утрепаха го на 19 години, без време си отидоха", каза един от жителите на селото пред Dnes.bg един от жителите на селото.

Още по темата

Жителите на пловдивското село направиха шествие от центъра до лобните места на убития преди 3 години Ангел Петров и починалия Павел Толев.

Близките им заявиха за пореден път, че държавата не иска три години да чуе хората от Катуница, които настояват за по-сурови наказания за виновните за случилото се. Шофьорът, който прегази 19-годишния младеж получи 15 години затвор, а соченият за поръчител Кирил Рашков, излежа присъда от 2 години и половина лишаване от свобода заради закана за убийство към вуйчото на загиналия младеж. Пред мястото, където беше прегазен Ангел, бяха поднесени цветя и запалени свещи.

"Чувството за несправедливост доминира – истината беше ясна за всеки, но поръчителите, които са ясни за всеки, не бяха наказани от институциите.”, заяви вуйчото на убития Ангел – Веселин Христов.

Хората запазиха и минута мълчание в памет на Ангел. В сряда от 19.00 часа в Катуница ще направят второ шествие в памет на починалия по време на размириците Павел Толев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
присмехулник преди 9 години
хахахха сутринта бяхте постнали същата новина но вместо "утрепаха" го бяхте написали ,"Отрепаха"...лично аз в момента в който го видях реших,че не е правописна грешка а просто сте цитирали итервюирания...явно съм сгрешил...хаххххххххххххххххххххах:)
10
1
 
39
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Джамал, трябва да си благодарен, че българите, ти(Ви) даваме тази възможност - да слагате асфалт, да чистите ***, и много други дейности! Трябва да си благодарен, че постоянно ви намираме и ви осигуряваме различен вид работа! Това, че някои от вас работят, се дължи на нас-българите! НИЕ СМЕ ВИ Я НАМЕРИЛИ ТАЗИ РАБОТА, НИЕ СМЕ ВИ Я ОСИГУРИЛИ! Без нас всеки ден ще ***, като мухи от глад, едно на ръка, че ви плащаме всичко и ви оставяме да крадете и сечете гори! НО КРАЯТ на това идва......
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Todor Jivkov e vinoven,ako navremeto be otvoril granizata s Turzia za ekskurzii, to vsichki turzi, mangasari, kopanari, vretenari i muletari stqha da se preselqt v Turzia. i sega paraziti nqmache da ima.
8
1
 
18
 
! Отговори
Адолф Х преди 9 години
До ДжамалСапун...
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неграмотният "журналист": Отрепаха се пише с У.... Откъде ви събират подобна *** не е ясно. Мани това ами "формирате общественото мнение":)))) На общество от НЕГРАМОТНИЦИ!!!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ot Rom do Metko!Pil si pil si, lqgai da spish! Pisal si absuliotni gluposti! Tuka stava vapros za dvete ubiti momcheta! Zaslujavash golqma hrachka v liceto Metko izmisletko! Sachustvam tova semeistvo na ubitite mladeji ot glupavite skapanqci rashkovi! Molq se na Bog da gi nakaji, izmislenite rashkovci i care, s nai surovoto si bojie nakazanie!
5
0
 
30
 
! Отговори
Stan преди 9 години
Почивай в Мир! Тирания винаги е имало за Българите и ще продължи да я има докато всички си мислят само за пари, имоти и самогъзие!
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Rom!Bog da prosti momchetata! Vsichki ubiici v zatvora do jivot, bez pravo na zamqna!
3
1
 
31
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Нито ще забравим, нито ще простим. И винаги ще помним кой скри поръчителите от народния гняв! Винаги! Ще помним и как една жалка медия лепна етикет на всички хора, които са там и търсят справедливост - *** и наркомани. Винаги ще помним! А двете деца - да почиват в мир! Господ забавя, но не забравя!
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поклон пред паметта на момчето! Няма да забравим какво се случи и кой е виновен.
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да си голяма и Утрепана Отрека, за да цитираш реч с правописни грешки, освен ако не е наблегнато специално върху грешката, за да се придаде друг смисъл на думите. Другото е неуважение на събеседника и опит да бъде изкаран неграмотен. В дадения случай се пита кой е неграмотния, българите от Катуница или журналистите от дневник?