Двама нови полицейски шефове в Пловдив от днес

Второ РУ в града и управлението в Труд смениха началниците си
20 окт 2014 13:26,
2
Двама нови полицейски шефове в Пловдив от днес
Снимка: архив Булфото

Две районни полицейски управление в Пловдивско имат нови началници от днес. Това съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Още по темата
Начело на  Второ РУ "Полиция" в Пловдив застава Димитър Балев, а Ивайло Минев оглавява  РУ "Полиция" – Труд. Двамата са назначени със заповед на министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов.

Димитър Балев е досегашен началник на РУ "Полиция" - Труд, а Ивайло Минев от 2010 г. е начело на отдел "Криминална полиция". Те бяха представени пред личния състав от директора на ОД на МВР - Пловдив Пламен Узунов.

За постигнати високи професионални резултати по време на  службата си в Министерството на вътрешните работи Димитър Балев и Ивайло Минев са награждавани многократно, уточняват от Областната дирекция на МВР в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бургазлияA STARITE V ZATVORA LI SA?
1
1
 
1
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
Крайно време е и в Бургас да настъпят реформи за сега не се чувства комисар Костов да е променил нешто вРПУ необходимо е да заиграе кадровата рулетка вНесебър, о1 РПУ И НЕ НАПОСЛЕДНО в ОДП.Навярно не му е останало време от ичистване на завареното наследство трупано с години от предшественика му Миленчо.