Моторист се вряза в кола при жестока катастрофа в Пловдив

Двама души са в болница, мотористът е с опасност за живота
20 окт 2014 20:12,
24
Моторист се вряза в кола при жестока катастрофа в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Тежка катастрофа между лек автомобил и моторист стана в Пловдив. Двама души са в болница, като мотористът е с опасност за живота.

Водач на мотора е 21-годишно момче от Пловдив. То е карало по булевард „Кукленско шосе”, когато се е забил във "Форд" с пазарджишка регистрация. И двете превозни средства са идвали от Околовръстното шосе на Пловдив.

Според информация на очевидци, водачът на мотора се опитал да изпревари колата отдясно. Ударът е бил толкова силен, че фордът се е завъртял на 180 градуса, а моторът е прелетял няколко метра, след което младежът е паднал на около 7 метра след кръстовището.

„Подмина ме с бясна скорост и го видях като точка в далечината след секунда, караше много бързо”, разказа пред Dnes.bg шофьор от Пловдив, който е видял моториста секунди преди катастрофата.

Първа помощ на момчето е оказала лекарка, която пътувала по същия път.  „Ако не беше тя, щеше да умре”, разказват очевидци на случилото се.

Причините за инцидента се изясняват, като най-вероятно се касае за много висока скорост и отнемане на предимство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
нещастници преди 9 години
Всички вие, които казвате "пада му се" и "нека му" ... така смело защото сте от другата страна на барикадата и ви е лесно ... ще квичите като *** и ще пълзите ниско като тварите които сте ако някой ден късмета ви изневери на пътя! Ония пък изкал да забранява моторите ?! Батенце, изпадаш във транс. Прочети си внимателно рецептата и грижливо приемай предписаните медикаменти за да не те удари тока докато скачаш от 12-тия етаж. Ходете давайте кръв, който има възможност. От търтей философи аман!
14
0
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
До BG13 - В Ню Мексико ме изкефиха много табелките по шосетата - може да караш кросови мотори и онези четириколесните *** само на определени за това места - иначе $500 глоба. Тука като видиш как са изровили планините със всякакви бръмчилки просто да ти стане жално.
13
8
 
6
 
! Отговори
BG преди 9 години
Сега ще се изкажа и аз малце! Ако, аз съм законотвореца ще забраня със закон движението на мотори и мотопеди в града, както и отглеждането на кучета в града. Който иска моторче да кара, има си писта и там отива да се състезава с други моторчета, а не с комбита. Който иска куче само на село. КАкво е това чудо кучета в апартамент. Разбира се тогава тези, които викат, че КАТ не и вършат работата, ще ревнат че им ограничават правата. У нас любимата фраза на всеки е - " ЩЕ СИ ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ"
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е, КАТ кво прави. само наблюдава. уж камери, патрули. ми слагайте им глоби от по 1000 лева на всякакви състезателни ускорения и готово. ама няма кой да прилага закона. всички слепи, глухи. като няма желание кво. не видели, не чули, издирвали се камери. бе аре стига простотии. тия се слагат у ред само за един ден, ако има желание.
11
1
 
26
 
! Отговори
30+ преди 9 години
Карам мотор и кола. Лудите го има и от двата отбора-просто при моторджиите възможностите са по-големи. Колите не карат по-бавно в града-просто моторите по-бързо ускоряват. И колите катастрофират-само при моторите е по-фатално. По принцип хората с мотори са много по-концентрирани и внимателни, но някои млади колеги мотористи просто нямат акъл.На тях искам да кажа, че нощем като гърмят по булевардите,нашите бебета се опитват да спят и един ден и вие ще имате деца и ще разберете какво е.
10
12
 
1
 
! Отговори
ot edin drt motorist преди 9 години
zasto vseki pat kogato motorist katastrofira tozi forum se izpalva s memoari na ve4nite 4ikidjii koito lujat 4e se pipat po piskite dokato sa sednal varhu skorostnite lostove na stari zaporojci nametani nekade iz grobnicite.are be 4shyyy.nima postigate nesto s tova?tolkoz li nemate na predstava 4e sekunda predi da katastrofiret tezi mom4eta osaznavat na kade otivat i kavo na sebe si i na drugite ste pri4iniat. vseki katastrofirast motorist pravi opit da izbegna katastrofata. vseki!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен По скоро карат с мутролобиски-димукратолапачески фарове.
8
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не бе те полицаите са заети да бъркат в дупките на гражданите.........
7
3
 
22
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
На шофьорския курс не са ли му казали че изпреварването отдясно е АБСОЛЮТНО забранено Щото еи на какво се получава Ама кой да слуша..........
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че то в България всичко може. Този е извадил мал шанс. Това моторжии каращи с по 120 посред бял ден си е съвсем нормално у филибето. Полицаите имат къде къде по важни занимания че да се занимават с глупости. Те *** дето подават цигари на черно пред КАТ не им правят впечатление та камо ли моторжиите
5
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5000 евро глоба и мама и тати да платят за лечението на синчето, не данъкоплатеца. Това ми се струва добър завършек на случката.
4
4
 
49
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Мотористите освен закона за движение по пътищата трябва да учат и закона за запазване на импулса - там рушвети не помагат!
3
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея майни явно карат с постоянно включени мутролобиски-комунизолапачески фарове? Защото от както се кара на фарове целодневно мотористите не се забелязват денем.
2
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако е карал с включени ламби, всичко е точно.
1
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kakvoto tursilo, takova otgovorilo...