В съда: 39-годишна поетеса доказа, че е девствена

Обвиняемият, също поет, се изразявал метафорично
Обновена: 2 ное 2014 20:39 | 2 ное 2014 20:37,
117
В съда: 39-годишна поетеса доказа, че е девствена
Снимка: Dnes.bg

Поетеса от Пловдив заведе безпрецедентно дело в съда. 39-годишната Албена Хинкова иска да докаже, че е девствена. Причината – неприлично подмятане от неин колега по адрес на жената.

Конфликтът между поетите от Пловдив Албена Хинкова и Николай Славов е от лятото на тази година. Повод за него става реплика на Славов.

„Цитирам си думите: „Абе, моме, макар че ти въобще не си мома, но това всъщност няма значение…” и си продължих изречението нататък по друга тема. Тя се е почувствала засегната за това, че съм се усъмнил, че е мома”, заяви пред Dnes.bg поетът Николай Славов.

Въпреки извиненията, които е поднесъл, Николай Славов получава призовка в съда и документ, който удостоверява, че 39-годишната Хинкова е девствена.

„Получих съдебно-медицинско удостоверение, че хименът й е здрав, цял и ненарушен, извиних се два пъти, но тя поиска да ме съди”, каза още Славов.

В съдебната зала поетът беше подкрепен и от негови колеги, че се изразява метафорично.

През месец декември Районният съд в Пловдив ще реши дали Албена Хинкова ще получи обезщетение за накърнената си гордост или само извинение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
9
 
! Отговори
187 преди 9 години
чудя ви се на акълите... седнали да одумват жена, че била девствена... и било срамно... ми неин си избор... някой питаше откога било за хвалба - ми да ти кажа, приетите норми в исторически план, в цял (или по - голяма част) от света, до към 50-те години на миналия век, са били, да са девствени до сватбата. и така, замислете се, щото с това еснафско мислене, верно на другата крайност... *** ше се оправим, да знаете ;).
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
че тя не е мома на лелка прилича и защо мома да значи девствена
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво.Все още имало девици-чиста душа.
73
4
 
6
 
! Отговори
Ми може ве, що не преди 9 години
Тая кака ако работи като поетеса, тогава вярвам че е девствена.Виж, ако работеше като медицинска сестра (с извинение!), тогава щеше да ми е трудно да повярвам.Между другото, забелязвате ли адвокатката на снимката как едвам се сдържа да не се изхили...
72
3
 
7
 
! Отговори
Ко? преди 9 години
Не!
71
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ех тея поети..вчрно че няма хляб при тях..ама за простотия да съдиш..ниско е паднало момето..опне да му беше врътнала една и да реве че е девствена..*** и простите хора има по света не е истина
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ee браво!!желязно сърце!!
69
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
къде е девствена?
68
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Писаха, че причината да го съди всъщност били други думи, но не станали известни на медиите. Чудя се, ако беше омъжена, дали изразяващият се " метафорично" щеше повече да внимава как говори с нея?
67
3
 
6
 
! Отговори
друг българин преди 9 години
Има и по-лошо-някой да е наследствено психо и да напъва да има деца,криейки от партньора.У нас е практика.
66
7
 
5
 
! Отговори
НЕРАЗБИРАЩ преди 9 години
*** тя само в платоничната любов се кълне! Ми тя требе да пристане на Дон Кихот, ами Санчо ако и налети, к,во ще прави! Добре де, при тия съвременни технологии, как се доказва девственост! Нищо не разбирам! Тя не е ли чела Джейн Еър, Петко Славейков, Пенчо Славейков! Или пише само революционни рими!
65
4
 
28
 
! Отговори
виц преди 9 години
Една такава дама се омъжила за четвърти път и се оказала девствена.Първият съпруг бил арабин...ясно.Вторият-французин...Третият-българин-той пък само я разпитвал какви ги е вършела с предишните двама...
64
7
 
29
 
! Отговори
зд преди 9 години
сега ако докаже ,че не е маструбирала и признавам ,че е от друга планета
63
5
 
13
 
! Отговори
аожо преди 9 години
и за какви пари се бори момата?
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обратното-адвокатката е в синьо,с очилата и ръка на устата,клиентката е в червено с дългата коса.
61
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Иван Пешев"Не е лоша..."Ти да не говориш за адвокатката на заден план?Дамата е отпред, в синьо, с ръка на устата.Адвокатката се съмнявам да е девствена :))
60
2
 
7
 
! Отговори
до 78 преди 9 години
Наистина има много жени,за които ''подходящият мъж''значи само да не я тормози.Иначе е малко шантаво дамата да прави обществен въпрос обстоятелство,което е лична работа и определено НЕ е работа на колегата.
59
15
 
36
 
! Отговори
bolka преди 9 години
Мисля, че да си на 39 години и да афишираш, че си девствена, не е приемливо.По-скоро тази госпожица има комплекс от това, че все още е девствена и е твърде закъсняла със секса. Именно поради тази причина се е засегнала дотолкова, че случаят да придобие публичност.Вместо да съди колегата си, по-добре ще да е да отиде на психолог и да се постарае да си разреши проблема, който явно много я терзае.
58
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тишината в спалнята води до безумия.
57
3
 
12
 
! Отговори
и преди 9 години
Това е поредната глупост на жените как да се обръщаме към тях . На една среща ей такава стара мома ми обясни ,че трябва да се обръщаме към тях с УВАЖАЕМА ,защото ако се обърнеш с госпожо - госпожице си проявявал грозно любопитство какъв и е семейния статус!!!