Кола уби 54-годишен пешеходец на магистрала "Тракия"

Шофьорът на автомобила е дал отрицателна проба за алкохол
Обновена: 27 ное 2014 14:28 | 27 ное 2014 13:52,
21
Кола уби 54-годишен пешеходец на магистрала "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

54-годишен мъж от село Медово загина, след като бе блъснат от автомобил в района на 136-и км на автомагистрала “Тракия”, съобщиха от полицията в Пловдив.

Сигналът за инцидента е получен около 3 часа тази нощ.

Лек автомобил “Порше” е блъснал неправилно пресичащия 54-годишен пешеходец. Колата се е движила в лявата лента на магистралата в посока София при изпреварване на товарен автомобил “Волво”.

58-годишният пловдивчанин, който е управлявал колата, е тестван за алкохол и резултатът е отрицателен.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
da de - gati bugeiskio: Шофьорът на автомобила е дал отрицателна проба за алкохолemi deka e polujitelna proba? ka taka drvero dal bi otricatelna?ei - ne vi e sram - em pisete na kirilo i pak pisete kato crvuli
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди време бяха публикували едно германско изследване според което средната продължителност на живота на пешеходец върху магистралата е по малко от 30 минути.
15
2
 
8
 
! Отговори
gv преди 9 години
Aко сме нормална държава, роднините трябва да платят ремонта на Поршето..Какво прави тоя *** на магистралата???
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOVA CUDO MOGE DA SE SLUCI SAMO V BALGARIA--PESHEHODEZ PRESCA MAGISTRALATA.
13
13
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Абе тия с поршетата не са за жалене. Чесен човек кога ще си купи порше и ако го купи, ще спазва ограниченията, а не да кара с 240.
12
0
 
15
 
! Отговори
gost преди 9 години
Помислих, че съм прочела грешно заглавието, НЕ - ПЕШЕХОДЕЦ на МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ?!?!?! При това посред нощ! Писна ми от камикадзета, дето не само, че не ценят собствения си живот, ами нямат против да объркат и чуждия. Не мога да се начудя как може да има толкова престъпно безотговорни хора! Айде шофьорът нормално да не го види види в тъмното и като не очаква да види камикадзе на пътя, ами въпросния луд не е ли видял колите, та се е метнал пред тях?! Това си е самоубийство отвсякъде!ДА пази бог!!!
11
0
 
11
 
! Отговори
:) преди 9 години
Това пешеходец по магистралата звучи доста смешно.. Все едно да напишете самолет блъсна пешеходец на пистата... Кой ви е дал дипломите за *** на вас?
10
0
 
21
 
! Отговори
баче кико преди 9 години
ПЕШЕХОДЕЦ ПО МАГИСТРАЛАТА ?
9
1
 
12
 
! Отговори
ДАНЧО МЕНТАТА преди 9 години
АБЕ ВИЕ НЕ СТЕ В ЧАС. КАК ТОЯ РАЗБИРАЧ ДОЛУ ИЗМЕРИ 200КМ??? ДГД!!! ЯД ТЕ Е СЕЛСКО ЧАДО, ЧЕ ТАКАВА КОЛА САМО ПО ИНТЕРНЕТ ЩЕ ВИЖДАШ! ВИНОВЕН СИ Е ПИЯНИЯТ ***, КОЙТО НЕ Е ЗНАЕЛ КЪДЕ СЕ НАМИРА.ДОРИ И С 300КМ ДА Е КАРАЛ... ПАК СЕ ЧУВА И ВИЖДА ОТДАЛЕЧ И ПАК НЕ ТРЯБВА ТАМ ДА ИМА ЧОВЕК!ДАНО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЧОВЕКА С КОЛАТА (БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ МАРКАТА) ДА СИ СПИ ДОВЕЧЕРА У ТЯХ И ДА НЕ БЪДЕ ВИНОВЕН ЗА НИЩО!
8
16
 
0
 
! Отговори
alakp преди 9 години
Тва порше се движеше минимум с 200. Превишение на скоростта с 60 км в час минимум
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грешно име на статията!!! Самоубиец загина на магистралата! Това трябва да е заглавието и водача на автомобила да му бъде оказана подкрепа заради шока от този инцидент!!!
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DiscoveryВръщаме се от морето. До *** махала на Мъглиж сме. Слънцето е кацнало на хоризонта точно пред мен като огромен оранжев диск. Почти нищо не мога да виждам. Ограничени 50 км/ч. Изведнъж три или четири чаавета (не успях да ги преброя от ужас) скочиха от асфалта и побягнха настрани. Вероятно играеха на техен вариант на "бъзльо". За щастие спазвах ограничението и успях да спра навреме.
5
1
 
32
 
! Отговори
Отговор: преди 9 години
Изпреварвал е!Жалко за поршето (ако снимката е от него)! Жалко и за шофьора! Вероятно ще бъде оправдан (то при такава съдебна система може и да не се случи) но псухическата му травма ще остане за цял живот.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бая пешеходец е бил, така да разкости окачването на колата като на снимката!
3
0
 
42
 
! Отговори
Факт преди 9 години
54-годишен мъж от село Медово загина, след като СЕ ХВЪРЛИ ПРЕД автомобил в района на 136-и км на автомагистрала Тракия, ТРЯБВАШЕ ДА СЪОБЩИ полицията в Пловдив.
2
2
 
15
 
! Отговори
senseipetz преди 9 години
До Да поченм с това какta daze i 6te ima winowni.. kakwo moze da se prawi kogato njakoi to iskokne taka, 4e por6eto ne karal s 140 e jasno, ama i s 140, nema kak da spre6..
1
0
 
45
 
! Отговори
Да поченм с това как преди 9 години
се оказва пешеходец на магистрала в 3 през ноща, при това в лява летна?