Четвъртокласници се биха в Пловдивско, скандират "Убий го"

Нямало насилие, защото нямало сигнали, смята директорката
Обновена: 28 ное 2014 13:23 | 28 ное 2014 13:00,
30
Четвъртокласници се биха в Пловдивско, скандират "Убий го"
Снимка: Dnes.bg

Четвъртокласници се биха в час, а докато гледат, техни съученици скандирали: „Убий го!”

Видеото с боя в училище се завъртя в интернет. На него се вижда как хлапета се млатят, докато техните съученици ги зяпат. Инцидентът е станал в училище „Св. Св. Кирил и Методий” в село Войводиново край Пловдив.

Чуват се и имената на участниците в мелето - Милко и Димитър.

„Бой, бой, бой! Убий го!”, крещят момчетата, които наблюдават побоя. Някой от тях продължава с насърчаването на момчето бияч. „Туширай го във врата и ще го убиеш”, съветва едно от децата. „Недей, ще го убиеш във врата”, контрира друго момче.

„Децата скандират и „Бой за жени”. Явно конфликтът е породен от момиче.

Грозната сцена продължава около 6 минути, докато в боя не се намесва учителка.

„Според мен няма насилие, защото не са подадени сигнали, просто са си направили клипче за интернет”, заяви за Dnes.bg директорът на училището Мариана Симеонова. Тя заяви, че са разпоредени проверки, но родителите на децата не си вдигат телефоните.

„Дали това, което се вижда от кадрите, е насилие, ще се реши на извънреден Педагогически съвет”, каза още директорът на школото.

"Лично аз видях клипчето и сигнализирах инспектората по образование, подобно поведение в час е недопустимо”, коментира кметът на Войводиново Анастас Димитров.

Днес след часовете при директора на училището ще бъдат извикани двете деца за изясняване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да и понеже дечицата в начлен курс са едни невинни агънца , за да не ги стресираме, няма да им пишем двойки ......та те се псуват и търкалят като дърти каруцари, и са по- наясно как се правят бебета от самия учител....... кой болен мозък пише новият закон за образованието ?
17
2
 
8
 
! Отговори
Голям праС преди 9 години
И ние като деца се млатихме много точно в тази възраст. До 4-ти клас минимум по 1 път седмично имаше бой и това е само в моя клас. След това от 5-то до 7-ми клас се е случвало 2 - 3 пъти на срок да се сбие някой в училището (подчертавам в цялото училище, не само в моя клас). В гимназията за 5 години видях само 2 такива случая. Според мен е напълно нормално децата в тази възраст да се боричкат, няма нищо необичайно или сканлано и фрапиращо. СМЕШНИ РЕПОРТЕРИ!!!!
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвсем нормално за чалго-ценностите. Какво ревете. Те и родителите им така в двора.
15
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Още ли не си е заминала директорката? Е колко време им трябва. До края на деня не остава много,хайде да и връчват заопведта за уволнението.
14
3
 
6
 
! Отговори
... преди 9 години
До ...Стига редактирахте, бе, пълният ми коментар беше:Тъй то, тоя който не се чувства мъж иска да се докаже, че е мъж като се бие за щяло и нещяло. А дълбоко в душата си искат х*й.
13
2
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Тъй то, тоя който не се чувства мъж иска да се докаже, че е мъж като се бие за щяло и нещяло.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нема проблеми викате? После същите тия ще вилнеят по улиците. А къде е бил дежърния учител се пита?
11
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
новото поколение гаменчета :)проблема не е в това че са се сбили, а че коментиращите не виждат нищо нередно, т.е. идиотщината в Бг почва от възпитанието в къщи
10
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подражават на ненаказуемите, недостижими батковци мутри. Искат да са като тях. Простащината е завладяла цялата държава. За мое голямо съжаление този народ се управлява само с тоталитарен режим.
9
6
 
12
 
! Отговори
Нск преди 9 години
Няма го даже присъствието вече на учителя в междучасия,на двора...че и в час!Пълна анархия!Директорите и заместниците им по цял ден стоят на топло в кабинетите си и не упражняват никакъв контрол!В новия закон да се запише:"Тези лица да соят в кабинетите си само след приключване на учебните занятия!В останалото време да бъдат в часове/свои или за контрол,в коридорите и на двора ,когато децата са там!"Ще видите тогава дали в училищата ще има поне едно извращение!Уверявави -не!
8
14
 
8
 
! Отговори
Голяма драма? преди 9 години
Деца в четвърти клас са, няма такъв който да не се бил поне веднъж в училище
7
2
 
29
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Виаги е имало бой в училището между децата , но не помня да са "Убий го " -това е проблема!
6
4
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
децата се раждат нормални, природата им е заложила всичко както трябва да е. после толерастите подменят "грешните" изначално заложени у човека черти с "правилни" толерастки такива. резултата е хленчещо и неоправно население, чакащо държавата (заместник на възрастните) да му решава всички проблеми, сипва зоб и да го варди от всичко.
5
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сефте деца се сбили или направили някоя щуротия, това са нормални неща, лафа "от играчка плачка" не е от вчера
4
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен няма насилие, защото не са подадени сигнали, просто са си направили клипче за интернетДали това, което се вижда от кадрите, е насилие, ще се реши на извънреден Педагогически съветЪм. Тоя луд ли е? Костюм на луд ли носи? Не, драги тука трябва прокуратурата да се намеси, е'м ти и педагогическия съвет.
3
10
 
13
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Tova se naricha detstvo.nue se biehme vseki den.problema e ako ne porasnesh i go pravish sled 18
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
диви селяни
1
22
 
17
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
само зубрачите не се бият в училище