Тръгвайте на път с автомобили, подготвени за зимни условия

Затворени за движение са Троянският, Златишкият и Върбишкият проход
26 дек 2014 21:36, Елка Василева
22
Тръгвайте на път с автомобили, подготвени за зимни условия
Снимка: архив, Булфото

Утре пътуващите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, съветват от АПИ.

Прогнозата на синоптиците от БАН е за превалявания от сняг в Северозападна и Северна България, като през нощта те ще обхванат по-голямата част от страната.

Шофьорите, на които утре им предстои пътуване в Северозападна България - проходите "Петрохан", "Витиня" и останалите високопланински пътни участъци, да предприемат пътуване само с автомобили, подготвени за зимни условия.

Затворени за движение на всички видове моторни превозни средства са проходите "Троянски", "Златишки" и Върбишки".

Агенция "Пътна инфраструктура" препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Kaloyan преди 9 години
С две думи оставете си BMWтата вкъщи...... :D
18
2
 
5
 
! Отговори
ebb преди 9 години
вие по-добре почистете пътищата ,а не да търсите вината в хората ,защото е срамота да слагам вериги при първия а може би и последния сняг за тази зима,все пак не сме аляска
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за пореден път зимата ни изненада
16
0
 
10
 
! Отговори
flameone1 преди 9 години
До Коледа 2014Доообре Коледа,и тука в София ни затрупа вече!;-)привет на северна БГ,палете камините и .....свинско и винско!
15
0
 
4
 
! Отговори
flameone1 преди 9 години
Ми ся,некой да има с лопата да услужи?
14
5
 
19
 
! Отговори
силистра преди 9 години
В Силистра е жега,хората вече махнаха печките и се готвят за пролетта,утре ще бъде плюс 30 градуса.Идвайте тука и се наслаждавайте на топлия слънчев ден.
13
3
 
15
 
! Отговори
><><> преди 9 години
Yре пътуващите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, съветват от АПИ.Blagodarq za syveta.A az iskam da posyvetvam sushtata agenciq oshte sega da izlqzat i da obrabotqt(dokato ne e navalqlo) putishtata s neobhodimite preparati(kakto se pravi v 'belite' durjavi) zashtoto SME IM PLATILI ZA CHISTI PUTISHTA!!!
12
10
 
7
 
! Отговори
Мавродиев преди 9 години
В България на доста хора, снегорините трябва да им заместят зимните гуми, че стуват пари. Как пък за 30 години не закъсах никъде. Не крам джип!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СОЦИАЛНИ ГРИЖИНАЙ ВЕЧЕ кюрдски(турски)
10
4
 
20
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Да предупредя *** като оня дето се беше качил на "троянския" в големия сняг.***, не минавайте през проходи затворени още октомври.Бойко този път не "Фарове" ми накладки на 1000 километра ще ви задължи да сменяте.Вашите кретенски изпълнения им дават кураж,да ви гласуват поредната хранилка-лапачка под формата на загриженост за вашата сигурност!!!НА практика такава няма, а жажда за пари и алчност!!!А жертвите, кучета ги яли.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
коментарите за Цариградско са глупости... току що се прибирам сняг като сняг... снегорини има на възловите места и то не по един, забравихме какво е зима!!!
8
4
 
25
 
! Отговори
Evropeec преди 9 години
И в Дианабат е зле ситуацията . Живея в блок, който гледа към улица . От 20 минути си пуша цигари на терасата , и не виждам нито един снегорин да мине. Пътя е чисто бял. Е, нищо де, нали искахме сняг. Айде да му се радваме, а да не гледаме Фъндъкова , Куневица, Местан или който да е !!!
7
6
 
7
 
! Отговори
Пешо Србино преди 9 години
До Иво: Ела да видиш на Цариградско какво е - пълен хаос. Само че има по някой друг снегорин михаващ
6
3
 
26
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
пълен резервоар, 5л вода, хранителни барчета, и одяла, или не тръгвайте
5
16
 
13
 
! Отговори
Иво преди 9 години
В София е страшно!!! В Бояна пътищата са непочистени . Асвалта е бял...Къде е сега Фъндъкова с нейните снегорини??? Повярвайте ми утре в София и в цяла България само за снега ще се говори и че е станало бедствие...
4
2
 
3
 
! Отговори
4ISTA4 преди 9 години
oshte ot ytre zil 131 e gotov za po4istvane na patishtata - badete spokoini
3
0
 
15
 
! Отговори
popolka преди 9 години
yvazaemi kolegi zivota ne e bezna4enie ne karaite kato lydi v loshite yslovia i imate tarpenie kam tezi deto sa s po 10-15 godishni aftomobili pret vas !!!!
2
4
 
11
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Най-важното е тирове да не пускат повече тази година,че правят
1
1
 
64
 
! Отговори
Коледа 2014 преди 9 години
Преди около час започна да вали сняг в района на Белоградчик,Димово,Рабиша ( на 45 км от Видин - Северозападна България.Да знаете ако идвате насам,че вече има сняг.И си вали без изгледи да спре.Утре ще има и снежна покривка.Весели празници на всички и внимателно на пътя ! Без значение сами или пълна кола - носим отговорност за живота на близките ни.Качвайки се да ги возим,те ни гласуват доверие.Сещайте се за това винаги щом тръгнете на път !