Кола се преобърна на „Тракия”, шофьорът карал бързо

При инцидента няма пострадали, водачът се отървал с глоба
1 мар 2015 18:16,
16
Кола се преобърна на „Тракия”, шофьорът карал бързо
Снимка: архив Булфото

Шофьор на автомобил се преобърна с колата си на 121 км от АМ „Тракия” в посока София - Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от „Фокус”.

Причина за инцидента е високата скорост, с която водачът е карал. Заради нея той е загубил контрол над управлението и се е преобърнал.

При инцидента няма пострадали.

Съставена е глоба на водача. Движението в района на инцидента се осъществява при нормални условия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
120 км, това ми звучи да е Пазарджишка област , където пътят е по-зле от селски път, има си и дупки и всякакви екстри, прекръстваш се 3 пъти и минаваш.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно платното там изхвърля извън пътя, ама нашите велики катаджии не пишат акт на Агенция пътища, а пишат акт за несъобразена с пътната обстановка скорост. То тази магистрала на много места в продължения на километри те "изхвърля" от пътя или те дърпа настрани без предупреждение, поне да слагаха знаци по трези места, ама и тва за тях е много тежка работа, но инак не се свенят да искат по 10 стинки толтакса......
4
0
 
11
 
! Отговори
diri преди 9 години
КОЛКО е била несъобразената скорост? Да не би да е било несъобразено животно на пътя?!?! На въпросното място изскачат какви ли не заради рехавата оградка и на мангистралата се появяват зайци, диви прасета и какви ли не други, ама в акта пише "несъобразена скорост"! Как пък не! Несъобразена с зайците и прасетата!
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че колко бързо да е карал, нали е автомагистрала?
2
10
 
9
 
! Отговори
maxo_bg преди 9 години
абе всезнаиковци,що някой не каза с кви гуми е карал??? веднага ,Боко виновен ,магистралите лоши !! май по добре да няма магистрали !!
1
2
 
31
 
! Отговори
Ники преди 9 години
Явно не е само високата скорост,спомнете си три тира за три дена катастрофираха на същия участък,май и в платното има причина