Свлачище затвори изцяло пътя Асеновград - Смолян

Свличането е станало на километър преди разклона за Югово
15 мар 2015 15:06, Александър Попов
16
Свлачище затвори изцяло пътя Асеновград - Смолян
Снимка: Булфото, архив

Пътят Асеновград - Смолян е затворен изцяло заради свлачище, станало снощи на километър преди разклона на Юговско ханче, каза за БТА кметът на Асеновград Емил Караиванов.

Той съобщи, че на този път на територията на общината има още две свлачища - едното на самия разклон за Лъки и в подножието на Асеновата крепост.

Последното е малко, паднало е дърво и общината ще го отстрани, но останалите са ангажимент на Областно пътно управление, добави Караиванов. Всички автомобили се връщат още от Асеновград.

Още тази сутрин са изпратени там булдозери, които и в момента работят и очаквам в края на деня скиорите да се придвижат, каза в 24-та авиобаза "Крумово" премиерът Бойко Борисов. Това свлачище е огромно, около три хиляди тона, активираха се и много други, което показва как е строено преди години, а сега трябва ние да оправяме нещата, добави Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
... преди 8 години
За всичко е виновна бабата-отличничка от Смолян с 30 куб. пиратски дърва и другите дървосекачи.Тези хора май нещо не са наясно -горите са част от националния горски фонд и част от биосферата на планетата. Тези гори са жизнено-важни за екосигурността на планетата и ключов компонент от борбата с климатичните промени. Тези гори не принадлежат на енергийно-уязвимите и ***, нито на лицата, които искат да ги секат поголовно и да им ги раздават безпринципно. Ако искат помощи-да им дават водород
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Izsechenia ot prokletata choveshka raka balkan shte se svleche varhu selishtaat i shte pomete vsichko sas sebe si. Balkana shte se skrie pod voda.
14
0
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Този кадър наистина бе меко казано забележителен, на фона на постоянното говорене за чистотата на коритата на реките. Направо заформят язовирче.
13
0
 
3
 
! Отговори
ФЕС преди 9 години
До администраторите на ДНЕС.БГ, първо вижте какво е свлачище в разни видеа. До всички останали - гледайте и Вие, за да разберете дали причината за свлачищата е изсичането на горите!
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей сега видях как разчистват пътя; багерът юруш на камъните и - в реката. Утре пък реката ли ще чистите бе, ***? Оная *** дето "лично ръководи", тя ли го е взела това гениално решение?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изсекохте горите, хайде сега ручайте жабетата!!! *** народ, алчни политици. Да дойде да ви оправи за 800 дни мадридския крадец- и той сече гора като за световно.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо да асфалтират върху свлачищата Оставка на лудия конник лиляна павлова
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако до утре вечер, такъв натоварен път не бъде отворен, Лиляна Павлова и Лазар Лазаров трябва да бъдат изгонени със шутове от постовете, които заемат! Нали началника им все повтаря, че ГЕРБ все поемали отговорност...! Ами да си я поемат! Не става само с евтин пи-ар и дрънкане на празни приказки от мястото на събитието, пред камерите!
8
1
 
11
 
! Отговори
мрънко преди 9 години
Пък този хан Аспарух глей сега каде ще намери да направи държава сега аз Бойко тря да му оправям нещата
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ТИКВАР!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре чее ГЕРБ иначе гаргите 6тени изядът.Апък ако нее Боико Сидеров 6тее фуурер ако ра6ан ни налапа.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо да се укрепи или взриви и разчисти от година-две имаше светофар на пътя,преди разклона за Лъки???Страшно решение.Да затвориш едното платно и да сложиш светофар,като при ремонт.Къде е сега Сергей Местан Варадеров Оришарков за да каже как е взето това уникално в света решение?
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България вече 25 години няма производители. Само търговци и крадци. Социализма какво построи-това беше. Измине ли му времето - и него няма да го има. За четвърт век затрихте една 1300 годишна държава. Това което демокрацията стори вековете робство и войни не успяха. Факт
3
3
 
11
 
! Отговори
11 преди 9 години
" което показва как е строено преди години, а сега трябва ние да оправяме нещата, добави Борисов. "Ами като искаше властта, да не си мислил че само баклава ще ядеш? Ако не можеш да се справиш с проблемите ....чупката!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ся Цветелинчето как че изпраща и приема туристи у Пампорово ???
1
1
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Кво шъ праим сега в Кривунделово,като свърши асеновграския Мавруд;трябва да повикаме Батман,да ни...достави.