В Севлиево задържаха мъж, издирван в Европа

Извършвал множество кражби в Австрия
31 мар 2015 12:53,
4
В Севлиево задържаха мъж, издирван в Европа
Снимка: архив Булфото

Полицията е задържала 45-годишен мъж от Севлиево, за когото има издадена европейска заповед за арест заради извършване на множество взломни кражби на територията на Австрия, съобщиха от МВР.

Задържането е станало вчера сутринта на улица "Орловска" в Габрово. Мъжът е бил обявен за международно издирване чрез Шенгенската информационна система.

За задържането му са уведомени Окръжната прокуратура в Габрово и дирекцията "Международно оперативно сътрудничество" към МВР.

Предстои да се предприемат действия, съгласно Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест, информираха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
да го връщаг в австрия защото в българия ще го пуснат и ще започне да крадеи убива
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В Севлиево задържаха мъж, издирван в Европа".Това е станало в Габрово, на улица "Брянска". За да има логика, Габрово трябва да е квартал на Севлиево, а "Брянска"- малка уличка в този краен квартал. Информация на ниво.
1
2
 
9
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
нали не сме в "Шенген" защо изпълняваме тяхни заръки, или то е част от някакъв пред пресъединителен пакет със споразумения. И искаме или не искаме сме вътре в кюпа, за по нататъшно източване на каквото им падне.