Кучета нахапаха две деца в Сливен

Дете на година и осем месеца пострада на детска площадка
25 апр 2015 21:55,
101
Кучета нахапаха две деца в Сливен
Снимка: Архив Булфото

Две деца са били ухапани от кучета днес в Сливен, съобщиха от полицията пред "Фокус".

Дете на година и осем месеца било ухапано на детска площадка в кв. "Ново село". Кучето се втурнало към топката, с която играели децата. Свидетели на инцидента записали номера на колата, с която отпътували кучето и неговият собственик след инцидента. Според очевидци, колата била с ямболска регистрация.

Мъжът заявил, че кучето не е негово, а само го разхожда. Въпреки това му е бил съставен акт, а животното е било прибрано от специализирана организация от Ямбол.

Нахапаното дете било прието в болница с повърхностни рани, но освободено по-късно.

Същия ден е било нахапано и 8-годишно дете от село Ичера. То е било ухапано от бездомно куче в местността "Моллова гора". Детето е оставено за наблюдение в областната болница в Сливен с повърхностни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 35 и 36Можеш да си и по-елементарен. Има надежда в теб! Знам че можеш и по-кухо да се изразиш!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не пречете на кучетата да нападат и ядат хора, и така да доставят щастие на хилядите кучелюбци в България, за които човешкият живот е като ширпотреба за по левче. А за нас урока е ясен - ако искате да убиете някого използвайте куче. Не ви трябват никакви наемни убийци и пищови. Даже след това виновна ще излезе жертвата.
10
2
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Тодоре, ДПС ви управлява наистина сега! Ашколсун Машааалаааа!Толкова с теб!
9
2
 
5
 
! Отговори
Тодор Кирилов преди 8 години
До АТАКИСТВсички атакисти са ***!!!Аз също бях *** доста години!!!Преди да разбера,че сидер ага работи за и само в интерес на Турция!!!Русия му давала пари :).Стига глупости,моля ви се!Ако Русия иска тази *** да се издигне,стига само Путин да се срещне с него и това да се тиражира че Путин го подкрепя и тоя ще е премиер,президент,какъвто си пожелае в България.Путин,тоя *** изобщо не го познава!!!От както прати ДПС да ни управлява,изобщо не искам повече да разсъждавам в тая посока
8
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 29Бай Тодоре, мен намесваш ли сред глупаците? Много държа да зная!
7
1
 
4
 
! Отговори
боц преди 8 години
Ястребчо, ти си турчин, в това няма нищо странно, обидно, а и нищо с което да се чувстваш (по-горен)от който и да е българин.Въпросите ми са :Ти български гражданин ли си?Ти за просперитета на България ли работиш или за просперитета на Република Турция?
6
1
 
6
 
! Отговори
Тодор Кирилов преди 8 години
Ястреба е един обикновен долнопробен провокатор а вие му се връзвате!По коментарите му става ясно,че тоя човек за нищо друго не става,освен да дразни!!!Жалко,че се намират ***,които му се връзват!!!Сега турчин,българин :),човека е асимилиран вече!!!Пише на Български,мисли по Български и се заяжда също така.Чист Българин ако съдя по коментарите,само дето още не го е разбрал,че ние им асимилираме нацията.Те затова вече турците не гласуват за ДПС!!!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде кучкарите, къде сте сега?! Аман от малоумие и развъждане на ***: Ако не ги хранехте и не се занимавахте с тях, нямаше да ги има по улиците. Да вземем и слонове, и жирафи, и антилопи да си отглеждаме по улиците по тая логика? Същевременно сме на ПЪРВО МЯСТО ПО БОЛНИ ОТ КУЧЕШКА ТЕНИЯ В ЕВРОПА. Направо супер!
4
0
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 23Ястребовский, нещо даде на заден в нападките си, като настана време да се защитаваш нескопосано некадърно, а?Колко си плосък и елементарен не е истина!
3
0
 
1
 
! Отговори
Гадорян преди 8 години
Тцтц е поне си откровен Ястреб ефенди. Но не си прав. То си е до човека. Всяко стадо си има ***. Ей на , един уж приятел ми сваля генералшата. Тя ми каза току що. Ми блок на телефона и Сбогом. Без разправии и прочее глупости.
2
4
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 8 години
Те кучетата най обичат оперени ястребчета мухахаха
1
17
 
5
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
Пък аз си мислех, че българите дори кучетата ги не ядат! Един път и аз да сгреша! ;-)