Нова трагедия на пътя: Шофьор уби дете и избяга

Полицията издирва автомобила по описание на свидетели
Обновена: 2 май 2015 19:05 | 2 май 2015 15:54,
154
Нова трагедия на пътя: Шофьор уби дете и избяга
Снимка: архив Булфото

Нова ужасна трагедия по българските пътища. Шофьор блъсна и уби дете на осем години и избяга от местопрестъплението.

Инцидентът е станал в Бургас - на околовръстният път за Созопол между езерото Вая и квартал „Акациите“ около 13,40 часа, съобщи bTV.

Още по темата
В момента полицията издирва шофьора и автомобила по описание на свидетели.

Пред "Фокус" директорът на КАТ - Бургас Иван Ишкиев съобщи, че загиналото дете е от ромски произход. То е пресичало неправилно пътното платно.

Това е поредната кървава история на пътя, която отнема детски живот. Преди няколко седмици в Панагюрище бе пометен на пътя, докато караше колело, 6-годишният Петьо.

Той стана жертва на 44-годишния Цветан Пъков, за когото в последствие се разбра, че често карал с превишена скорост, предизвикал е множество инциденти, но не е наказван нито веднъж.

През лятото, в Бургаско, на пътя за Малко Търново пък граничен полицай се качи на тротоара с автомобила си и уби на място 11-месечно бебе в количка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз също съм бил дете , етнически българин съм, макар и да ме е срам да си го призная, четейки коментарите на социопатите под мен. Да, и аз като дете пресичах неправилно и си играех покрай жп линията, и замерях колите с всевъзможни неща, защото бях глупаво дете, ако това е престъплението на покойника във вашите очи, така да бъде. И да, аз също имах родители и не - те не бяха виновни за глупостите ми.Мир на праха на детето, чийто живот, мечти и бъдеще бяха отнети.
25
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фактите показват, че от местопрестъпление бягат само крадливи дскомунисти,прости милиционери,загубеняци бизнесмяни,нагли зидар-паляци разни и тези ***. Все такива които са над закона.
24
0
 
8
 
! Отговори
до 25 преди 8 години
Защото пък българите хич не газят деца - ама нито едно да знаеш.
23
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В боколандия убийствата на деца по пътищата и не само са ежедневие.
22
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато дете под 10 г. е оставено без надзор, като онова бебе на 1,5 г. или като това , трябва отговорността да бъде споделена - виновен да е не само блъсналият го шофьор, но и родителите. В случаи като този на родителите не трябва да се присъждат обезщетения, а дори да лежат в затвора. Така ще ги отучим да си хвърлят децата пред колите и после да рекетират шофьорите.
21
0
 
37
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
Три ленти в едната посока,крайно крайно опасно място,абсолютно забранено за пресичане.
20
2
 
36
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Кой нормален човек ще пресича там, четирилентов път разделен с мантинела, разрешена скорост 80 км/ч!???
19
0
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
deza pod 12 godini ne mogat da sa na patia bez pridrujitel
18
11
 
9
 
! Отговори
edin преди 8 години
Децата нямат спирачки!!!
17
44
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
я стига сте се делили бе,всички сме еднакви-Писна ми на * от това делене-
16
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя верно, ако го бяха добарали щяха да го счупят от бой, което всъщност е нормалната реакция като някой ти убие детето.....
15
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да питам ли какво прави това дете само на пътя? И да питам ли дали родителите или роднините не са му казали да се разхожда по пътя, та някой шофьор да го бутне и после да могат да го изнудват за пари?Жал ми е за детето, не оправдавам шофьора, ама в крайна сметка ако сами не се пазим поне малко (и децата си), няма да има кой да ни опази
14
4
 
42
 
! Отговори
Петър преди 8 години
Друг е въпроса че всеки си пресича където иска..веднъж една бабка пресече на 10 метра от пешеходната пътека при положение че в едното платно имаше задръстване и тя изкочи от колите.Карах с 40 и аз самия не знам как избегнах инцидент,разбирате ме колко ядосан бях и използвах класнона за да не излея словестно това което чувствах,при което се намеси проверяващ полицай и ми написа акт за неправилно ползване на клаксона.....Аз спрях но утре можеби, някой,някъде няма да може , и тогава?!
13
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо това дете не е научено от родителите си как се пресича правилно улица?! Защо ги раждат и ги захвърлят и което оцелее, оцелее... и другите трябва да ги пазят, цялата държава трябва да ги пази, така ли, а те да не спазват никакви правила!!!
12
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам има масова липса на сиво вещество. Детето е ударено със скорост, която предполага, че шофьорът едва ли е видял етноса на детето и цвета на кожата. Утре вашето дете може да бъде отнесено по същия начин.
11
3
 
12
 
! Отговори
Sisi преди 8 години
Защо държавата и респективно управляващите не взимат адекватни мерки срещу войната по пътищата?????
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5, самото общество си го докара. Простотията не може да бъде наложена на умни и мислещи хора. Ако ти си мекотело и могат да ти налагат подобни неща и не си контролираш тези, които си избрал и ти го налагат - да, тогава резултатът е налице. Общество, което не си генерира само политиците и не ги контролира по най-брутален начин е обречено да загине.
9
4
 
25
 
! Отговори
me преди 8 години
Очевидно е, че има проблем със спазването на ограниченията на скоростта и не мога да разбера, защо от КАТ не сложат по една патрулка с радар да се мота из кварталите, за да може поне там да се спазват ограниченията. Някои си позволяват да карат с по 80 в малки квартални улички, където се мотаят деца. Децата не винаги пресичат правилно, затова са деца. Може да тича след топка, да е с колело и т.н. Човек не може да предвиди кога някое ще му изкочи, но ако кара бавно поне има шанс детето да оцелее
8
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Избягал е, защото ще се съберат питиетата и ще го претрепят, преди да се разбере кой всъщност е виновен.
7
16
 
11
 
! Отговори
Х преди 8 години
Избягал,но като го хванат ще си признае и ще го осъдят условно-според тъпите български закони.