Видин не е сам. Асфалтирани дървета и в Харманли!

Хората настояват да бъдат разрити, общината – мълчи
3 май 2015 13:20,
53

Снимка: Булфото

Вече четири месеца дърветата на ремонтираната улица "Васил Левски" в Харманли стоят плътно асфалтирани.

Ремонтът на улицата завърши през последния месец на миналата година, когато се асфалтираха и тротоарите, съобщи Булфото.

Още по темата

Въпреки настояванията на гражданите, общинската управа не е взела мерки да освободи жизнено пространство за растежа на дърветата. Без влага те ще да загинат или ще разбият асфалта, което е лошо и в двата случая, настояват хората.

Подобен случай бе регистриран преди седмица и във Видин, където стана ясно, че за "сивите" дървета видинчани са си платили 5 милиона лева, тъй като са попаднали в проект за реновиране на тротоарите.

В асфалтовия капан са се озовали около 50 дървета, които са на около 30-40 години и се намират на на улица "Цар Александър Втори".





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност във Видин има още доста дървета асфалтирани така - от миналогодишния "ремонт".Тях обаче няма да ги оправят - ще оправят само тези, за които се вдигна шум.Фрапиращо е че общината е похарчила 5 милиона лева за този "ремонт".Тротоарите по въпросната отсечка стояха разкопани и разорани сигурно 2 месеца, през които буквално НИЩО не се правеше (под прозореца ми е, та се вижда).Изведнъж ги асфалтираха ударно за няколко дни, и виждате резултата.Кой е отговорен?
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... а днес.бг печелят приза за най-уникално тъпо заглавие на "статия", без конкуренция! :)))
18
5
 
21
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 8 години
vesko02 миришеш много лошо на червен ***. Затова нямаш място между нормалните и културни хора. Асфалтирайте си ако искате и главите, това си е ваша работа . Никой не желае да спори с прости и необразовани хора . Попитай защо Станишев избяга в Брюксел , от такива простаци като теб .
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тука не ти трябва вожда, тука простотията се е настанила по българските земи, да се вършат такива неща. то, ясно че трябва да се намесва държавата, обаче какво да кажеме за тия дето го вършат това извращение с дърветата.
16
2
 
23
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Тъпотията трайно се е настанила в управляващите кратуни,дори самият вожд не може да помогне в случая
15
4
 
24
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 8 години
Другари нали асфалт не се яде . Вашите кметове почнаха да асфалтират всичко и навсякъде. Да не би Позитано 20 да са пуснали друга опорна точка , че повече асфалт значи повече пари в джоба на кмета , а от там може и да остане и за Позитано 20 . Ай гиди мушмороци...и...и
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жална им майка на пешеходците, дърветата, и къщите които се намират на ПЪТНОТО ПЛАТНО след Ремонта
13
5
 
24
 
! Отговори
социолог преди 8 години
В северозападналия район Видин , Монтана , Лом , Мизия , Враца и т.н. е нормално кметовете да са от най ретроградната партия БСП и избирателите да са недоволни , но на следващите избори пак си ги избират , защото са си лика прилика . Затова живейте си в миналия век и в беднотията и простотията . Никога няма да достигнете София, Пловдив, Бургас , Варна , Русе и много други градове .
12
1
 
37
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Тая настилка е толкова опасна през зимата,че и най големия ***,ще го разбере!От тротоара и си на пътното платно за един миг.Парите за плочки,полагането им-скъпо било за фирмата изпълнител.По малко ще открадне.От десет години работя на такива фушльовци и съм се нагледал на всевъзможно безобразие.Видят ли държавни пари и обезумяват от алчост.Не смееш да кажеш нищо,защото веднага си изгонен от работа.Нашите управници и идея си нямат какво се случва по строежите на пътища.
11
0
 
46
 
! Отговори
тцъ тцъ преди 8 години
Е извинявайте, ама това не е от безпаричие - това е от тъпота, мързел и мърлящина!
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се сезира Грийн Пийс за дърветата унищожени от правителството на ГЕРБ !!!Освен това има и ГЕНОЦИТ спрямо ХОРАТА !!!Тука вече може да се оплачем на ПАПАТА или арменският поп ...
9
2
 
25
 
! Отговори
До Социолог преди 8 години
Уффффф пък те щото Кметовете от Герб си Оставиха Ръцете
8
6
 
23
 
! Отговори
социолог преди 8 години
Навсякъде където има кметове от БСП е това безобразие. Мислят само за кражби и просотии. А техните избиратели са свикнали 50 години да ги дерат и щавят но да са от БКП-БСП. Хвала на такЪви избиратели. Живейте си в мизерията и простотията вие сте си виновни .
7
1
 
22
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
и това са управляващите :)
6
2
 
32
 
! Отговори
Б.Борисов преди 8 години
Това си е кражба на пари !Около дърветат а трябва да има бордюри за 50 дървета са 200 метра по 10 лева са 2000 лева.Освен това някой ще трябва да ги постави 300 лева за 5дена работа стават 2500 лева с труди материали лепила,цименти.Тук кражба на 2500 там 1000 и после проектите са реализирани от ГЕРБ !!!
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** работа по е лесно да се асфалтира де що има от колкото да се опънат Бордюри и Алей както Подобава
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КУМОНИСТИЧЕСКА РАБОТА И НА ДВАТА ГРАД КМЕТОВЕТЕ СА НА БСП ЕДНО ВРЕМЕ ПО ТОШОВО ПРАВЕХА СЪЩОТО И СЛЕД ВРЕМЕ КОРЕНИТЕ НА ДЪРВЕТАТА ИЗБУТВАТ АСФАЛТА И СТАВА ГРОЗОТИЯ КАТО МАЯ М. И САМАТА ПАРТИЯ.НО ПЪК ПАРИТЕ СИ ГИ БИВА ЩОТО НЯМА КОЙ ДА СЕДНЕ И ДА СМЕТНЕ ТИЯ МАТЕРЯЛИ РЕАЛНО КОЛКО СТРУВАТ НЕ ПО ДУКОМЕНТИ .ЕДИН ТОН АСВАЛТ Е 200 ЛВ.
3
2
 
22
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Не са виновни фирмите, защото те работят по плановете, които са им дадени.
2
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така "работят" фирмите на асфалт паша и най великият хидролог в света(и не само)
1
4
 
42
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
Познайте кой е казал: "След като асфалтирам България, започвам да асфалтирам Черно море."???