17-годишна твърди, че е пребита от кметски син

Случката се разиграла на 10 май в кюстендилска дискотека
15 май 2015 09:25,
61
17-годишна твърди, че е пребита от кметски син
Снимка: Нова тв

17-годишно момиче от Кюстендил твърди, че е пребито от бизнесмена Димитър Терзийски, който е син на кмета село Шишковци.

Моника Георгиева е приета в безпомощно състояние в на 11 май сутринта в болницата в града. В момента състоянието й е стабилизирано. Пострадала е и най-добрата й приятелка, но тя не желае да коментира случилото се.

На 10 май 17-годишната Моника и приятелката й Христина отишли в дискотека в града, за да празнуват рожден ден. 22-годишната Христина е придружител на непълнолетната Моника. В късните часове на нощта, в дискотеката, заедно със съпругата си, пристига 38-годишният кметски син Димитър Терзийски.

Моника твърди, че приятелката й Христина има едногодишна връзка с женения Димитър. В нощното заведение между двамата възниква конфликт и мъжът й посяга. Резултатът - и двете момичета са жестоко пребити.

"Мисля, че той беше употребил голямо количество алкохол. Той налетя първо на нея, точно затова  е счупен пръстът й. След това когато отидох до тоалетната, той дойде след мен и когато ме видя започна да ме удря с юмруци, главата ми удряше в мивката. Помня, че след това паднах на земята. Започна  да ме рита в главата и след това като се събудих в локва кръв, явно съм изпаднала в безсъзнание", спомни си Моника. 

Тя е открита в безпомощно състояние от един от охранителите и от управителя на дискотеката.

"Той след това е казал на приятелката ми, че тя ако е била в тоалетната, тя е щяла да е на моето место", добави момичето пред Нова тв.

Два дни след побоя Димитър се обадил на Моника, през телефона на  Христина. "Пожела ми бързо оздравяване, съжалявал много. Той дори и не помни колко ме е удрял, защото е бил много пиян", обясни Моника.

"Набеден съм. В момента тече разследване. След като приключат нещата, ще се види аз ли съм бил, не съм ли бил аз, тя бита ли е не е ли бита. В дискотеката имаше много хора, аз бях с жена ми. Има камери, нека да се види как сме се забавлявали", коментира самият Димитър Терзийски. Той отрича и да има връзка с Христина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО това момиче не каже с какво толкова го придизвикаха че да яде този бой, показва неговите действия ,те са видни, ами нейните нищо незнаем
16
4
 
12
 
! Отговори
Гербаджийска... преди 9 години
... простотия!
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фактът, че 17 годишно момиченце ходи по дискотеки и се занимава с 38 годишни мъже, вместо да заляга над учебниците вкъщи и да се готви да става студент, говори достатъчно красноречиво, че момичето не е читаво.
14
3
 
12
 
! Отговори
До 26 преди 9 години
Ти трябва да си кметският син - нищо вярно няма в написаното от теб. 17 годишните отдавна не си играят с кукли. Отишла е в дискотеката с 26 годишна придружителка, а не с 38 годишния както лъжеш. Дали момичето е читаво или не, не може да знаеш, освен ако лично не я познаваш. Защо я защитаване ли? За да няма такива като теб.
13
3
 
1
 
! Отговори
Ei преди 9 години
Кмета е патриот такиг са им методите им
12
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
17 годишна, тя трябва още с кукли да си играе, а не с други неща. Какво прави 17 годишно момиченце в дискотека с 38 годишен мъж ? Явно момичето също не е читаво. Защо я защитавате ?
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Демократ в действие ....
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кметският син ли вее. Поредният самозабравил се селски ***!
9
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако си живял като ***, свършваш като ***. Ако оживе, следващият път тази малка , ще си избира по-добре мъжете. Това да й е за урок!
8
4
 
19
 
! Отговори
Селянин преди 9 години
Язе ако не млатнем жената денем, вечер че ме пита да не съм и сърдит!
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде , пак не помнят , не знаят къде са .... Кат му разпорят **за в затвора ще се сети
6
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 11 Всеки е свободен да ходи където си пожелае и с когото си пожелае , да вярно , но има едно нещо че, трябва да имаш въспитание и държание при много хора , ако го нямаш това говори лошо за теб , а още по зле и за момиче
5
1
 
31
 
! Отговори
Бивш кмет преди 9 години
Кметът в селото или града е върховен жрец, господ и т.н. Съответно синовете са богопомазани и могат да правят, каквото си искат на тяхна територия. Та не очаквайте за този да има дознание, еле пък досъдебно производство.
4
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 5 ако си беше удома а не по барове след полунощ , нямаше да бъде бита , в една кавга има винаги двам, какви ли ги е ръсела , но предполагам че не е била и трезва , проста бъдещето на държавата
3
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бъдещите майки на БЪЛГАРИЯ , чалгарки
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бизнесмена Димитър Терзийски, който е син на кмета село Шишковци-------благодаря че ме информирахте за кметския син , сега ако може да напишете и къде се намира село Шишковци че ме мързи да гугля
1
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това момиче защо се излага , по добре несе показвай , какво търсиш до къните чесове на ноща в бар , и то със умъжени момчета , нещо с майкаси пари им трябват , ако такава снаха имам по добре дане бъде