4-годишната Теди спонтанно изтичала към Борисов

Бащата на детето е разочарован от негативните реакции на хората
Обновена: 23 май 2015 11:59 | 23 май 2015 11:49, Веселина Йорданова
342
4-годишната Теди спонтанно изтичала към Борисов
Премиерът и малката Теди. Снимка: Facebook

Снимка, на която премиерът Бойко Борисов вдига и целува 4-годишно момиченце от Бургас, предизвика много негативни коментари в социалните мрежи.

В предаването "Тази сутрин" на bTV бащата на 4-годишната Теодора – Румен Асенов, коментира, че е много разочарован от реакциите на хората.

Той опроверга твърденията, че е накарал момиченцето да отиде при Борисов по време на посещението на премиера в града тази седмица.

Детето спонтанно се затичало към него.

Текстът под снимката "Премиерът прегръща бъдещата кметица на Бургас” е шега, каза още бащата.

Румен Асенов призова да престанат спекулациите около тази снимка, защото влияят на детето.

Той уточни, че не е член на ГЕРБ, но гласува за партията на Бойко Борисов, защото е доволен от кмета на Бургас Димитър Николов и това, което той прави за града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
9
 
4
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 8 години
Според БКП-БСП никое дете няма право да се целува или да си играе с човек , който не е от тяхната партия. Народа обаче може спокойно да спи , защото няма никаква собственост освен една мизерна панелка. Всичко беше ограбено и народа избит през 1944 г. Сега тази задача беше възложена на ***. Никой да не си мисли , че МВР и Прокуратурата не могат да се справят с маргиналите. Всичко е умишлено за да има страх в хората . Хвала на такЪва партия .
96
15
 
9
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Ако някой гласува за някого само защото някакво дете се е затичало към него а той го е прегърнал и целунал.... Брей знаех че комунистите се неизчерпаем извор на злоба *** тази новина и го доказа. Голямото чудо е станало! Нищо чудно Станишко и всички ваши любимци от които получавате мокри сънища когато видят дете да го ритат с засилване. Така де за нищо на света да не се каже че по нещо заприличали на Бойко. А най сте ми симпатични когато плюете Бойко все едно тези за които гласувате са цветя. :)
95
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да направим така, че на следващите избори да не врязат Герб, Бсп, Дпс и други партии провалили държавата. Трябва да се гласува за нова партия. Затова е добре да се разгледат всички партии и да се прочете какво предлагат. Ако и новите ни провалят и тях да ги изринем и така докато не се намерят свестни, родолюбиви и грамотни българи.
94
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко е на всякъде. То всеки ден само него отразявате. Очевидно сайта трябва да печели.
93
0
 
4
 
! Отговори
Aliosman imamof преди 8 години
Nali Nashiat bog lyutfi mestan go globiha zashtoto praveshe piar s deca -sega i boko da gu globiat
92
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРИ ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ 75% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ГЛАСУВА, ЧЕ ИСКА БОРИСОВ ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН ПУБЛИЧНО И ЩЕ ВЪВЕДЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ САМО И САМО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!!!
91
11
 
7
 
! Отговори
социолог преди 8 години
Когато червените *** псуват и реват това е музика за ушите на народа , който обича и ще гласува за ГЕРБ и Борсов още минимум 15 години . Айде чао жалки хорица .
90
4
 
13
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
Слагайте ми колкото си искате минуси, но ние си имаме Премиер-Слънце! Кой друг премиер по света е бил едновременно: министър-председател, мъж на годината, художник на годината, филхармоник на годината, писател на годината, че и за футболист на годината беше номиниран.....
89
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До полиолигофренОтново цялата страна мина на разсрочено плащане и бартери,а ти ми говориш за успешен премиер
88
16
 
9
 
! Отговори
политолог преди 8 години
Ле ... ле ... мале , червения *** вече се е напил с евтина гроздова домашарка , защото Позитано 20 няма пари . Г-н Борисов е най добрия Премиер в България за последните 25 години. Ако искат другарите да го сравнят с Станишев или Орешарски без да пишат какво мислят .
87
6
 
11
 
! Отговори
Бай Спас преди 8 години
Дрогарю Борисов, извинявай, господин Борисов, аз съм вече стар и болен. Молим те, да дойдеш до наше село дето са останали 5-6 здрави и работни моми. Да им направиш по едно бебенце и да им осмишлиш живота. Така гените ти ще останат в наше село а и ще увеличим населението му. Така от село на село и от град на град ще решим проблема с раждаемостта. Интелектуалността ти ще се пръсне из страната и ще станем най-умните в света. Като се възнесеш един ден ще си наш Бог, Светлина и Бъдеще.
86
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩОМ МОЖЕ ДА ИМА 1 МИЛИОН *** ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДОКАЗАН ФИНАНСОВ РАЗСИПНИК НА БЪЛГАРИЯ ИЗХАРЧИЛ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 МИЛИАРДА И ВЗЕЛ 4 МИЛИАРДА НОВИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО ТО БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА!!!!!
85
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкото дете...Жертва на инфантилни родители с нездрави лични интереси.
84
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простите родители след години може да накарат детето и да преспи с импотент като ТОЗИ, само и само да просперират самите те.
83
2
 
12
 
! Отговори
абе,какво работи тоя преди 8 години
Строим,строим,всякакви бараки строим,а накрая пак сме най-бедните,още,ще строим и пак,ще си останем най-бедните,гербаджиите не могат да разберат,че идолът им има капацитет на общински кмет,и нищо повече,но какво да очакваме от гласуващата чалга
82
8
 
14
 
! Отговори
PSIHO-TRANS преди 8 години
samo Pedofil moje da celune 4 godishno dete
81
11
 
18
 
! Отговори
Пипнала е краста! преди 8 години
По-грозна инсценировка от това здраве му кажи!!!!!Целувката на най-големия доказан *** !!! все едно целуната от Дявола!!!!Родителите са за затвора за безстопанственост на детето им!
80
8
 
15
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
Дами и господа,Разбира се, че детето не е подучено от баща си, а е оценило по достойнство величието на Великия Вожд, Слънцето на Нацията, Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов и неговата единствно правилна вътрешна и външна политика,Човекът, прерязал хиляди лентички, Човекът, научил немците на израза "Шменти-капели" и т.н.т.
79
7
 
15
 
! Отговори
абе,какво работи тоя преди 8 години
Сега чакаме Бойко,да открие и градската тоалетна,а няма да се учудя,докато си ремонтирам банята,дали няма да изтъпани да пререже лентата
78
1
 
22
 
! Отговори
Жорко преди 8 години
Всичката ни Мара втасала, чешем си езиците за един не особено оригинален ПР. Това, което ми е важно, е не дали Бойко целува дечица, как и защо, а дали ще направи нещо за тяхното светло бъдеще. Годините си вървят, кога минаха 26, и като че ли нищо добро не се променя за въпросното бъдеще. Напротив постиламе на децата легло от кредити, увеличаващо се малкцинство от *** и внушение за безсилие на обикновенния човек.