БДЖ пуска предварителна продажба на билети за морето

Тя ще бъде в сила до 30 септември
1
БДЖ пуска предварителна продажба на билети за морето
Снимка: Булфото, архив

„Холдинг БДЖ” ЕАД въвежда предварителна продажба на билети за влаковете до морето през летния сезон, съобщават от железницата. Предварителната продажба ще бъде в сила до 30-и септември 2015 г.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да го удължава през летните месеци. По този начин „Холдинг БДЖ” ЕАД дава възможност на пътниците да планират предварително своите пътувания, своевременно да направят резервация за седящи места, както и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 20 дни преди самото пътуване, отчитат от БДЖ.

Предварителна продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната.

На пътниците, които желаят да пътуват в спален или кушет вагон, е предоставена възможност да закупят спално място 30 дни преди датата на пътуване. 30-дневният срок за предварителна продажба на спални и кушет места важи през цялата година.

Клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

Националният железопътен превозвач напомня на своите клиенти, че за определени влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В 21 век това се счита за екстра в бантустан! Боже, боже