Румънка загина при ПТП по пътя Плевен - Русе

Колата излязла от пътя и се блъснала в няколко дървета
15 юни 2015 11:56,
3
Румънка загина при ПТП по пътя Плевен - Русе
Снимка: архив, Булфото

Румънка е загинала при катастрофа по пътя Плевен - Русе, край разклона за село Пейчиново, съобщиха от полицията.

Сигналът за инцидента е подаден около 22.20 часа снощи.

На прав пътен участък автомобил "Фолксваген Пасат" с румънска регистрация, управляван от 54-годишния П.П., движейки се в посока Русе, напуска пътното платно и се блъска последователно в няколко дървета. В колата е пътувала и 51-годишна жена.

Пострадалите са били откарани с кола на Спешна помощ в русенската болница. Шофьорът е с фрактури на двата крака и е без опасност за живота. Возещата се на предната седалка жена е била приета с множество травми по тялото и главата. Въпреки усилията на лекарите, тя е починала по-късно в болницата от нараняванията си.

Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Хъм преди 8 години
до 1 и 2 ,или пък "мамалигарят" ще се окаже човешко същество и може да е било уморено, разсеяно и дори да е направило грешка, а пък една съпруга и майка вече няма да може да бъде със семейството си. Смотани са тея "мамалигари" безчуствени едни такива, не са тарикати като нас българските-мамини златни дето с 20 годишни гробници от боклучарниците на Европа си джиткаме безаварийно насам-натам, а ако немаме фарове, виждаме у тъмното.Нали бе чалгари
2
0
 
7
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Никога не съм видял кола с румънска регистрация да спазва ограниченията на скоростта по българските пътища! И резултата е налице!
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамалигарите сигурно не знаят,че в булгаристана фаровете спасяват животи.