Пътният ад продължава: Кола се обърна на "Тракия"

Шофьорката на автомобила най-вероятно е заспала на волана
Обновена: 4 юли 2015 18:00 | 4 юли 2015 16:58,
38
Пътният ад продължава: Кола се обърна на "Тракия"
Снимка: Архив Булфото

62-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа на магистрала "Тракия" между Нова Загора и Стара Загора, съобщава bTV. Инцидентът е станал около 13 ч. в отсечката в посока София.

Водачката на автомобила задрямала зад волана на 221 километър на магистралата. Колата излязла от пътното платно, влязла в канавката, разкъсала предпазната мрежа и се прекатурила по таван в близката нива.

62-годишната шофьорка е с тежка рана на шията, има и множество счупвания, а животът й е в опасност, съобщиха лекарите от старозагорската болница. Спътничката й се е отървала само с натъртвания. В очите и на двете жени има попаднали стъкла от автомобила.


Движението по магистрала "Тракия" не е спирано, защото колата се е обърнала извън пътното платно. Около автомобила, с пловдивска регистрация, до късно следобед бяха разпилени куфари и сакове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Тракиякатастрофакола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
"Русия никога без предизвикателство няма да посегне на България"Точно затова ще си измисли фалшиво предизвикателство, както направи в Кавказ и Украйна. Следващата жертва е Приблатика, а след това сме ние!Затова трябва да сме готови - иначе пак падаме под руско робство.
30
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
После говорете, че руски войски са обстрелвали Варна.Русия никога без предизвикателство няма да посегне на България.Ние сме братски народи.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Номер 29, недей лъжи! Тъкмо МВР министър Цветлин Йовчев забрани да се спират колите за проверка, а камерите ги забраниха пак по времето на вашето управление на Орешарски от вашият възпитаник Лозан Панов сега шеф на ВАС.Не си ли спомняш?!
28
2
 
10
 
! Отговори
Пенсия изкукуригала преди 8 години
Аз пък предлагам възрастта на която да се дава свидетелство за управление да се вдигне на 35 години. Тогава по голямата част от зелените кратуни узряват и стават по отговорни. Е да някои кратуни си зеленеят до края на живота си
27
3
 
16
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
Вулгаристанците са едни от най-големите простаци в света и в резултат на това са убитите по пътищата. Всеки е по-нахален и арогантен от другия и разбира се много голям майстор на пътя. И за това не е виновен нито Боко, нито крадливия цар, нито крадливия Доган, нито некадърния Станишев. Виновни сме си ние! А това, че някой търси вината в някой друг, а не в себе си доказва, че е тесногръд!
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много моля, неделните шофьори да не се изказват за светлините
25
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С идването си на власт ,Тиквата забрани на полицията да спира колите за проверка ,дори и при нарушения. Обявиха и снимките от камерите за незаконни . И когато нормалните хора предупреждаваха за повишаване на катастрофите и престъпността ,умните и ентелегентните се лигавеха и кефеха .Ей така ,законово, не се позволявя на Полицията да си върши работата ,т.е. да извършва перманетна-изпреварваща дейност за предотвратяването на катастрофи и смърт по пътищата . А и престъпления !
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нормалните държави са го измислили! от лявони дясно лироки аварйни ленти започващи с назъбен асфалт така като влезнеш в нея колата се разтриса силно и всичко живо се събужда. Но нали тук трябва пари да се крадът!
23
3
 
3
 
! Отговори
е преди 8 години
Един съвет към бате Бойко относно строителството на новите магистрали: На всеки километър да се правя ред дупки по цялата широчина на платното, за да се събуждат задрямалите шофьори.
22
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъпият си ти! Светлините спасяват живот.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве 13 какво значи пенции на 60 години - по новия закон се пенционираш на 65 години - ако доживееш, *** ти май си от младите пенционери дето излизат у пенция на 45 и цел ден бройкат съседката?
20
9
 
11
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Да видят тъпите полицаи,че целодневното ползване на светлините НЕ ПОМАГА!!!
19
1
 
2
 
! Отговори
жожо рус преди 8 години
До 12Ти май искаш да кажеш нещо лошо за руските коли!
18
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
половин свят съм обиколил, но такава *** като България няма! Нищо не оредено, с африкански пътища! Всеки да бяга на каде му видят очите!
17
1
 
2
 
! Отговори
някой преди 8 години
До Луд с МотикаЧе си луд - с или без мотика - то е очевидно ! Ама си и пълен *** при това !!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 16Ако чакаш да чуеш : Пайсеееее...... и си зад волана уйде коня у ряката! Всяка прилика с други събития е случайно.
15
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направиха ни хубави магистрали и се изпоизбихме по пътищата.
14
1
 
19
 
! Отговори
ПАК ПИТАМ преди 8 години
А как ония "българи" с азиатските имена взимат книжки в БЪЛГАРИЯ без да могат да четат и пишат на БЪЛГАРСКИ
13
11
 
4
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Жената е имала тежка нощ - с изкривен ауспух трудно се шофира!
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К'во значи пенсиите над 60 години да им се забрани да карат? Че моят дядо е 65 годишен и си кара по магистралата пежото 307 със 150 -160 редовно. Има 10 годишен стаж като международен шофьор на тир. И винаги когато съм се возил при него съм усещал сигурност. Никога не прави рискови маневри че да настръхнеш.