Обещаното в политиката – не е като даването

Политикът, даващ пари за заснети нарушения, не спазва заръката си
17 юли 2015 09:28,
4
Обещаното в политиката – не е като даването
Снимка: архив Булфото

Кампанията, която организира старозагорския политик Янко Янков, е компрометирана. По-рано той обяви, че ще даде по 100 лв. на всеки, който снима политик в нарушение на пътя, припомня Нова телевизия. 1000 лв. пък ще даде на всеки, който сгащи самия него.

Както често се случва обаче, обещанията не се спазват.

Още по темата
Борислав е таксиметров водач, който заснема нарушение на Янков – той е спрял на място, на което е забранен и престоят, и паркирането. Стоял там поне 15 минути. Освен това бил и на по-малко от 5 метра от кръстовище.

Янков обаче оспорва нарушението, защото твърди, че колата е била паркирана на повече от 5 метра. Таксиджията предложил на Янков да измерят заедно разстоянието и ако наистина метрите са повече от 5, Борислав предложил той лично да му даде 1000 лв. Политикът обаче отказал.

Малко преди мястото, на което Янков спира автомобила си, е поставен знак B27, който ясно казва, че престоят и паркирането на мястото са забранени. Политикът обаче твърди, че това е въпрос на тълкуване.

"Пари за спекулация няма да дам", категоричен е той и твърди, че Борислав лъже. Въпреки това общинарят потвърждава, че е спирал на въпросното място, но само за малко – за да слезе човек от колата и да иде до магазина.

Така Борислав е убеден, че няма да получи 1000-та лева награда, така шумно рекламирани от Янков. Смята, че и дадените вече пари са дадени на не случаен човек, който пък ги дал за благотворителност. "Той е искал да си направи реклама", убеден е Борислав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
кака мара преди 8 години
обещанията на *** с нищо не ангажират пеперудата......